Oy oy oyyy :))) kizinin ismini ne koycan taze anne :)) normal dogummu bekliyin ?
Buyuk ihtimal kizEylül nevin olucak :)
suanlik normal dogumu bekliyoruz canim hayirlisi hakkimizda
cinsiyet belli olunca yazarsin merak ediorum
Buyuk ihtimal kizniye surat asdim dersen ben oglusum olsun istiyordum acikcasi ama en onemlisi saglikli olsun tabik i
Kuzum nasilsinCanim ya yapma ogle oda hisseder allahin takdiri bu sonucta..
Kuzum nasilsin
Biz oglusumla sana bir merhaba diyelim dedik :)
Ay evet ya yavas yavas hissetmeyede basladim sanirimbseyirme gibi ama.net ddil:) çok şükür iyiyim siz nasılsınız ay maşallah bellide olmuş cinsiyetiniz :)
zaman ne cabuk geçio teyzesi yesin onu :)
Ay evet ya yavas yavas hissetmeyede basladim sanirimbseyirme gibi ama.net ddil
Bir hisetsem.raahatliycam
Senin prensesine den naber
Sukurler olsun cnmBaslar artik yavas yavas evet bak rabbim gonlune gore vermis erkek dedin erkek
cok sukur iyiyiz tatlim yarin kontrolumuz var bakalim kac kilo olmusuz 11 inde 2 kilo 250gramdik :)
git gide buyuuoruz ve dogum yaklasio :)
Sukurler olsun cnm
Masallah kizina sende heyecan.doruktadir
Ben bile biran once kasim olsun istiyorum :)
Renkli ultroson yaptiracagim 15 temnuzda
Sen nerde
Kaca yaptirmustin ?
Masallah kuzunaEvet canim cok sukur butun alisverislerini tamamladik bir tek kizim kaldi :)
insan 4 gozle beklior valla :)
ben yaptirmadim doktorumuz masallahi var bence gerek yok ama siz merak ediosaniz yaptirin dedi baktim 350 400 arasi burda dedim yok o parayi oraya verecegime besik alirim dedim ki parkbesik aldik biz 230 felan dusun
Kuzuummmmm hayirli ugurlu olsunnnnEylül nevin olucak :)
suanlik normal dogumu bekliyoruz canim hayirlisi hakkimizda
cinsiyet belli olunca yazarsin merak ediorum
Kuzuummmmm hayirli ugurlu olsunnnn
Nevincim nasilllll
Ayyy ojudum yazdiklarini zor olmuss ama suan yaninda.ne guzelll
Oyyy kuzumm ya allahim korusun onu banabozelden resim atsana bir sakincasi yojsa. :)Eylul nevin iyi birtanem yatio allah razi olsun darisi basina
zor olmazmi oldu ama deger bence
Oradamisin kuzumEylul nevin iyi birtanem yatio allah razi olsun darisi basina
zor olmazmi oldu ama deger bence
Nasil gidiyor hamileleik canim ?bende merakla bekliyorum resmi sizi hatırlıyorum çünkü umarım bu ay mutlu haber vardır =)
senden naber ? Nasil gidiyor ?ayyy sycorox çok dua etmiştim sana ben hasta oldukça sen aklıma geldin iki ayda dedim inşallah o olmaz inş hamiştirsin amin amin amin aminguzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz
bak konusmalarimiza ben biliyodumkiiii :))) hatirla tim dedim :)harikasınnnnnnnn . çok sevindimm. hamiş olmana. darısı bana inşallah. ben de istiyorum . bu imzadan :)
Aynen ole aetik kucagima alma zamani yaklasiyormrb kızlar zaman en cabuk geçiyor sycorox kız ne cabuk 30 haftalık oldu bebiş maşallah hayırlısıyla kucağına al inşallah
tesekkurederim darisi tum isteyenlerin basinatebrikler canım
Senide tebrik ediyorum ayricatebrikler canım
çok saol canımSenide tebrik ediyorum ayrica
Nasil gidiyor ?
Nasil gidiyor hamileleik canim ?
senden naber ?