Bu tarz konular açanlara hep yazmaya çalışıyorum aynı yollardan geçtiğim için. Maddeler halinde gidelim:
1- bi an önce çalışmaya başlayın. Kpss olmasa geçici bi iş olsa bile çalışın. Çünkü evde durduğunuz her an işkence olacak. Çalışırken de kpss ye hazırlanabilirsiniz. Tabi bunun için biraz azim gerekli
2-Sırf kurtulmak için evlenmeyi düşünmeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz. Yanlış karar verirsiniz
3-
Mezun olduğunuzdan beri hayatı zindan etmesi ise para kazanmadığınız için maalesef. Yanlış anlamayın bu benim düşüncem değil onların düşüncesi.
Bu tarz insanları çok iyi biliyorum çünkü onlarla yaşadım. Para getir de nerden getirirsen getir. Parayı da versen susmaları 1 gün en fazla.
Üniversite biter bitmez çalışmaya başladım ne iş olsa yapacak durumdaydım sonra çalışırken atandım. Yine okumaya devam ettim başka sertifikalar aldım. Bunlar evde kaldığım süreyi de azaltıyordu yeni ortamlar yeni çevreler iyi geldi. Sonra tayinle başka bi şehire geldim 3 sene oldu sonra biriyle tanıştım yeni evlendim
şuan herşey iyi gidiyor. Allaha şükürler olsun