Saç Bakım Ürünleri kızlar HC kullanan varmı ?

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
mrb kızlar ben dün akşam HC adlı üründen siparş verdim sanırım geri arayıp onay alıyorlarmış hjenüz arayan olmadı .
kullanan varmı bu ürünü çok merak ediyorum nasıl etki ediyormu ?
şampuan ve bakım yağından sipariş verdim hızlı uzattığını yazıyor internette yorumlarda umarım işe yarar :KK43: :18:

canım ben mecitefendinin saç bakım yağını kullanıyorum..çok güzel..hc bana hem yaramadı hem de miktarına göre fiyatı çok tuzlu..
inşallah sana yarar..burada hc için açılmış bir konu başlığı var..saç kısmında ..ona bakarsan yorumları okuyabilirsin..

saç bakımında kullanılan ürünler-sabit-hc baım yağı kullananlar..
buradan bulabilirsin canım.

ben kullandım hc.
kullandığım süre boyunca saçım hiç dökülmedi desem yeridir, yeni saç çıkarttı mı bilemiyorum, benim kafamı karıştıran noktası; saçımıza en ufağından yumurtalı bakım maskesi bile yapsak farkı farkediyoruz haftada bir yapsak bile iyi geliyor öyle değil mi? oysa bu hc yi kullanmayı bıraktığın günden itibaren saçınız eskisi gb dökülmeye başlıyor! yani en azından bir hafta daha saçınız sağlıklı görünmüyor! ki ben şişeyi tamamen bitirdim. bi ömür boyu da hc kullanacak değilim.
açıkçası bu tür ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum, inanın evde hazırladığımız bakım kürleri bunlardan çok daha faydalıdır üstelik çok daha ekonomik...

ben kullandım hc.
kullandığım süre boyunca saçım hiç dökülmedi desem yeridir, yeni saç çıkarttı mı bilemiyorum, benim kafamı karıştıran noktası; saçımıza en ufağından yumurtalı bakım maskesi bile yapsak farkı farkediyoruz haftada bir yapsak bile iyi geliyor öyle değil mi? oysa bu hc yi kullanmayı bıraktığın günden itibaren saçınız eskisi gb dökülmeye başlıyor! yani en azından bir hafta daha saçınız sağlıklı görünmüyor! ki ben şişeyi tamamen bitirdim. bi ömür boyu da hc kullanacak değilim.
açıkçası bu tür ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum, inanın evde hazırladığımız bakım kürleri bunlardan çok daha faydalıdır üstelik çok daha ekonomik...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X