Kızlar ikinci cizgi var mi yok mu sizce?

Sirinee6

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
308
175
23
25
Bat dündü bugün test yaptım silik çizgi var gibi sizce de var mı?? Yoksa yanlış mi görüyorum.

Eklentiler

• 20191225_175633.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 312
Ben gördüm canım ama çok silik yakınlaştırınca görülüyor hayırlı olsun şimdiden

Bariz görünüyor ben var diye düşünüyorum sonucunu yaz emi merak ettim

Kanda bile hemen çıkmaz döllenme üstünden en az 10-11 gün geçmesi lazım
İdrara da kana geçtikten sonra geçiyor zaten
Bence sen hamilesin

Kanda bile hemen çıkmaz döllenme üstünden en az 10-11 gün geçmesi lazım
İdrara da kana geçtikten sonra geçiyor zaten
Bence sen hamilesin
Evet yumurtalama tahminim 10u 11 i olmalıydı erken verdim biraz kanı sanırım çok silik çizgi demekki kanda da vardır. Çok sağol canım mutu ettn

Ben direk gördüm çünkü alışkınım
Benim testlerim hep böyle çıkıyor

Pazartesi günü bat günümdü ve bekleyince böyle çıktı

Bilmiyorum gözüküyor mu fotoda ama yanii mesela bugün yaptığımda bekledi ama asla çıkmadı

Eklentiler

• 20191223_151245.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 155
Evet Canım gözüküyor bu ne zaman çıktı ne kadar bekledin. Nasıl çıkmadı markası ne acaba testten kaynaklı.mi ?

Evet Canım gözüküyor bu ne zaman çıktı ne kadar bekledin. Nasıl çıkmadı markası ne acaba testten kaynaklı.mi ?

Bunu sabah yapmıştım öyle bi kenarda duruyırdu
İkindi gibi bi bakayım dedim böyle olmuş
Ama dün ve bugün çizgi göremedim onun gibi labonun testlerinden yapıyorum toplu almıştım bana geçen aylarda da böyle oldu 2 gün gecikmeö var şuan ama geçen ayda 3 gün gecikmeyle olmuştum sabırla bekliyorum

İnşallah hamilesindir canım

Yaa benim gecikmez 30 gün de bi oluyo kesin canım, emin olmak için bikac gün daha beklemek istedim ama geçen haftalarda oncomed diye bi test yaptım aşırı kırmızı çıktı inanamadım kanda çıkmamıştı onun üzerine gecikme olunca tekrar yapmak istedim. Inşallah canım sende oylesindir.

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0081.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 148
Amin canım Allah isteyen herkese versin yaa üzüldün canım senin adına ilk bebiş mi? Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olur seninde

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
çok şükür bir tane çocuğum var kardeşi olmasını çok istiyorum yaşda ilerliyo inşallah bu sefer sağlıkla nasip olur
hepimize senin varmı çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…