Adetim 1 gün geçti akşam awox diye bilmediğim bi test yaptım silik çizgi göründü bi 15 saniye kadar sonra kayboldu.
Sabah predictor idrar testi aldım ilk idrarında yaptım silik çizgi var sizce çizgi doğru mu önceki aylarda çok yaptım ma hiç çizgi falan olmazdı bu sefer farklı fotoğraf bırakıyorum
Haklisin kuzum ama insan bekleyemiyor daha öncede çok denedim ilk defa böyle olunca şaşırıyor insanCanım heycanını anlıyorum insan bekliyemiyor ama keşke bi 2 gün daha bekleseydin olabilirde silik de olsa çizgi çıkmış kan tahlilide ver bence hayırlısı olsun hakkında
Fotoğrafı atamıyorum sanırım bi sorun varHaklisin kuzum ama insan bekleyemiyor daha öncede çok denedim ilk defa böyle olunca şaşırıyor insan
Aynen bende o durumdayım 1 buçuk yıl oldu bekliyorum çift çizgiyi görsem hani bayılabilirim o derece Rabbim hayırlısını versin inşallahHaklisin kuzum ama insan bekleyemiyor daha öncede çok denedim ilk defa böyle olunca şaşırıyor insan
Merhaba canım eğer kadınlar klubu uygulamayı indirdiysen foto atamıyorsun googleden kadınlar klubu ne girip dosya ekle kısmından halledebilirsin bende de aynısı olmuştu inşallah bebeğin vardır.. 2 ay önce benimde başıma geldi 2. Çizgi çıktı ve 10 saniye içinde kayboldu üzülme Allaha sığınFotoğrafı atamıyorum sanırım bi sorun var
Attım canımfoto at bakalım
Sonuç neydi canım. Yükledim çok teşekkür ederimMerhaba canım eğer kadınlar klubu uygulamayı indirdiysen foto atamıyorsun googleden kadınlar klubu ne girip dosya ekle kısmından halledebilirsin bende de aynısı olmuştu inşallah bebeğin vardır.. 2 ay önce benimde başıma geldi 2. Çizgi çıktı ve 10 saniye içinde kayboldu üzülme Allaha sığın
Allahım isteyen herkese nasip inşallah hayırlısıylaCanım heycanını anlıyorum insan bekliyemiyor ama keşke bi 2 gün daha bekleseydin olabilirde silik de olsa çizgi çıkmış kan tahlilide ver bence hayırlısı olsun hakkında
Adet oldum her seferinde rica ederimSonuç neydi canım. Yükledim çok teşekkür ederim
Inşaallah herkesin gönlündeki olur kızlar benim de gunume 5 gün kaldı predictor test yaptım insaalah vardir 5 dk içinde belirdi
Adetim 1 gün geçti akşam awox diye bilmediğim bi test yaptım silik çizgi göründü bi 15 saniye kadar sonra kayboldu.
Sabah predictor idrar testi aldım ilk idrarında yaptım silik çizgi var sizce çizgi doğru mu önceki aylarda çok yaptım ma hiç çizgi falan olmazdı bu sefer farklı fotoğraf bırakıyorum
Çizgi var demi doğru görüyorum yoksa psikolojik mi bi siteye daha attım yok dediler o kadar karışığım ki anlatamamhayırlı olsun canım , bir kaç gün bekle sonra kan verirsin
ben iki fotoda da gördümÇizgi var demi doğru görüyorum yoksa psikolojik mi bi siteye daha attım yok dediler o kadar karışığım ki anlatamam
Inşallah canımm Allah razı olsun yarın kan veriyim diyorumben iki fotoda da gördüm
nasibinde vardır inşallah , yarın bekle cumartesş sabah yeniden yap ilk idrarla daha belirgin çıkar
Inşallah canımm Allah razı olsun yarın kan veriyim diyorum
Amin Allah razı olsunbeklemek zor geliyor haklısın
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
Ben bu erken testlere guvenmiyorum aslaaaaa hem de. Para tuzağı. Bakin beklenen adet gununden 4 gün once yani yumurtlamanin 10.günü benim bu sekilde cikti 5 tl lik testlerde. Ben internetten aliyorum 10 lu paketle orasi ayri tanesi 1,5 tl ye geliyor. Üzülüyorum böyle testlere para verenleri gordukce.Adetim 1 gün geçti akşam awox diye bilmediğim bi test yaptım silik çizgi göründü bi 15 saniye kadar sonra kayboldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?