Gebeliğe Hazırlık Kızlar hormon tahlil sonuclarıma bakabılır mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 düşük fsh yüksek çıkmış. Reglin 3. Günü mü verdin

Ne güzel maşallah nasıl kullanmıştınız tarif var mı
Bir tatlı kaşığı hayıt tohumu, bir tutam civanperçemi 5 dk kaynatılıp sabah akşam aç karna adetle birlikte 15 gün içiliyor. Bunun yanında yine sabah akşam aç karna 1 çay kaşığı çörekotu çiğniyorum, bu da yumurtlamayı destekliyor. Çörek otu kullanırken yumurtladığımı hissediyorum resmen

Evet bu kotu bır durum mu
E2 östrojen fsh da folikil uyarıcı hormon. Yumurtlamanın sağlıklı olup olmadığını gösteriyor diye biliyorum. E2 40 civarlarında olmalı fsh 10 dan düşük olmalı. Pcos olma ihtimali var. Ben inositol kullanıyorum hormonlarımı dengeledi sana da öneririm bence doktoruna danış.

Bana da bunu verdı carsamba gunu gorusucem

Bırde ben her ay duzenlı adet oluyorum nasıl pcos olucam onı anlamadım

Bırde ben her ay duzenlı adet oluyorum nasıl pcos olucam onı anlamadım
Pcos herkeste aynı belirtileri vermeyebilir. Ultrasonda bir şey dedi mi doktor? Sana da inositol vermiş doktorun ama myo d kiro inositol formunu bir araştır bence daha etkili. Ben ocean marka olanı aldım hatta

Pcos herkeste aynı belirtileri vermeyebilir. Ultrasonda bir şey dedi mi doktor? Sana da inositol vermiş doktorun ama myo d kiro inositol formunu bir araştır bence daha etkili. Ben ocean marka olanı aldım hatta
Alttan muayane ettı hıcbır problem yok hersey yolunda dedı brn brbrk ıstedıgım ıcın klomene ve bu takvıyeye basladı nates fırması bu konuda baya ıyı bır fırma bu arada

Tamam teşekkür ederim

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…