• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?

katılıyorum canım 1v1y.com gerçekten çok kötü bir site
ürünleri eksik gönderiyorlar
perde konusunda bildiğim 1-2 site var canım
nevresimsepeti güzel bir site

arkadaşlar
pera bulvarı kargo ücreti olarak ne kadar istiyor ve birden fazla kampanyayı sepete ekleyebiliyor muyuz?

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735745 Eki Görüntüle 735746 Eki Görüntüle 735747 Eki Görüntüle 735748 Eki Görüntüle 735749 Eki Görüntüle 735750 Eki Görüntüle 735751 Eki Görüntüle 735752 Eki Görüntüle 735753 Eki Görüntüle 735754 Eki Görüntüle 735755 Eki Görüntüle 735756 Eki Görüntüle 735757 Eki Görüntüle 735758 Eki Görüntüle 735759 Eki Görüntüle 735760 Eki Görüntüle 735761 Eki Görüntüle 735762

internetten alışveriş yapan arkadaşlardan 2013 yorumlarını alabilir miyim acaba (astroloji yorumu gibi oldu :1: )? önceki mesajlardan anladığım kadarıyla zaman içinde kalite düşmesi ya da kendini düzeltme gibi durumlar olabiliyor sitelerde. bir de kırılacak eşya aldığınız ve memnun kaldığınız siteleri yazarsanız sevinirim:17:

ev tekstili alacaksan süpermarket gibi olan büyük sitelerden alma bence küçük sitelerde fiyatlar daha uygun oluyor daha iyi ilgileniyorlar.ben evimemoda.com diye bir yerden aldım gayet iyi. Arkadaş evtekstili demiş oraya da bi bak istersen.

internetten alışveriş yapan arkadaşlardan 2013 yorumlarını alabilir miyim acaba (astroloji yorumu gibi oldu :1: )? önceki mesajlardan anladığım kadarıyla zaman içinde kalite düşmesi ya da kendini düzeltme gibi durumlar olabiliyor sitelerde. bir de kırılacak eşya aldığınız ve memnun kaldığınız siteleri yazarsanız sevinirim:17:
Genelde ............ dan alıveriş yapyorum. En son trendyol.com ve markafoni.com dan kahvaltı seti aldım. Arada kampanyaları kaçırmıyorum :)

kızlar ben nerdeyse bütün herşeyimi n11 den aldım diyebilirim.Sorun yaşamadım şimdilik öneririm eğer dükkanlarla bizzat mesjlaşıp ürünler hakkında bilgi alırsanız..

kızlar ben bir çok çeyizliğimi internetten siparişle yaptırdım. hepsi hem istediğim gibi oldu hem kaliteli oldu hemde daha ucuza satın almış oldum marifetlihanim.com sizde göz atın.

Özellikle nişan ve söz için kişiye özel nişan yastıkları harika. üzerinde isimler ve tarih yazıyor.

ceyizevi.com sitesini burdan okumuştum alışverişimi yaptım cumartesi sipariş verdim bugün geldi sağlam bir şekilde. İki tane tencere seti sipariş etmiştim fiyatları hepsiburda ya göre başka baktığım sitelere göre daha uygun geldi. Limango markafoni vs takipteyim uygun kaliteli ucuz denk gelirse kampanyada alacagım:)

kızlar selam
valla ben de normalde internetten alışveriş yapmaya özellikle de kredi kartı numaramı vermeye çok karşıydım. İnternetten alışveriş yapmaya sonradan ben de alıştım ama kredi kartı konusunda hep huzursuzdum. Geçenlerde keşfettiğim enmodabenim den ayakkabı aldım Hem havaleyle yaptım hem de 4 günde geldi ayakkabım :))

Kızlar ben markafoni ve trendyol mağduruyum. Çok geç gönderiliyor, 2 siparişim iptal edildi. Ellerinde kalan ürünler kullanılmış mı ne:5: Bence yeni bir şeyler deneyin.. Mosmoda'ya biryildizol com'a(Kapıda ödeme ve havale seçenekleri var.) Ben ikisinden de aldım. Bir de davetçok elbisem yok'da ellerinde kalan tasarım parçalar oldukça ucuz oluyor

Eklentiler

• $KK2.webp
    $KK2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $KK2.webp
    $KK2.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 85
hepsiburada güvenli ben yaptım alışveriş. ama bazen ürünü geç yolluyorlar önce arayıp gerçek stoklarında var mı sormak lazım

Back
X