Kızlar hem 5liralik teste hem erken gebelikte cizgii silik. Lutfen yardımcı olun🙏

hamılesın benımde kasıklarım çok agrıyo bende dun ogrendım hamıle oldugumu doktora gıttım
Adetimi 6gun geçti. Cok korkuyorum yine kimyasal gebelik olacak diye. Ben çok az yükselmiş gibi dedim. Doktor onu bilemezsin . Takip edilmesi gerekiyor . Cuma günü 60'i görürsek düzenli yükseliyor demek ki dedi.

Adetimi 6gun geçti. Cok korkuyorum yine kimyasal gebelik olacak diye. Ben çok az yükselmiş gibi dedim. Doktor onu bilemezsin . Takip edilmesi gerekiyor . Cuma günü 60'i görürsek düzenli yükseliyor demek ki dedi.
İnşallah devamlı yükselir ve sağlikli bi bebiş gelir ailenize Rabbim isteyen herkese sağlikli bebişler nasip etsin

Bugün doktorum yok. Ben kimyasal olduğunu dusunuyorum. Çok agrimda yok. Ağriyla beraber kanamam olsaydı dış gebelik şüphesiyle acile kosacaktim. Bayramdan sonra araştırılmasını isticem.
Seher Hanim cok gecmis olsun .Ben de benzer durumdan doktor kontrollerine basliycam.Aldiginiz bilgileri paylasir misiniz sakincasi yoksa.Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…