kizlar hayalmi goruyorum

Kizlar bi bakın doğru mu? Hamilemiyim? Elim Ayağım titriyor resmen. Eki Görüntüle 1487636
Hayirli ugurlu olsun cnm
Teşekkür ederim :) reglim 2 gün gecikti ama kasıklarımda Sancı gibi bir agri var ara ara. Bir de sarı bir akıntı. Yarın kan testinden sonra da paylaşırım :)
Sanci fena hergun adet olcakmisim gibi cekiyorum o agriyi
Kızlar test yaptm malesef yine negatif peki neden adet olmuyorum ben off çıldrcam

Selam kizlar bende adetime 1 gün kala yaptigim testin resmini cekmistim sizinle paylasmak istedim. Doktor gec döllenme dedi. Eger gercekten öyleyse 1 gün kala nasil silik cikiyo.
Silik cikar adetin gecince koyulasir
Kızlar çok şükür regl oldum sonunda yoksa kafayı yicektim nasip artk önümüzdeki aylara bakıcaz hayırlısı
mayista guzel haberler bekliyorum.ovulasyon kullaniyormusun

Bu yolda beraberiz. Mayıs ayına güzel haber verelim inşallah
hadi bakalim ne olur stres yapmaaaaa

Inşallah cnm bnm bnde çok istiyorum hayırlısı
Hayırlısı olsun canım sana öncelikli tavsiyem kafana takma rahat ol. Ben 15 aydır deniyordum. Hipotroid ve pko var bende. Geçen ay dedim ki bırakıyorum artık ben eşimle tatile çıktık. 3-4 gün hiçbirşey düşünmeden gezdik eğlendik. O zaman hamile kalmışım işte. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu arada kan testiyle de onaylandı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. O bekleyişi çok iyi biliyorum. Yüreğinizi ferah tutun ve bu konuyu düşünmeyin inşallah olur. Düşündükçe vücudumuz bize oyun oynuyor sanki.

Kizlar banada bakin ne olur adete 2kala yaptim

Eklentiler

• 20150410_234039~2.jpg
    20150410_234039~2.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 87
Hayırlısı olsun canım sana öncelikli tavsiyem kafana takma rahat ol. Ben 15 aydır deniyordum. Hipotroid ve pko var bende. Geçen ay dedim ki bırakıyorum artık ben eşimle tatile çıktık. 3-4 gün hiçbirşey düşünmeden gezdik eğlendik. O zaman hamile kalmışım işte. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu arada kan testiyle de onaylandı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. O bekleyişi çok iyi biliyorum. Yüreğinizi ferah tutun ve bu konuyu düşünmeyin inşallah olur. Düşündükçe vücudumuz bize oyun oynuyor sanki.
Sana kesinlikle katılıyorum canım ben kızımda hiçbişey kafama takmadm hamile olduğumu bile anlamadım günüm geçmş unutmuşm sonra test yaptm çıktı ama bunda çok kafama takıyorum daha adet günüm gelmeden kaç tane test yaptm kan verdim ama kararlıym bu ay test yapmcam kafama takmcm bakalm nasipte varsa olur zaten

Ya kizlar dunku i test silik di bugun daha koyu olmasi gerekirken daha zor gorunuyo kafayi yiycem nerden erkenden yaptim yarin bat gunum

X