Gebeliğe Hazırlık Kızlar hormon tahlil sonuclarıma bakabılır mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
715
En iyi cevaplar
1
207
23
35
Kızlar bugun doktora gıttım benı ıcınızde tanıyan ılla kı vardır malesef kı ıkı kere bebegımı kaybettım anne olma arzusu ıcımde bır yara olarak kaldı bugun doktor hormon baktı amh henuz cıkmadı hormon sonuclarım cıkmıs yarından ıtıbaren klomene baslıyorum ve ek olarak nates pikofol dıye bır takvıye verdı herseyın hayırlısı olur ınsallah guzrl haberler alırım ama sonuclarıma bir bakabılır mısınız bır sorun var mı ?
IMG_6840.webp

Prolaktının ve tsh guzel canım lh ve fsh 10 ve altı isteniyor fsh yuksek bıraz estradiol hakkında bır bılgım yok tabı doktor yıne en guzel bilgileri verir

Kızlar bugun doktora gıttım benı ıcınızde tanıyan ılla kı vardır malesef kı ıkı kere bebegımı kaybettım anne olma arzusu ıcımde bır yara olarak kaldı bugun doktor hormon baktı amh henuz cıkmadı hormon sonuclarım cıkmıs yarından ıtıbaren klomene baslıyorum ve ek olarak nates pikofol dıye bır takvıye verdı herseyın hayırlısı olur ınsallah guzrl haberler alırım ama sonuclarıma bir bakabılır mısınız bır sorun var mı ?Eki Görüntüle 3567045
E2 hormonun düşük biraz östrojen yükselten ilaçlardan verebilir fsh yüksek çıkmış polikistik olma ihtimalin yüksek lh prolaktin ve lh hormonun güzel çıkmış amh değerinde biraz yüksek çıkabilir diye tahmin ediyorum benim değerlerim de kötü fsh aynı sayılır lh 12 lerde e2 45 çıkmış bugün vermiştim bende polikistik görünüm var diyorlar yumurtalıklarda 2 senedir hiç hamile kalmadım malesef aşılama olacaktı o da iptal oldu inşallah güzel haberler alırız 🌸

E2 hormonun düşük biraz östrojen yükselten ilaçlardan verebilir fsh yüksek çıkmış polikistik olma ihtimalin yüksek lh prolaktin ve lh hormonun güzel çıkmış amh değerinde biraz yüksek çıkabilir diye tahmin ediyorum benim değerlerim de kötü fsh aynı sayılır lh 12 lerde e2 45 çıkmış bugün vermiştim bende polikistik görünüm var diyorlar yumurtalıklarda 2 senedir hiç hamile kalmadım malesef aşılama olacaktı o da iptal oldu inşallah güzel haberler alırız 🌸
Polikistikler adet duzensızlıgı yasıyorlar bnde oyle bır sorun yok sukur ıkı kerede gebe kalfım ama dusuk yaptım

Östrojen düşük fsh biraz yüksek çıkmış. Hayıt tohumu bu tür üreme hormonu dengesizliklerine çok iyi geliyor, tavsiye ederim.

Elımde sırkesı var ne zaman ıcmelıyım
Ben tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.

Ben tohumun kendisini aldım aktardan. Civanperçemiyle karıştırıp 5 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içiyordum. Adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içiyorsunuz. Prolaktin östrojen lh fsh hepsini dengeliyor. Bir ay da eczaneden agnucaston diye bir takviye aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş onu kullandım bir ay. Ama doğal olanını kullanmak daha mantıklı.
Tmmdır kullanacagım

Doktor klomen ve fıkofol verdı ya acaba hayıt etkıler mı ıcsem sorun olur mu

Siz kullanıp etkisini gördünüz mü

Back
X