Yani onun şuanki tek ihtiyacı senin sağlıklı mutlu ve huzurlu olmanCanım hiçbir zaman kötüyü çağırmamak gerek ama burada üst üste kimyasal kalp durması pıhtılaşma vb nedenlerle çok bebeğini kaybedenler var ultrason daha ilk aşama..eğer şimdiden bir şeyler alırsan eşyalarına bakıp bakıp daha zor durumlar yaşayabilirsin. Kalp atışını bir duy cinsiyetini bir öğren öyle yavaş yavaş alırsın bir şeyler..
Allah bağışlasın rabbim sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Şuan ki heyecanın mutluluğun katlanarak artsın ama maddesel anlamda pek bir şeye girişme.. Manevi olarak ve beslenme sağlıklı yaşamak kendine dikkat etmek konularında çalışmalar yap bence.
Çok teşekkür ederim inşallah tavsiyelere uyucamCanım hiçbir zaman kötüyü çağırmamak gerek ama burada üst üste kimyasal kalp durması pıhtılaşma vb nedenlerle çok bebeğini kaybedenler var ultrason daha ilk aşama..eğer şimdiden bir şeyler alırsan eşyalarına bakıp bakıp daha zor durumlar yaşayabilirsin. Kalp atışını bir duy cinsiyetini bir öğren öyle yavaş yavaş alırsın bir şeyler..
Allah bağışlasın rabbim sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Şuan ki heyecanın mutluluğun katlanarak artsın ama maddesel anlamda pek bir şeye girişme.. Manevi olarak ve beslenme sağlıklı yaşamak kendine dikkat etmek konularında çalışmalar yap bence.
Bende o kocaman vazodan tv nasıl görünüyo diye düşünüyordumchaneller görünmeyecek diye aklınız çıktı demibebek dışında her şeyi gördük maşallah.
O kadar uzaktan çekmişsiniz ki. Ben de orijinal bir görüntü var sanıp geldim.Bebeğimle ilk an
Bu süreçte neler yapmalıyım, neler almalıyım ...?? Hiç fikrim yok açıkcası yeni Anne’ler ve tecrübeli Anne’lerden fikir istiyorum cinsiyet belirlemesi için daha vaktim çok ama mutlaka lazım oluyor alınması şart olabilir dediğiniz veya almaya şunlardan başla diyebiliceğiniz neler var? Heyecanla bissürü şey almak istiyorum çünkü ilk gebeliğim eğer nasipse tabi ki kucağıma almak oğlum veya kızım hiç farketmez heyecanla sabırla bekliyorum beklerken de bissürü şeyler alasım geliyor ama cinsiyet belli olmadığı için daha sabırsızım bu arada daha 4/4 haftalık gebeyim 5 hafta olucak neredeyseEki Görüntüle 2750153
Bu konu sahibinin 12 hafta sabretmesinin imkanı yok bence.. çoktaaan herkes duymuştur.O kadar uzaktan çekmişsiniz ki. Ben de orijinal bir görüntü var sanıp geldim.
Bebek çorapları alarak başlayabilirsiniz. 12 hafta dolmadan kimseye söylemeyin hamileliği. Her üç hamilelikten biri ilk 12 hafta içinde sonlanıyor. Kötümser olmak için demiyorum. Ben de yaşadım maalesef. İki cinsiyete de uyacak patikler alabilirsiniz. (H&M’de harika şeyler var)
Gereksiz yorumlar yerine konuya cevap verseniz yada sussanız ne güzel olurBu konu sahibinin 12 hafta sabretmesinin imkanı yok bence.. çoktaaan herkes duymuştur.
Yorumumu sizin denetimizden geçirmem gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine size sorarım. Siz de bu mecranın rtük memuresisiniz galibaGereksiz yorumlar yerine konuya cevap verseniz yada sussanız ne güzel olur
Bayan güzellikle bişey sormuş siz de sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
Ama merak etmeyin türünüzün tek örneği değilsiniz bir sürü var burda sizin gibi...
Kusura bakmayın...
Cok komik değilmi bencede komik bu haliniz gülmeye devam edinYorumumu sizin denetimizden geçirmem gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine size sorarım. Siz de bu mecranın rtük memuresisiniz galiba
ban yememek icin polemige girmek istemiyorum ama isin tadini kaciriyorsunuz. nerde nasil davranacagini, ne laf edecegini sadece cocugunuza ogretebilirsiniz. konuya istedigim acidan yaklasirim. hakaret kufur olmadikca bu kimseyi ilgilendirmez. siz dediginizi yapin gecin.Cok komik değilmi bencede komik bu haliniz gülmeye devam edin
Şurda mobilyayı bayanın sabrını eleştireceğinize sağlıkla bebeğini kucağına alması için dua etseniz daha güzel olurdu
Ama işte...
Hayır kötü bişey demiyorum size ama kızda bi heves bi heyecan sizlere fikrini sormus aynısı size yapılsa hoş olurmuyduban yememek icin polemige girmek istemiyorum ama isin tadini kaciriyorsunuz. nerde nasil davranacagini, ne laf edecegini sadece cocugunuza ogretebilirsiniz. konuya istedigim acidan yaklasirim. hakaret kufur olmadikca bu kimseyi ilgilendirmez. siz dediginizi yapin gecin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?