kızlar hamıleyım mıdemde sorun var...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.727
9.786
kızlar hamıleyım mıdemde sorun var.dra gıttım yemek borumda ıltıhap varmıs,6.5 aylık hamıleyım ılaclar verdı.rennie antı asıt surup ve bıtane z.. ıle baslayan ılac acaba bebegıme zarar verırmı.2 gundur kullanıyorum gercekten rahatlattı ama ne bılım ınsan genede korkuyor...tecrube etmıs arkadaslar hamılelıkte bunu yasamıs arkadaslar ne olur bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım...hoscakalın...

benim böyle bir sorunum yok ama seni o kadar iyi anlıyorumki her şeyi 5 kere düşünmek zorunda kalıyoruz doktoru ara araştır derken hem bir tedirginlik bebekleri bi alsak kucağımıza rahatlıycaz çok geçmiş olsun reçetenge ilaçların kategorilerini oku doktor verirken zaten biliyordur ona göre vermiştir inşallah hayırlı çokta sağlıklı bir bebeğin olur

benim böyle bir sorunum yok ama seni o kadar iyi anlıyorumki her şeyi 5 kere düşünmek zorunda kalıyoruz doktoru ara araştır derken hem bir tedirginlik bebekleri bi alsak kucağımıza rahatlıycaz çok geçmiş olsun reçetenge ilaçların kategorilerini oku doktor verirken zaten biliyordur ona göre vermiştir inşallah hayırlı çokta sağlıklı bir bebeğin olur

cok tesekkur ederım.dılerım senınde cok saglıklı bır bebegın olur.yanlıs hatırlamazsameger kızın olacaktı galıba.bu arada senın gunun ne zaman doluyor cnm.kısmetse benım 7 8 ocak gıbı doluyor.benımde oglum olacak kısmetse.allah saglıklı hayırlı evlat versın.yoksa kızmıs erkekmıs ınan hıc muhım degıl...

X