- 15 Ocak 2024
- 715
- En iyi cevaplar
- 1
- 207
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
E2 hormonun düşük biraz östrojen yükselten ilaçlardan verebilir fsh yüksek çıkmış polikistik olma ihtimalin yüksek lh prolaktin ve lh hormonun güzel çıkmış amh değerinde biraz yüksek çıkabilir diye tahmin ediyorum benim değerlerim de kötü fsh aynı sayılır lh 12 lerde e2 45 çıkmış bugün vermiştim bende polikistik görünüm var diyorlar yumurtalıklarda 2 senedir hiç hamile kalmadım malesef aşılama olacaktı o da iptal oldu inşallah güzel haberler alırızKızlar bugun doktora gıttım benı ıcınızde tanıyan ılla kı vardır malesef kı ıkı kere bebegımı kaybettım anne olma arzusu ıcımde bır yara olarak kaldı bugun doktor hormon baktı amh henuz cıkmadı hormon sonuclarım cıkmıs yarından ıtıbaren klomene baslıyorum ve ek olarak nates pikofol dıye bır takvıye verdı herseyın hayırlısı olur ınsallah guzrl haberler alırım ama sonuclarıma bir bakabılır mısınız bır sorun var mı ?Eki Görüntüle 3567045
Polikistikler adet duzensızlıgı yasıyorlar bnde oyle bır sorun yok sukur ıkı kerede gebe kalfım ama dusuk yaptımE2 hormonun düşük biraz östrojen yükselten ilaçlardan verebilir fsh yüksek çıkmış polikistik olma ihtimalin yüksek lh prolaktin ve lh hormonun güzel çıkmış amh değerinde biraz yüksek çıkabilir diye tahmin ediyorum benim değerlerim de kötü fsh aynı sayılır lh 12 lerde e2 45 çıkmış bugün vermiştim bende polikistik görünüm var diyorlar yumurtalıklarda 2 senedir hiç hamile kalmadım malesef aşılama olacaktı o da iptal oldu inşallah güzel haberler alırız
Benimde adetlerim düzenli kıllanma sivilcelenme hiçbir belirti yok ama polikistik görünüm var dedi doktorPolikistikler adet duzensızlıgı yasıyorlar bnde oyle bır sorun yok sukur ıkı kerede gebe kalfım ama dusuk yaptım
Gıdıcez bakalım carsamba gunu ne dıyecek ogrenıceZBenimde adetlerim düzenli kıllanma sivilcelenme hiçbir belirti yok ama polikistik görünüm var dedi doktor
Amh değeriniz çıktımıGıdıcez bakalım carsamba gunu ne dıyecek ogrenıceZ
Elımde sırkesı var ne zaman ıcmelıyımÖstrojen düşük fsh biraz yüksek çıkmış. Hayıt tohumu bu tür üreme hormonu dengesizliklerine çok iyi geliyor, tavsiye ederim.
Hayır bayramdan sonra dedılerAmh değeriniz çıktımı
Ben tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.Elımde sırkesı var ne zaman ıcmelıyım
Tmmdır kullanacagımBen tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.
Doktor klomen ve fıkofol verdı ya acaba hayıt etkıler mı ıcsem sorun olur muBen tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.
O zaman kullanma canım. Etkileyebilir çünkü ciddi anlamda etkili bir baharat, kist falan olur aman diyimDoktor klomen ve fıkofol verdı ya acaba hayıt etkıler mı ıcsem sorun olur mu
Ikısıde yumurta destekleyıcı urun o yuzden bır cekındım duzeltelım derken hepten bozarız dıyeO zaman kullanma canım. Etkileyebilir çünkü ciddi anlamda etkili bir baharat, kist falan olur aman diyim
Evet bir yeri toparlarken bir yeri bozmamalıIkısıde yumurta destekleyıcı urun o yuzden bır cekındım duzeltelım derken hepten bozarız dıye
Siz kullanıp etkisini gördünüz müBen tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.
Ben etkisini gördüm. 2 ayda hormonlarımı toparladı benim.Siz kullanıp etkisini gördünüz mü
Ne güzel maşallah nasıl kullanmıştınız tarif var mıBen etkisini gördüm. 2 ayda hormonlarımı toparladı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?