kizlar hayalmi goruyorum

ama sen ogle yerlere girersen bebegide kendinide strese sokarsin olmadi.
yanlis yapiyorsun arkadasim ben hic okumadim bak bu zamanlara geldim sende okuma lutfen.
kotu dusunme hic bir zaman 15 haftalliken hissetmeye basladim hatta 14 tu :)
suan disardan belli oluyor cok sukur.
emin ol zaman hizli geciyor seninde ogle olucak sabir ediceksin guzel besleniceksin ki bebiste sende saglikli ol emi annesi :)
Ay insallah 14 hafta bende hisetmeye baslarim kuzum ya ilkcnasil oldu nasil hissettin anlatsan nasil tabir edersin ?

Ay insallah 14 hafta bende hisetmeye baslarim kuzum ya ilkcnasil oldu nasil hissettin anlatsan nasil tabir edersin ?

valla canim banyo yapiyordum balon patlamasi gibi bisi oldu 1 kez ama fena hissettim hatta dusta kendimi tutamayip agladim :)
sonra bir cok balon patlamasi gibi oldu derken yavas yavas daha da netlesti

Oy oy oy kurban oluru onu yaradana

eger ki algilarin kuvvet li ise erkenden hissedebilirsin benim baya acikmis demekki ki erken fark ettm ilk bagirsak hareketi sandim ama kendimi taniyorum bagirsaklarimda asla ogle bisi olamazdi ondan biliorum kizim oldugunu gerci ozaman net degildi cinsiyeti %90 demisti ama emin degildik:)

eger ki algilarin kuvvet li ise erkenden hissedebilirsin benim baya acikmis demekki ki erken fark ettm ilk bagirsak hareketi sandim ama kendimi taniyorum bagirsaklarimda asla ogle bisi olamazdi ondan biliorum kizim oldugunu gerci ozaman net degildi cinsiyeti %90 demisti ama emin degildik:)
Ilk ultrosonda 11 haftalikken kipir kipirsa erkektir diyorlar seninki kiz o nasildi ? Bende erkek hissediyorum bakalim tezleri dogrumu ?

Ilk ultrosonda 11 haftalikken kipir kipirsa erkektir diyorlar seninki kiz o nasildi ? Bende erkek hissediyorum bakalim tezleri dogrumu ?

11 haftalikken degil de 10 haftalik ultrasonda cok hareketli degildi.
ama 13 haftalikken ikili testte acayip oynuyordu :) imsallah allah gonlune gore versin

:) ultrason fotoğrafınız var mı? insan çok özeniyor, nolur hamile anneler bizler için dua edin nolur hayrlısıyla bizler için de bir evlat nasip etsin Allah
Var varda ben siteye cep telefonundan giriyorum resim yukleyemiyorum :KK43: turta sana yardimci olur ama :)))dualarimiz sizlerle neler hissetiginizi asagicyukari tahmin ediyoruz ins en kisa surede iyi haberlerinizi aliriz

11 haftalikken degil de 10 haftalik ultrasonda cok hareketli degildi.
ama 13 haftalikken ikili testte acayip oynuyordu :) imsallah allah gonlune gore versin
günaydınlar, ultrason fotolarınız var mı ? insan çok özeniyor, nolur hamile anneler bizler için dua edin nolur hayrlısıyla bizler için de bir evlat nasip etsin Allah :)

haberleri merak ettim

hu huu guzel haberlerin ibekliyirum
Canım bu ayda olmadı zaten bende pes ettim dün adetin 3.günündeydim ve sağlık ocağına gittim spiral taktırdm birkaç yıl daha çocuk istemiyorum ileride inşallah tabi nasipte varsa...

günaydınlar, ultrason fotolarınız var mı ? insan çok özeniyor, nolur hamile anneler bizler için dua edin nolur hayrlısıyla bizler için de bir evlat nasip etsin Allah :)

var canim kac haftalikken istersin gulum :)
4-7-10-13-18-22-27 :)
bu yenisini 8 haziranda alicaz insalah

1.resim 13 14 haftalik ayagi var kenarda keyfi yerinde :)

2.resim de 22. haftaliktik elleri parmaklari ve farkindaysan guluyor keyfimiz gayet yerinde ve o gun markette bayilmis ambulansla acil goturulen hastanedeydik cok sukur o iyiydi :)

Eklentiler

• 20150513_115139.jpg
    20150513_115139.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150513_115042.jpg
    20150513_115042.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 71
Maşaalah canım yaaa :) neden bayılmıştın markette ?

esimle kavga etmistik cok sacma bir nedenden dolayi 1 nisanda.
1 nisan sakasi gibi gece yasamistim.
2 nisandada uzuntuden markette dusmusum canim gozumu hastanede actim bir baktim esimde yanimda doktor anlamisti esime demis dikkat edin stres yasak diye .
kizim ama ultrasonda bize donup bakti sonra gulumsedi ogle foto yakaladi doktor :)

Canım bu ayda olmadı zaten bende pes ettim dün adetin 3.günündeydim ve sağlık ocağına gittim spiral taktırdm birkaç yıl daha çocuk istemiyorum ileride inşallah tabi nasipte varsa...

canim ya spiral nasil ?
dogumdan sonra dusunuyorum da acikcasi

esimle kavga etmistik cok sacma bir nedenden dolayi 1 nisanda.
1 nisan sakasi gibi gece yasamistim.
2 nisandada uzuntuden markette dusmusum canim gozumu hastanede actim bir baktim esimde yanimda doktor anlamisti esime demis dikkat edin stres yasak diye .
kizim ama ultrasonda bize donup bakti sonra gulumsedi ogle foto yakaladi doktor :)
allahcc sağlık versin ikinize de, stres yapmayın.4. aydan sonra telefondaki titreşimleri bile hisediyrmuş bebkler ve özellikle yüksek ses gurultu onları rahatsız edıyormuş. yabancı yayınlarda incelemeler var.

allahcc sağlık versin ikinize de, stres yapmayın.4. aydan sonra telefondaki titreşimleri bile hisediyrmuş bebkler ve özellikle yüksek ses gurultu onları rahatsız edıyormuş. yabancı yayınlarda incelemeler var.

suan cok sukur iyiyiz gecti bitti ama kotu oldu tabi.
hassasiz canim allahima sukur saglikla gecirelim su gunleri de melegime kavusayim az kaldi zaten az korkuda var arma olsun ucunda kizima kavusmak var :)
Rabbim olmayanlara nasip etsin

Neden oyle bir karar aldin merak ettim spiral ? Akisina biraksa idin ? O rahmi kusturuyor diyorlar

Neden oyle bir karar aldin merak ettim spiral ? Akisina biraksa idin ? O rahmi kusturuyor diyorlar
ben devlet hastanesind esıra beklıyrdum, 8 aylık hamıle bir bayan yanıma oturdu, bende tahlıllerımı gosterecektım, 3 tane çocuğu varmış, 3. doğumunda spiral taktırmış, ama spiral olmasına rağmen hamile kalmış :) Allah ol dedi mi her halukarda oluyor :)

X