Haklısın canım ya. Tek seferde ilişki yeter aslında . Olacaksa olur. Haklsın stres en kötü düşmanım. Bakalm insallah haftaya daha rahat olur kafam. Adetim de hala tam gelmedi. pedsiz geziyorum yanİ. Aksama gelse de gitsekuzum cesaret edemedim demissin haklisin ama 4 gunde az bir sure degil hep boyle gec kalirmiydi adetin ?
gorev gibi yapma.iste dedigim gibi zaten 1 kerede oluyor olan 12 sinde yumurtladiysan 12 sinde 16 sinda yumurtladiysan 16 sinda dollenme oluyor gerisi senin istegin cnm benim ama ne okur stres yapma ya
Hayırlısı bakalm canım ya çok ümitlenmek istemiyorumAtesin yuksek cok iyi dusmemesi guzel benimde 39,7 olarak devam etti hep
Pardon atesi yanlis yazmisim 37"9 du amin cnmHayırlısı bakalm canım ya çok ümitlenmek istemiyorum
Olacakmi olmiycakmi dedikce beynimiz bize oyunlar oynuyorHaklısın canım ya. Tek seferde ilişki yeter aslında . Olacaksa olur. Haklsın stres en kötü düşmanım. Bakalm insallah haftaya daha rahat olur kafam. Adetim de hala tam gelmedi. pedsiz geziyorum yanİ. Aksama gelse de gitse
Evet cnm hamilesin tebriklerKizlar bi bakın doğru mu? Hamilemiyim? Elim Ayağım titriyor resmen. Eki Görüntüle 1487636
Evet cnm hamilesin tebrikler
Tebrikler canım evet hammilesinKizlar bi bakın doğru mu? Hamilemiyim? Elim Ayağım titriyor resmen. Eki Görüntüle 1487636
Teşekkür ederim :) reglim 2 gün gecikti ama kasıklarımda Sancı gibi bir agri var ara ara. Bir de sarı bir akıntı. Yarın kan testinden sonra da paylaşırım :)Tebrikler canım evet hammilesin
Reglin kaç gün gecikmişti ?
Sağlıkla gelsin canım, bekliyoruz güzel haberleriniTeşekkür ederim :) reglim 2 gün gecikti ama kasıklarımda Sancı gibi bir agri var ara ara. Bir de sarı bir akıntı. Yarın kan testinden sonra da paylaşırım :)
Ruya degil heralde :)) ayy Allah'ım nasıl sabredilir yarına kadar. 50 tane test yapicam nerdeyse. Eki Görüntüle 1487697
Çok sağol :) çok heyecanlıyım :)Bende hep yapmıştım canım maşallah yarın ilk işin kan vermek olsun çok güzel çizgi n ve eminim ki değerinde harika cikicak :)
Benim duyduguma göre test yapip pozitif gören bazi kisilerde kanama olmus kanamayla birlikte gebeligi vücut disari atmis. Ama durduk yere degisen test duymadim emin olmak icin iyi bir test almak lazim bence.Kızlar ben bişi sorcm ya idrarla yapılan gebelik testi sonucu bir kaç gün sonra değişeblr mi
Bu yolda beraberiz. Mayıs ayına güzel haber verelim inşallahKızlar çok şükür regl oldum sonunda yoksa kafayı yicektim nasip artk önümüzdeki aylara bakıcaz hayırlısı