• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KIZLAR İLK ULTURASONUMUZ ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence şuan kitap al canım sen. Bol bol hamilelikle ilgili kitaplar oku. Bu sana daha iyi gelecektir. 🥰 Cinsiyetten sonrada yavaş yavaş tulum çorap eldiven mendil almaya baslayabilirsin ☺️Acele etme,önünde kısa gibi duran cok uzun bir yol var ❤️

Hayır kötü bişey demiyorum size ama kızda bi heves bi heyecan sizlere fikrini sormus aynısı size yapılsa hoş olurmuydu
Empati duygusunu bi deneyin bence hayırlı geceler 🖐️
fotograf bana samimi gelmedi. boyle bir yorum yapma geregi duydum. konunun tadini kacirmak istemiyorum ama baya gorgusuzluk oldugunu dusundum. elli tane ultrason fotografli konu okumusumdur burada. ilk defa boylesini gordum. empati cok guzel bir duygu evet ama elestiri yapabilmek de ayni derece de onemli.

fotograf bana samimi gelmedi. boyle bir yorum yapma geregi duydum. konunun tadini kacirmak istemiyorum ama baya gorgusuzluk oldugunu dusundum. elli tane ultrason fotografli konu okumusumdur burada. ilk defa boylesini gordum. empati cok guzel bir duygu evet ama elestiri yapabilmek de ayni derece de onemli.
Tamam ben artık bişey demiyorum
Siz haklısınııızz.... Konu sahibide rahatsız olmuyorsa bu durumdan daha diyecek birşeyim kalmadı
Kusura bakmayın tekrar..

Bebeğimle ilk an 💛
Bu süreçte neler yapmalıyım, neler almalıyım ...?? Hiç fikrim yok açıkcası yeni Anne’ler ve tecrübeli Anne’lerden fikir istiyorum cinsiyet belirlemesi için daha vaktim çok ama mutlaka lazım oluyor alınması şart olabilir dediğiniz veya almaya şunlardan başla diyebiliceğiniz neler var? Heyecanla bissürü şey almak istiyorum çünkü ilk gebeliğim eğer nasipse tabi ki kucağıma almak oğlum veya kızım hiç farketmez heyecanla sabırla bekliyorum beklerken de bissürü şeyler alasım geliyor ama cinsiyet belli olmadığı için daha sabırsızım bu arada daha 4/4 haftalık gebeyim 5 hafta olucak neredeyse 🙈🤰🏻
Eki Görüntüle 2750153
Saglıkla al kucağına bebişini cnm inşallah 🤲
Bir pembe bir mavi kıyafet ala bilirsin seni biraz olsun mutlu etsin diye 🤗

Bu dönemde begendiginiz seyler minik minik alınabilir, suan cok erken 4-5. Aydan sonra tam alisverise baslayabilirsiniz bence. Alınacak çok şey var internette listeler oluyor kendi ihtiyacınıza göre liste olusturmaya baslayin. Aklınıza geldikçe üstüne ekleyebilirsiniz 😊

Bu dönemde begendiginiz seyler minik minik alınabilir, suan cok erken 4-5. Aydan sonra tam alisverise baslayabilirsiniz bence. Alınacak çok şey var internette listeler oluyor kendi ihtiyacınıza göre liste olusturmaya baslayin. Aklınıza geldikçe üstüne ekleyebilirsiniz 😊
Çok teşekkür ederim bakıcam inşallah 🙏🏻💛

Gereksiz yorumlar yerine konuya cevap verseniz yada sussanız ne güzel olur
Bayan güzellikle bişey sormuş siz de sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
Ama merak etmeyin türünüzün tek örneği değilsiniz bir sürü var burda sizin gibi...
Kusura bakmayın...
Çok güzel yazmışsın yani ne diyim yazıklar olsun bu çekilmiş fotoğraf anlık çekildi ve Aileme göndermiştim bunu ekledim tekrar çekmek yerine yani arka da gözüken chanellmiş falan Allah rızası için hepimizin evinin çevre pazarların da 20 tl almayanı dövüyorlar yani hiç hoş değil bunları söylemek sabah sabah sinirlerim gerildi!!!! Yazıklar olsun böyle insanlara

O kadar uzaktan çekmişsiniz ki. Ben de orijinal bir görüntü var sanıp geldim.
Bebek çorapları alarak başlayabilirsiniz. 12 hafta dolmadan kimseye söylemeyin hamileliği. Her üç hamilelikten biri ilk 12 hafta içinde sonlanıyor. Kötümser olmak için demiyorum. Ben de yaşadım maalesef. İki cinsiyete de uyacak patikler alabilirsiniz. (H&M’de harika şeyler var)
Yani çok yakın çektiğim de bebeği görmek size nasıl mutluluk vericek bilemedim açıkcası kaldı ki gözüküyor zaten ama tabi yine de bilemicem sağol bu arada H&M için güzel şeyler olduğunu duymuştum bakarım inşallah

