kizlar hayalmi goruyorum

Haklısın canım ya. Tek seferde ilişki yeter aslında . Olacaksa olur. Haklsın stres en kötü düşmanım. Bakalm insallah haftaya daha rahat olur kafam. Adetim de hala tam gelmedi. pedsiz geziyorum yanİ. Aksama gelse de gitse

Olacakmi olmiycakmi dedikce beynimiz bize oyunlar oynuyor

Tebrikler canım evet hammilesin
Reglin kaç gün gecikmişti ?
Teşekkür ederim :) reglim 2 gün gecikti ama kasıklarımda Sancı gibi bir agri var ara ara. Bir de sarı bir akıntı. Yarın kan testinden sonra da paylaşırım :)

Kızlar ben bişi sorcm ya idrarla yapılan gebelik testi sonucu bir kaç gün sonra değişeblr mi

Kızlar test yaptm malesef yine negatif peki neden adet olmuyorum ben off çıldrcam

Selam kizlar bende adetime 1 gün kala yaptigim testin resmini cekmistim sizinle paylasmak istedim. Doktor gec döllenme dedi. Eger gercekten öyleyse 1 gün kala nasil silik cikiyo.

Eklentiler

• IMG-20150218-WA0002.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar ben bişi sorcm ya idrarla yapılan gebelik testi sonucu bir kaç gün sonra değişeblr mi
Benim duyduguma göre test yapip pozitif gören bazi kisilerde kanama olmus kanamayla birlikte gebeligi vücut disari atmis. Ama durduk yere degisen test duymadim emin olmak icin iyi bir test almak lazim bence.

Kızlar çok şükür regl oldum sonunda yoksa kafayı yicektim nasip artk önümüzdeki aylara bakıcaz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…