Yaw seji bayiltacak kadar ne oldu1.resim 13 14 haftalik ayagi var kenarda keyfi yerinde :)
2.resim de 22. haftaliktik elleri parmaklari ve farkindaysan guluyor keyfimiz gayet yerinde ve o gun markette bayilmis ambulansla acil goturulen hastanedeydik cok sukur o iyiydi :)
Yaw seji bayiltacak kadar ne olduhakketten coj uzuldum ya allahim korusun gecmis olsun tekrar
Oy oy oysagol canim benim esimin is stresi ve masraflar derken sismis bana patlamisti.
baya kasmistim kendimi neyse oldu bitti diyelim
sagol canim benim esimin is stresi ve masraflar derken sismis bana patlamisti.
baya kasmistim kendimi neyse oldu bitti diyelim
Hanımlar ben bu ay ne zaman başlıyayım çalışmaya? adetım 6. gunu bitiyr bugun. 28 günde bir adet oluyorum.Oy oy oy(( allah birdaha gostermesin cnm ya bebisinide gorduk masallah dogsun popislerini issiralim
Oy oy oy(( allah birdaha gostermesin cnm ya bebisinide gorduk masallah dogsun popislerini issiralim
Hanımlar ben bu ay ne zaman başlıyayım çalışmaya? adetım 6. gunu bitiyr bugun. 28 günde bir adet oluyorum.
Adetim bitti ikinci gun basladim ben.sende basla derimHanımlar ben bu ay ne zaman başlıyayım çalışmaya? adetım 6. gunu bitiyr bugun. 28 günde bir adet oluyorum.
Bende oyle dun tv de dadi programi vardi ona agliyordum :)amin canim benim valla arkadas dedi ya ultrason resimleri varmi diye bir cikardim butun ultrason resimlerini 4 haftallikken baktim bugune kadar ne ara buyudun kizim sen dedim:)
gozlerim doldu baya bu ara asiri hassasim ben herseye agliyorum
Bu benim ikinci taktırışım canım gayet iyi bi doğum kontrol yöntemi adet zmanlarında kanama miktarını biraz arttırıyor bi de ilk taktırdığın gün biraz ağrı oluyor o kadarcanim ya spiral nasil ?
dogumdan sonra dusunuyorum da acikcasi
Bilmiyorum canım öle bi karar aldık birkaç yıl daha kızımla ilgilenmek istiyorumNeden oyle bir karar aldin merak ettim spiral ? Akisina biraksa idin ? O rahmi kusturuyor diyorlar
Bende oyle dun tv de dadi programi vardi ona agliyordum :)
Bu benim ikinci taktırışım canım gayet iyi bi doğum kontrol yöntemi adet zmanlarında kanama miktarını biraz arttırıyor bi de ilk taktırdığın gün biraz ağrı oluyor o kadar
Bebiş doğunca düşünceler değişir canım çünkü çocuk büyütmek çok zor benm kızım 4 yaşına girecek ama hala kendime güvenmiyorum ikinci konusunda kızım okula gidene kadar erteledik korkma hiç takılırken filan hiç acı olmuyor hafiff bi ağrı o kadar erkek korunmasına bende çok güvenmiyorum iğnede hormonları bozuyor hap ta aynı şekilde ve doğum kontrol hapı tüylenmeyi arttırıyor en iyisi spiralben esime pek guvenmiyorum o yuzden dedim hani emziricem dogum kontrol hapi olmaz su 3 aylik ignelerden kafam birde spiralde esim ben koruncam diyor sonra 2.ci cocuk istiyorum diyor daha dur diyorum 1.ciyi dogurmadim die :)
Bebiş doğunca düşünceler değişir canım çünkü çocuk büyütmek çok zor benm kızım 4 yaşına girecek ama hala kendime güvenmiyorum ikinci konusunda kızım okula gidene kadar erteledik korkma hiç takılırken filan hiç acı olmuyor hafiff bi ağrı o kadar erkek korunmasına bende çok güvenmiyorum iğnede hormonları bozuyor hap ta aynı şekilde ve doğum kontrol hapı tüylenmeyi arttırıyor en iyisi spiral
Çıkar bakalım :)aslinda haklisim canim bu konuyu baya derin bir sekilde dusunucem :)
ama suan hamisligimin tadini cikarmak istiyorum :)
Karar senin tabikide kizipta yapilmis.birbolay gini geldi akisina biraksan daha iyiydi sankiBilmiyorum canım öle bi karar aldık birkaç yıl daha kızımla ilgilenmek istiyorum
Hayırlısı zamana bıraktım artıkKarar senin tabikide kizipta yapilmis.birbolay gini geldi akisina biraksan daha iyiydi sanki
Hayirlisi olsun tabiki cnmHayırlısı zamana bıraktım artık
Nasilsin cnm nasil gidiyor ?aslinda haklisim canim bu konuyu baya derin bir sekilde dusunucem :)
ama suan hamisligimin tadini cikarmak istiyorum :)
Nasilsin cnm nasil gidiyor ?