Anladım canım son adetin ne zamandı çok soruyorum kusura bakma23 aralik beta 50.14 dü canim.. 25 Aralık 192.16 cikti.. pazartesi kontrole gidicem tekrar
27 kasimdi canim ama ben 4 gün erken yumurtladim.. bu ay normalde araligin 14 de yumurtlmam lazimdi 30 31 gunde bir adet olurum ama araligin 10.da yumurtladim 12 de yunurtm catladi yumurtladiktn 14 gün sonra adet olunursa bu ayin 25.de adet olmam lazimdi sanirim karışık yani benimkiAnladım canım son adetin ne zamandı çok soruyorum kusura bakma
Anladım kuzum benimde 24 uydu ultrasondan baktılar mi hiç ne zamanın bakıyorlar sanırım bende 10 unda yada 11 unde yumurtaladm27 kasimdi canim ama ben 4 gün erken yumurtladim.. bu ay normalde araligin 14 de yumurtlmam lazimdi 30 31 gunde bir adet olurum ama araligin 10.da yumurtladim 12 de yunurtm catladi yumurtladiktn 14 gün sonra adet olunursa bu ayin 25.de adet olmam lazimdi sanirim karışık yani benimki
Pazartesi günü gidicem iste canim bakalim.kese gorunecekmi bende merak ediyorumAnladım kuzum benimde 24 uydu ultrasondan baktılar mi hiç ne zamanın bakıyorlar sanırım bende 10 unda yada 11 unde yumurtaladm
Anladım canım iyi bakalm bugün benden kahverengi leke geldi sende oldu mu böyle bisey ya da normal mi acaba?Pazartesi günü gidicem iste canim bakalim.kese gorunecekmi bende merak ediyorum
Canim benim testlerimde böyle seninki gibi silik cikiyordu ama 2 kez kanda negatif cikti.. yumun 11.ci günü aksam testim koyulasti.. ertesi günde tekrar kan verdim pozitif cikti cok şükür
Hayirr canim ben yumurtalamanin 11 .ci günü cigt çizgiyi gördüm adetten 3 gun once yani.. belki seninki gec dollenmedirCanım bana umut oldun yaa
Benimde hep sonradab beliren silik çizgiler var onları ciddiye almamaya çalışıyorum 6 gün gecikmem var bugün 7.gündeyim kan vermdim henüz ama idrar testinde net bi çizgi göremedim
Şuan adet ağrım falan da yok çok şükür çok hafif oldu geçtiğimiz günlerde açıkçası hiç bi belirtim yok sadecw bugün kalça sağ baak ve bel ağrısı çektim biraz yürüdüm geçti şükür
Sen gecikmenin 11.gününde mi net çizgi gördün
Hayirr canim ben yumurtalamanin 11 .ci günü cigt çizgiyi gördüm adetten 3 gun once yani.. belki seninki gec dollenmedir
Kızlar beta hcg baktırdım acilde 400.1 cikti sizce kaç haftalık
Teşekkür ederim canım bugün sabah tekrar yaptık test böyle çıktı gecikmenin 5.günü yine silik çıktı ama bilemiyorum. Meraktan acile gittim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza aliriz.Aa çok sevindim sizin için. Ben yorum yapmıştım bence negatif diye hiç çizgi Vs görmemiştim benim iki testim adetimin geciktiği ilk gün bayağı kırmızı olduğu için heralde öyle olur hep sandım. Demek ki hayalet çizgide de hamilelik olabiliyorsağlıkla kucağınıza alın. 4 haftalık falan olması lazım
Teşekkür ederim canım bugün sabah tekrar yaptık test böyle çıktı gecikmenin 5.günü yine silik çıktı ama bilemiyorum. Meraktan acile gittim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza aliriz.
Teşekkür ederim canım inşallah markası normalde artimed alıyorum bu kez eşim almıştı başka bi eczaneden almış bu yaptigim pyro clinice diye bi marka hiç duymadım konu açmıştım güvenilir mi diye ama bilimdik bi marka değil sanirim.Markası neydi?ben clearblue ile yaptım iki testimide, adetlerim düzenli olduğu için gecikmenin olduğu ilk günden pozitif göstermişti. Bence test markalarındanda farklılık olabiliyor. Şimdiden tebrik ediyorum, kendine, bebişe çok dikkat et ❤ doğacağı ayın gruplarına katılabilirsin forumda, çok yardımı oluyor
Teşekkür ederim inşallahMaşallah sağlıkla alın kucagınıza
Inşallah canımİkinci çizgiyi bende gördüm. Adetime 4 gün kala yaptığımda böyleydi benim sonuç pozitif çıktı ve sağlıkla aldım kucağıma. İnşallah sizin de öyledir sağlıkla alırsınız kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?