Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet görüyorum aslında düzenli de sayılır 2gün falan şaşıyor sadece. Ama evet benimde gebelik oluşmadıÇok anlamıyorum ama testosteron seviyen yüksek çıkmış. Benim de aynı şekilde yüksekti doktorum bu yüzden adet göremediğimi ve gebe kalamadığımı söyledi. Sıkıntın ne tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen doktorun testosteronu düşürmek için bi tedavi vericektir. Şimdiden geçmiş olsun canım
Tahminimce testosteron seviyene bağlıcak doktorun. Ben şu an doktorumun söylediği şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorum adet görebilmek ve hormonları düzenlemek için. Bunun dışında da nane çayı testosteron seviyesini düşüren bi şey istersen doktorunla görüştükten sonra deneyebilirsin. Bi de gebelik düşündüğün andan itibaren mutlaka bi folik asite başlamalısın. Eğer kullanmıyosan hemen doktoruns söyle bş tane yazsın sana başlaAdet görüyorum aslında düzenli de sayılır 2gün falan şaşıyor sadece. Ama evet benimde gebelik oluşmadı
Çok teşekkür ederim evet kullanmıyorum Folik asit. Umarım düzelir amh da çok önemliymiş onun sonuçları 10 gün sonra çıkıcak umarım güzel çıkarTahminimce testosteron seviyene bağlıcak doktorun. Ben şu an doktorumun söylediği şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorum adet görebilmek ve hormonları düzenlemek için. Bunun dışında da nane çayı testosteron seviyesini düşüren bi şey istersen doktorunla görüştükten sonra deneyebilirsin. Bi de gebelik düşündüğün andan itibaren mutlaka bi folik asite başlamalısın. Eğer kullanmıyosan hemen doktoruns söyle bş tane yazsın sana başla
Folik asite başlamalısın o zaman hemen. İnşallah çabucak halledilir bi şeydir canım tekrar çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inşallahÇok teşekkür ederim evet kullanmıyorum Folik asit. Umarım düzelir amh da çok önemliymiş onun sonuçları 10 gün sonra çıkıcak umarım güzel çıkar
Aaa öyle mi kırmızı olmayınca ben normaldir diye düşündümProlaktin 38 çıkmış ve kırmızı değil bende yaptım geçen hafta 33 çıktı ve kırmızıydı hafif yüksek dedi hatta doktor bende hayıt tohumu içiyorum süt hormonu yüksek olduğu için adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yapıyormuş
Belki de normal bilmiyorum ki tatlım benim 33 olduğu halde kırmızıydı bende araştırdım hemen sordum soruşturdumAaa öyle mi kırmızı olmayınca ben normaldir diye düşündüm
Gidiyorum şimdi hastaneye bakalım inşallah güzeldirBelki de normal bilmiyorum ki tatlım benim 33 olduğu halde kırmızıydı bende araştırdım hemen sordum soruşturdum
O durum hastanenin referans değerine bağlı canım degisir hastaneden hastaneye. Benimde 28 çıkmıştı kırmızıydıProlaktin 38 çıkmış ve kırmızı değil bende yaptım geçen hafta 33 çıktı ve kırmızıydı hafif yüksek dedi hatta doktor bende hayıt tohumu içiyorum süt hormonu yüksek olduğu için adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yapıyormuş
İnşallah canım her şey gönlünce olsunGidiyorum şimdi hastaneye bakalım inşallah güzeldir
Hadi bana bana ilaç vermediler önemsemediler bende kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum 2 3 ay düzelmezse özel hastanede muayene olacağımO durum hastanenin referans değerine bağlı canım degisir hastaneden hastaneye. Benimde 28 çıkmıştı kırmızıydıiki hap kullandım düzeldi.
Hamile kaldınız mı peki daha sonra. Benim de testestoron seviyem yüksek 69 çıkmıştı. Adetlerim düzenli gebelik elde edemiyorum bu ay takviye verdi doktorum onu kullanıyorumÇok anlamıyorum ama testosteron seviyen yüksek çıkmış. Benim de aynı şekilde yüksekti doktorum bu yüzden adet göremediğimi ve gebe kalamadığımı söyledi. Sıkıntın ne tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen doktorun testosteronu düşürmek için bi tedavi vericektir. Şimdiden geçmiş olsun canım
Çok anlamıyorum ama testosteron seviyen yüksek çıkmış. Benim de aynı şekilde yüksekti doktorum bu yüzden adet göremediğimi ve gebe kalamadığımı söyledi. Sıkıntın ne tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen doktorun testosteronu düşürmek için bi tedavi vericektir. Şimdiden geçmiş olsun canım
Ben anlamıyorum bazı hastaneler niye böyle yapıyor. Benim doktorum 28 olduğu halde verdi içtim. Ki benim prolaktin sorunum yok ben üç ay önce regl değilken vermistm 17 di bu kez de reglken vereyim dedim 28 çıktı. O ay hurma kuru üzüm v.s çok yedim o da etkilemiş olabilir bunlar yükseltiyor bide stres etkiliyor. Burda birinin de 33 çıkmış hap verilmemiş bende kendi kendime bana neden hap verildi diye soyleniyodumHadi bana bana ilaç vermediler önemsemediler bende kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum 2 3 ay düzelmezse özel hastanede muayene olacağım![]()
Size de fazla yükselmeden verilmiş gerçektenBen anlamıyorum bazı hastaneler niye böyle yapıyor. Benim doktorum 28 olduğu halde verdi içtim. Ki benim prolaktin sorunum yok ben üç ay önce regl değilken vermistm 17 di bu kez de reglken vereyim dedim 28 çıktı. O ay hurma kuru üzüm v.s çok yedim o da etkilemiş olabilir bunlar yükseltiyor bide stres etkiliyor. Burda birinin de 33 çıkmış hap verilmemiş bende kendi kendime bana neden hap verildi diye soyleniyodum![]()
İşte bunun sebebi de bebek istiyorum 9 aydır olmuyor dediğim için. Kadın doğuma gitmiştim. Gecen ay yüksek çıktı bu ay baktırdım sağlık ocağından. Geri 17 ye düşmüş diğer ay da zaten kadın doğuma gidicem 2 ay sonra gel demişti. Bide o bakacak galiba.Size de fazla yükselmeden verilmiş gerçekten![]()