Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElKizlar hastahanede dogumda giyebilecegim gecelik ariyorum
gumus lingerie nin lohusa geceligini aldim, nette biraz pahalli ama butikbebe de indirimdeydi bikachafta once ordan aldim,
ve geldi cok begendm hem kaliteli hem modeli cok guzel, sadece uzun degil, ama cok sorun yapmadm dogumdan sonra
evde giyecegim icin, tavsiye ederim...
Ben de vakti zamanında çok araştırmıştım, hem fiyatı uygun hem kaliteli bi marka buldum sonra, buradan yazmak yasak sanırım, isteyene özeldn link verebilirim.
Ben de vakti zamanında çok araştırmıştım, hem fiyatı uygun hem kaliteli bi marka buldum sonra, buradan yazmak yasak sanırım, isteyene özeldn link verebilirim.
Gecelik ariyormussunuz sanirim hala ariyorsaniz mail topigime bakabilirsiniz az once yeni 3 tane koydum sabahliklariyla birlikte =) 20ser tlden satiyorum hem de hic kullanilmadi almanyadan geldi. Whatsapp kullaniyorsaniz 5466645756 yazabilirsiniz de.
Bende de hic giyilmemis kirmizi takim var gecelik kisa kollu ve uzun onden emzirilme kolayligi amaciyla dugmeleri var
Gecelikte iki tane islemeli lale var siyah sabahlik da desenli