kizlar hangi haftada testde gebelik pozitif cikiyor

Ilk teste gore 5 hafta veya ustu hamilesiniz. Adetinizin ne kadar geciktigi de onemli tabiki

Ilk teste gore 5 hafta veya ustu hamilesiniz. Adetinizin ne kadar geciktigi de onemli tabiki
bende zaten adet duzensizligi oldugu icin en son oldugum tarihide unutdum aklimda tutmadim her iki testi bugun yaptim acaba kac haftaligim kac haftalikken testde pozitif cikabiliyor diye merak ediyorum)

bende zaten adet duzensizligi oldugu icin en son oldugum tarihide unutdum aklimda tutmadim her iki testi bugun yaptim acaba kac haftaligim kac haftalikken testde pozitif cikabiliyor diye merak ediyorum)

Iliskiden 14 gun sonra pozitifleşiyor canim. Seninki baya koyu 5-6 haftalik olma ihtimalin yuksek

Cnm direkt kan tahliline git. Iki test yapmissin. Ya da degerin yuksekse keseyi bile gorebilirsin.
cok tesekkur ederim cnm yarin bakalim nereye gidiyorum su pandemi de bi bitsede rahatlasak insan dusunuyor heryerde hastalik var diye korkuyoruz hepimiz hayirlisiyla bakalim yarin dr a gidersen yazarim burayada

Bebeğinizin kaç haftalık olduğu doktorun yapacağı ölümlerle, ("kesenin boyu", "bebeğin boyu", "baş çevresi", "karın çevresi" gibi) belirlenebilir. İdrarda gebelik testiyle mümkün değil...
Hayırlı olsun.

peki sizce ikinci cizginin koyuluguna gore ortalama bi hafta tahmini solenebilirmi

peki sizce ikinci cizginin koyuluguna gore ortalama bi hafta tahmini solenebilirmi
Hayır canım.

Betahcg değerinin artış hızı bile bebekten bebeğe değişiyor...

Kanda betahcg hormonu bakılmış olsa bile aynı değer farklı gebelerde ve farklı gebelik haftalarında görülebiliyor.

Bu yaptığınız test kitleri, idrara geçen betahcg hormonunu test ediyor. Yani kandaki değerle birebir aynı bile değil.

Hoş aynı olsa da farketmez, betahcg kaç haftalık gebe olduğunuza dair güvenilir bir bilgi vermez.

Testlerin hassasiyet gösterdiği betahcg değeri farklı. Koyuluk referans aldıkları değere göre değişebiliyor.

Önceki mesajımda bahsettiğim ölçümler +/-5gün hata ile erken dönemde doğru sonuç verir.

İlerleyen dönemde, mesela bebeğinizin boyu genetik özelliklerden etkileneceği için farklılık olabilir.

16.haftaya kadar yapılan ölümleri dikkate alıp Dr.unuz gebelik hatanızı büyük doğrulukla tahmin eder.

Beklenen adet tarihinizden 14 gün önce gebelik oluşuyor.. Yani gebelik o gün oluşmamış olsaydı, siz 14 gün sonra adet olacaktınız.

Dr Kaan Kocatepe gebelik.org İnternet sitesinden hafta hafta sizi ve bebeğinizi bekleyen değişiklikleri okuyup öğrenebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım

Tekrar hayırlı olsun bebeğiniz.
Sağlıkla kavuşun inş.

cooook tesekkur ediyorum ne guzel etrafli bilgilendirdiniz insallah Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kavustursun ne diim amin yarin doktora gidersem buraya yazarim cunku biliyorumki sorularim olusacak en samimi cevaplari sizlerden alabilirim tesekkur ederim tekrar

erken gebelik testimde bole cikti sira kan testinde rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Eklentiler

• IMG-20200604-WA0008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…