Gebeliğe Hazırlık KIZLAR İLK ULTURASONUMUZ ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ssymkrcy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
57
63
3
Bebeğimle ilk an
Bu süreçte neler yapmalıyım, neler almalıyım ...?? Hiç fikrim yok açıkcası yeni Anne’ler ve tecrübeli Anne’lerden fikir istiyorum cinsiyet belirlemesi için daha vaktim çok ama mutlaka lazım oluyor alınması şart olabilir dediğiniz veya almaya şunlardan başla diyebiliceğiniz neler var? Heyecanla bissürü şey almak istiyorum çünkü ilk gebeliğim eğer nasipse tabi ki kucağıma almak oğlum veya kızım hiç farketmez heyecanla sabırla bekliyorum beklerken de bissürü şeyler alasım geliyor ama cinsiyet belli olmadığı için daha sabırsızım bu arada daha 4/4 haftalık gebeyim 5 hafta olucak neredeyse

Son düzenleme:
Alşveriş için şuan çok erken hele ilk 3 ayı geçin. Cinsiyetini öğrenin zamanla alırsınız.. Çok birşey.de almanısa gerek yok çabuk büyüyoryar çoğu şeyi giydiremiyorsun bile

Canım şuan çok erken
Gercekten doğunca cok cabuk büyüyolar 1 yasına kadar 1 ay giydiğini diğer ay giydiremiyosun nerdeyse 6. 7. Ayında alırsın yavas yavas
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ha illaki bişeyler alıcam diyosan hem kıza hem erkege gidecek battaniye alabilirsin patik alabilirsin seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim eşim zor tuttu beni belki bişey olur belki kucagımıza almak nasip olmaz diye
Ve ben naptım 4. Ayında doktor ilk erkek demesiyle maviye taktım herşeyi mavi aldım doktor diyebilirdi yanlış görmüşüm kız diye o zaman erkendi kesin değildi diye en azından cinsiyetini bekle veya boşsan evde kendin battaniye felan ör hem vakit geçirirsin hem kendi el emeğin olur
İnşallahh bebeğin için keyifli alışverişler yapacağın günleri görürsün sağlıkla

Canım hiçbir zaman kötüyü çağırmamak gerek ama burada üst üste kimyasal kalp durması pıhtılaşma vb nedenlerle çok bebeğini kaybedenler var ultrason daha ilk aşama..eğer şimdiden bir şeyler alırsan eşyalarına bakıp bakıp daha zor durumlar yaşayabilirsin. Kalp atışını bir duy cinsiyetini bir öğren öyle yavaş yavaş alırsın bir şeyler..

Allah bağışlasın rabbim sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Şuan ki heyecanın mutluluğun katlanarak artsın ama maddesel anlamda pek bir şeye girişme.. Manevi olarak ve beslenme sağlıklı yaşamak kendine dikkat etmek konularında çalışmalar yap bence.

Çok teşekkür ederim Battaniye örüyim en iyisi bir tane örmüştüm zamannda olursa evladım diye ama onu kullandım pafudukdu diye bi tane daha öriyim de evladıma nasip olsun ya kıyafet değil açıkcası almam gereken önemli şeyler vardı şu evde bulunsun denilebilicek herşeyi son ana bırakmak istemiyorum açıkcası ben yavaş yavaş almayı istiyorum

Yani onun şuanki tek ihtiyacı senin sağlıklı mutlu ve huzurlu olman

Çok teşekkür ederim inşallah tavsiyelere uyucam Sadece dediğim gibi önemli olan alınması gereken şryler varmıdır diye kıyafet değil mesele yani ama tabi evet beklemek lazım biraz daha nasipte ne olucak bilmem lazım

O kadar uzaktan çekmişsiniz ki. Ben de orijinal bir görüntü var sanıp geldim.
Bebek çorapları alarak başlayabilirsiniz. 12 hafta dolmadan kimseye söylemeyin hamileliği. Her üç hamilelikten biri ilk 12 hafta içinde sonlanıyor. Kötümser olmak için demiyorum. Ben de yaşadım maalesef. İki cinsiyete de uyacak patikler alabilirsiniz. (H&M’de harika şeyler var)

Bu konu sahibinin 12 hafta sabretmesinin imkanı yok bence.. çoktaaan herkes duymuştur.

Bu konu sahibinin 12 hafta sabretmesinin imkanı yok bence.. çoktaaan herkes duymuştur.
Gereksiz yorumlar yerine konuya cevap verseniz yada sussanız ne güzel olur
Bayan güzellikle bişey sormuş siz de sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
Ama merak etmeyin türünüzün tek örneği değilsiniz bir sürü var burda sizin gibi...
Kusura bakmayın...

Yorumumu sizin denetimizden geçirmem gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine size sorarım. Siz de bu mecranın rtük memuresisiniz galiba

Yorumumu sizin denetimizden geçirmem gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine size sorarım. Siz de bu mecranın rtük memuresisiniz galiba
Cok komik değilmi bencede komik bu haliniz gülmeye devam edin
Şurda mobilyayı bayanın sabrını eleştireceğinize sağlıkla bebeğini kucağına alması için dua etseniz daha güzel olurdu
Ama işte...

Cok komik değilmi bencede komik bu haliniz gülmeye devam edin
Şurda mobilyayı bayanın sabrını eleştireceğinize sağlıkla bebeğini kucağına alması için dua etseniz daha güzel olurdu
Ama işte...
ban yememek icin polemige girmek istemiyorum ama isin tadini kaciriyorsunuz. nerde nasil davranacagini, ne laf edecegini sadece cocugunuza ogretebilirsiniz. konuya istedigim acidan yaklasirim. hakaret kufur olmadikca bu kimseyi ilgilendirmez. siz dediginizi yapin gecin.

Hayır kötü bişey demiyorum size ama kızda bi heves bi heyecan sizlere fikrini sormus aynısı size yapılsa hoş olurmuydu
Empati duygusunu bi deneyin bence hayırlı geceler

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Tek tavsiyem en azından 21. Haftaya kadar bekleyin ondan sonra inanın herşeyi yavaş yaaavaaaşşş alıcak vaktiniz kalıcak..
Şimdi illa bişey yapayım diyorsanız bişeyler örebilirsiniz..
Emzik bericekseniz emzik alabılırsınız..
Araba modellerini araştırabılırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…