Yani bi hafta oldu hemen hemen bi iki güne bile yükselebilir bilemiyorum inşallah vardırbelki geç döllenmedir hiç belli olmaz yükselebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bi hafta oldu hemen hemen bi iki güne bile yükselebilir bilemiyorum inşallah vardırbelki geç döllenmedir hiç belli olmaz yükselebilir
Yunurtlama gününüzü biliyor musunuz yumurtlama gününden kaç gün oldu ona göre testinize yorum yapmak istiyorum. Çizgi çok silik bence gebelik yok ne kadar net çizgi görenler bile kanda negatifi gördü. Geç döllenme ihtimali varsa ihtimal olabilirBat dündü bugün test yaptım silik çizgi var gibi sizce de var mı?? Yoksa yanlış mi görüyorum.![]()
10 u ya da 11 i olması lazım tahminime göreYunurtlama gününüzü biliyor musunuz yumurtlama gününden kaç gün oldu ona göre testinize yorum yapmak istiyorum. Çizgi çok silik bence gebelik yok ne kadar net çizgi görenler bile kanda negatifi gördü. Geç döllenme ihtimali varsa ihtimal olabilir
İnsallah hamişsindir10 u ya da 11 i olması lazım tahminime göre
Teşekkür ederim canım yani adet günüm dündü bekleyemedim bide sabah ilk idrarla yapmadım belki onun etkisi vardir. Hemen yapmayacaktım aslında ama annemin ısrarı üzerine yapmak istedim varsa da yoksa da Allahtan inşallah vardır.İnsallah hamişsindir
Yarn ilk idrarla tekrarla canm merak ettimTeşekkür ederim canım yani adet günüm dündü bekleyemedim bide sabah ilk idrarla yapmadım belki onun etkisi vardir. Hemen yapmayacaktım aslında ama annemin ısrarı üzerine yapmak istedim varsa da yoksa da Allahtan inşallah vardır.⚘
Vallahi test yokki elimde canım yarın yada öbür gun alirim anca yapinca tekrar atarimYarn ilk idrarla tekrarla canm merak ettim![]()
Tamam canım etiket yaparsın merakla bekliyorumVallahi test yokki elimde canım yarın yada öbür gun alirim anca yapinca tekrar atarim![]()
Tamam canımTamam canım etiket yaparsın merakla bekliyorum![]()
![]()
Yaa benim gecikmez 30 gün de bi oluyo kesin canım, emin olmak için bikac gün daha beklemek istedim ama geçen haftalarda oncomed diye bi test yaptım aşırı kırmızı çıktı inanamadım kanda çıkmamıştı onun üzerine gecikme olunca tekrar yapmak istedim. Inşallah canım sende oylesindir.
Inşallah kuzumBen böyle görsem havalara uçardım heralde
Neden kanda çıkmadı acaba
Daha kana geçmedi desek ilk idrara geçmesi zor ama ben okıdım böyl3 olup 1 hafta sonra 2 hafta sonra gebeliğini öğrenenler olmış inşallah seninde öyledir![]()
çok ilginç gerçekten kanı verdiğiniz yerde sıkıntı var desem şimdi yaptığınız kopkoyu çıkardı silik olmazdı demek ki o koyu çıkan testte varmış bir sorun belki lh yerine hcg yazısı bastılar yanlışlıkla ki büyük ihtimal öyledir yoksa bu kadar koyu çıkıp kanda sıfır imkansız yeni yaptığınız testte ikinci çizgi var inşallah kanda da olumlu çıkar hayırlısı olsun hakkınızdaInşallah kuzumvalla bnde havalara uçtum ama kanda çıkmadı geri yere çakıldım. Adetim geçince de işte silik çıktı bilmiyorum inşallah vardir
çok isterim olmayan herkese versin Rabbim
![]()
Teşekkür ederim yani adetim geçmeden koyu çıkıp geçince silik çıkması tuhaf gerçekten belki markayla alakalı bişeydi gerçekten bu kez farklı markayla yaptım silik çıktı ama var mı yok mu bilemem bikac gün daha olmazsam kan vericem zaten inşallah hayırlısı olsun.çok ilginç gerçekten kanı verdiğiniz yerde sıkıntı var desem şimdi yaptığınız kopkoyu çıkardı silik olmazdı demek ki o koyu çıkan testte varmış bir sorun belki lh yerine hcg yazısı bastılar yanlışlıkla ki büyük ihtimal öyledir yoksa bu kadar koyu çıkıp kanda sıfır imkansız yeni yaptığınız testte ikinci çizgi var inşallah kanda da olumlu çıkar hayırlısı olsun hakkınızda
Canim benim testlerimde böyle seninki gibi silik cikiyordu ama 2 kez kanda negatif cikti.. yumun 11.ci günü aksam testim koyulasti.. ertesi günde tekrar kan verdim pozitif cikti cok şükürTeşekkür ederim yani adetim geçmeden koyu çıkıp geçince silik çıkması tuhaf gerçekten belki markayla alakalı bişeydi gerçekten bu kez farklı markayla yaptım silik çıktı ama var mı yok mu bilemem bikac gün daha olmazsam kan vericem zaten inşallah hayırlısı olsun.![]()
Anladım canım bende pazartesi kan vericem inşallah hala adet olmadım 4 gün geçti. Sağ salim kucağına alırsın inşallah kaç haftalık? Yada doğdu muCanim benim testlerimde böyle seninki gibi silik cikiyordu ama 2 kez kanda negatif cikti.. yumun 11.ci günü aksam testim koyulasti.. ertesi günde tekrar kan verdim pozitif cikti cok şükür
Daha 4 haftalik canim benimkide yeni.. :)Anladım canım bende pazartesi kan vericem inşallah hala adet olmadım 4 gün geçti. Sağ salim kucağına alırsın inşallah kaç haftalık? Yada doğdu mu![]()
Iyi bakalm canım kan verdin mi hcg kac çıktı bende kan vermeye gidicem pazartesi günüDaha 4 haftalik canim benimkide yeni.. :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canımDaha 4 haftalik canim benimkide yeni.. :)
Amin kuzum insallahAllah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım![]()
23 aralik beta 50.14 dü canim.. 25 Aralık 192.16 cikti.. pazartesi kontrole gidicem tekrarIyi bakalm canım kan verdin mi hcg kac çıktı bende kan vermeye gidicem pazartesi günü