Bu konu sahibinin 12 hafta sabretmesinin imkanı yok bence.. çoktaaan herkes duymuştur.
Herkes duymadı!! Hem sana burda bunu açıklarken bile rezil bi insansı burada mutluluk paylaşıyoruz söylediğinize bakın sabredememiştik ilk Anneliğim bu benim Hakkımı size haram ediyorum sabah sabah okuduğum da beni böylesine strese soktuğunuz için beğenmiyorsanız yorum yapmayın kardeşim zorla değil gelmeyin sayfama bakmayın yani hoş gelmediyse size bu kadar basit birşey aslın da sizden mi öğrenicem ben veya sizin gibilerden mi öğrenicek millet nasıl davranması ne yapması nasıl konuşması gerektiğini !!! Bi bitin artık

Bu eleştiri uslubunuz normal değil! Burada ki fotoğrafı buraya çekerek koymadım Aileme sevdiklerime gönderdiğim fotoğrafı burada paylaştım ve ben size bunun açıklamasını yapıyorum şaka gibi çünkü uyandım ve çirkin yorumlarınızı görüp sinirlendim beğenmiyorsanız mesela hiç yazmayın karşınızdaki insanı da strese sokmazsınız Anneyim ben ve bunu ilk kez yaşıyorum sayenizde uyanır uyanmaz gergin bi hal aldım!!!!! Üstüne birde bunun neresinde görgüsüzlük pazarda 20 TL satılan bir kırlent kılıfımı???? Yazık ki ne yazık sizler için zihinleniriz için Allah’a havale ediyorum sizi hakkımı da helal etmiyorum.

Çok güzel yazmışsın yani ne diyim yazıklar olsun bu çekilmiş fotoğraf anlık çekildi ve Aileme göndermiştim bunu ekledim tekrar çekmek yerine yani arka da gözüken chanellmiş falan Allah rızası için hepimizin evinin çevre pazarların da 20 tl almayanı dövüyorlar yani hiç hoş değil bunları söylemek sabah sabah sinirlerim gerildi!!!! Yazıklar olsun böyle insanlara
Sen hamilesin takma böyle şeyleri stres yapma sen bebeğini düşün kendine dikkat et gerisini boşver

• Beğen
Reactions: Z P
Sen hamilesin takma böyle şeyleri stres yapma sen bebeğini düşün kendine dikkat et gerisini boşver
teşekkür ederim ama yeterince gerildim yani şaka gibi böyle insanlar ne biliyim insan bi der kendi kendine eleştiri diyor birde ya Hamile birine yazmıyım gerilmesin diyip yorum yapmasa sanki bir yerleri eksilicek hayatımda hiç böyle bir insan olamadım yani banane neden kötü yorum yapıyım ya görmem geçerim banane o insanın ne giydiğinden evinden nasıl yediğinden neyse ya

Tamam ben artık bişey demiyorum
Siz haklısınııızz.... Konu sahibide rahatsız olmuyorsa bu durumdan daha diyecek birşeyim kalmadı
Kusura bakmayın tekrar..
Rahatsız oluyorum tabi ki böyle birşey olabilir mi... Yorum yapma girme beğenme yani illa beni strese sokmak zorundamısın bide görgüsüz damgası da yedim yani yazıklar olsun birşey demiyorum !!!!

teşekkür ederim ama yeterince gerildim yani şaka gibi böyle insanlar ne biliyim insan bi der kendi kendine eleştiri diyor birde ya Hamile birine yazmıyım gerilmesin diyip yorum yapmasa sanki bir yerleri eksilicek hayatımda hiç böyle bir insan olamadım yani banane neden kötü yorum yapıyım ya görmem geçerim banane o insanın ne giydiğinden evinden nasıl yediğinden neyse ya
Burdaki insanlar hep gelip gecici sen ailene ve eşine önem ver diyorum ya takma bebeğine zarar senin stresin onuda etkiler

Tamamdır kaldırıcam fotoğrafı zaten insanlara paylaşmak yaramıyor gerçekten .....
Bi dahakine zomla fotoyu bebeği görsünler sadece 😆 ya gercekten komik boşver sen onları bebeğinle geçirdiğin zamanın kıymetini bil bak hamilelik cabuk geciyo sonra dersin değmezmiş ya diye bende cok sen gibi taktım kafaya noldu elime hiçbişey geçmedi bebeğim yoğun bakımda yatarken bütür şeylerin hayattaki en önemsiz şeyler oldugunu anladım sen bu hataya düşme yine diyorum BOŞVER 🥰

Bi dahakine zomla fotoyu bebeği görsünler sadece 😆 ya gercekten komik boşver sen onları bebeğinle geçirdiğin zamanın kıymetini bil bak hamilelik cabuk geciyo sonra dersin değmezmiş ya diye bende cok sen gibi taktım kafaya noldu elime hiçbişey geçmedi bebeğim yoğun bakımda yatarken bütür şeylerin hayattaki en önemsiz şeyler oldugunu anladım sen bu hataya düşme yine diyorum BOŞVER 🥰
Elde değil tabi hiç takmamak yani bi insana görgüsüz denilmesi üstüne yeni bi anne adayına ne biliyim ya ben çok hassas düşündüm şuan yada karşımda ki çok düşüncesiz davrandı artık bilemiyorum herneyse ama kaldırdım fotoğrafı demek ki mutluluk paylaşılırken bile 50 kere düşünmeliymişim ... bu sayede öğrendim şuan

Back