kizlar hayalmi goruyorum

1.resim 13 14 haftalik ayagi var kenarda keyfi yerinde :)

2.resim de 22. haftaliktik elleri parmaklari ve farkindaysan guluyor keyfimiz gayet yerinde ve o gun markette bayilmis ambulansla acil goturulen hastanedeydik cok sukur o iyiydi :)
Yaw seji bayiltacak kadar ne oldu hakketten coj uzuldum ya allahim korusun gecmis olsun tekrar

sagol canim benim esimin is stresi ve masraflar derken sismis bana patlamisti.
baya kasmistim kendimi neyse oldu bitti diyelim

Oy oy oy (( allah birdaha gostermesin cnm ya bebisinide gorduk masallah dogsun popislerini issiralim
Hanımlar ben bu ay ne zaman başlıyayım çalışmaya? adetım 6. gunu bitiyr bugun. 28 günde bir adet oluyorum.

Oy oy oy (( allah birdaha gostermesin cnm ya bebisinide gorduk masallah dogsun popislerini issiralim

amin canim benim valla arkadas dedi ya ultrason resimleri varmi diye bir cikardim butun ultrason resimlerini 4 haftallikken baktim bugune kadar ne ara buyudun kizim sen dedim:)
gozlerim doldu baya bu ara asiri hassasim ben herseye agliyorum

Hanımlar ben bu ay ne zaman başlıyayım çalışmaya? adetım 6. gunu bitiyr bugun. 28 günde bir adet oluyorum.

hic belli olmuyor ne zaman yumurtlama oldugu sen regl bitiminden basla 2 gunde bir yada soyle yap yumurtlama testi al imkanin varsa

amin canim benim valla arkadas dedi ya ultrason resimleri varmi diye bir cikardim butun ultrason resimlerini 4 haftallikken baktim bugune kadar ne ara buyudun kizim sen dedim:)
gozlerim doldu baya bu ara asiri hassasim ben herseye agliyorum
Bende oyle dun tv de dadi programi vardi ona agliyordum :)

Bu benim ikinci taktırışım canım gayet iyi bi doğum kontrol yöntemi adet zmanlarında kanama miktarını biraz arttırıyor bi de ilk taktırdığın gün biraz ağrı oluyor o kadar

ben esime pek guvenmiyorum o yuzden dedim hani emziricem dogum kontrol hapi olmaz su 3 aylik ignelerden kafam birde spiralde esim ben koruncam diyor sonra 2.ci cocuk istiyorum diyor daha dur diyorum 1.ciyi dogurmadim die :)

ben esime pek guvenmiyorum o yuzden dedim hani emziricem dogum kontrol hapi olmaz su 3 aylik ignelerden kafam birde spiralde esim ben koruncam diyor sonra 2.ci cocuk istiyorum diyor daha dur diyorum 1.ciyi dogurmadim die :)
Bebiş doğunca düşünceler değişir canım çünkü çocuk büyütmek çok zor benm kızım 4 yaşına girecek ama hala kendime güvenmiyorum ikinci konusunda kızım okula gidene kadar erteledik korkma hiç takılırken filan hiç acı olmuyor hafiff bi ağrı o kadar erkek korunmasına bende çok güvenmiyorum iğnede hormonları bozuyor hap ta aynı şekilde ve doğum kontrol hapı tüylenmeyi arttırıyor en iyisi spiral

aslinda haklisim canim bu konuyu baya derin bir sekilde dusunucem :)
ama suan hamisligimin tadini cikarmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…