Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:teytey::teytey:SLM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM BUGÜN EVLENME YILDÖNÜMÜM VE 4AYLIK TEDAVİMİ BIRAKTIKTAN 1AY SONRA HAMİLE KALMIŞIM DARISI TÜM İSTEYENLERE BANA BURDAN MORAL VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER:dance::enbuyukkk:a.s.
cnm tebrik ederim hayırlısı olsun.buraya yazan herkese ALLAHIM bi bebiş nasip etsin.senin adına çok sevindim.ALLAH saglıklı bir hamilelik ve dogum versin canım.bebişinizi size bagışlasın rabbim.
:teytey::teytey:SLM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM BUGÜN EVLENME YILDÖNÜMÜM VE 4AYLIK TEDAVİMİ BIRAKTIKTAN 1AY SONRA HAMİLE KALMIŞIM DARISI TÜM İSTEYENLERE BANA BURDAN MORAL VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER:dance::enbuyukkk:a.s.
bugün bizim de evlilik yıldönümümüz canımın parçasıyla.ben de tıpkı senin gibi iki aydır tedavi görüyorum.belki bugünün de bir uğuru vardır.tebrikler canım.allah tüm isteyenlere nasip etsin.eşin ve miniğinle uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.