Çok yaşlı isi mi sencebence soldaki
Koltuklar beyaz chester modeliMobilyalariniz da onemli , Eger modernse bu halilar olmaz
O kadar kotu mu :Haliciyi kim küstürdü?
Sade beyaz mı alsam acabaİkisini de beğenmedim ben. Felaket alaturkalar :/ yaşınız gençse eğer daha modern modellere bakın derim
Önerin ne meselaSade beyaz mı alsam acaba
yok ona demedim ..illa ikisi arasindan secim yapacaksak 2. BenceO kadar kotu mu :
sağdaki benceeeCanlar sizce hangi halı güzel şık
Sizin baktığınızla aynı sayfaya baktım. Sizin istediğiniz gibi açık renk tonlarda şu tarz modeller var. Bence sizin attıklarınızdan daha iyi duruyorlar. Sizinkilerin tarzda desenler seccadelerde de kullanılıyor. Orda iyi duruyor ama halıda hoş durmuyor bence :/Önerin ne mesela
Zevkler ve renkler tabi ama bunlar daha kötü hiç beğenmedim çok eski duruyorlar benim koltuk modellerimle çok uyumsuzlar ama tekrar soru olarak paylaşcam yada burdan aticam tekrar haliSizin baktığınızla aynı sayfaya baktım. Sizin istediğiniz gibi açık renk tonlarda şu tarz modeller var. Bence sizin attıklarınızdan daha iyi duruyorlar. Sizinkilerin tarzda desenler seccadelerde de kullanılıyor. Orda iyi duruyor ama halıda hoş durmuyor bence :/
Bu halıları da çok begendimZevkler ve renkler tabi ama bunlar daha kötü hiç beğenmedim çok eski duruyorlar benim koltuk modellerimle çok uyumsuzlar ama tekrar soru olarak paylaşcam yada burdan aticam tekrar hali
Bunlar nasıl peki hangisi guzelBen de beğenmedim bunları, halıcıya zahmet olacak ama diğer modelleri de bir gösterebilir mi☺?
Bunlardan hangisiBaşka model yok mu?
Bunlardan hangisiİkisini de beğenmedim ben. Felaket alaturkalar :/ yaşınız gençse eğer daha modern modellere bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?