Bugünlerde olmalıyımm yada yarınHamilesiniz. Adetiniz gecikti mi ya da kaç gün var?
Bugün yarın olmam gerek normaldeRegliniz gecti mi?
Evet yarın vereceğim ama duramadım sordumBir kan verin o zaman. Varsa cikar.
Dün gece tekrar yaptım tam kıpkırmızı net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var tam emin olmak için yarın hastaneye randevu aldım gideceğim %99 ihtimalle hamileyim canım istiyorsanız eğer size de nasip olur insallahMerhaba şuan bende benzer birşey yaşadım. İlişkinin 5. Günü bende böyle silik gördüm sonucunuz nedir ?
Hatta resmini atayımMerhaba şuan bende benzer birşey yaşadım. İlişkinin 5. Günü bende böyle silik gördüm sonucunuz nedir ?
İlişikinin bugün 5,günü şaka gibi ama sabah yaptım çok net değildi . Renkleriyle oynadım bu şekilde oldu. İmkansız geliyor bana yani 5. Günü idrar da çıkması. Daha önce bebek denemesi yapmamıştık. Geçen ay da 4 gün geçikmem oldu pozitif gördüm testte aynı gün regli oldum. O zaman da deneme yapmadık anlamıyorum. 2 yaşında oğlum var kardeş istiyoruz umarım tutar. Oğlumdan önce 2 kimyasalım var. KorkuyorumDün gece tekrar yaptım tam kıpkırmızı net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm kasıklarımda ağrı var tam emin olmak için yarın hastaneye randevu aldım gideceğim %99 ihtimalle hamileyim canım istiyorsanız eğer size de nasip olur insallah
Daha önceden deneme olmuşmuyfu.Hatta resmini atayım
Merhaba ne yazık ki ilk 30 dk dam sonra görülen silik çizgiler kuruma çizgisi olarak değerlendirirlir yine de umutsuzluğa kapılmayım bir tane daha alıp deneyebilirsiniz benim günüme 5 vardı silik çizgi 3. Dk da çıkmıştı şuan 6+5 haftalığız çok şükür erken çıkması lazım yani umarım sizin de vardır belki de test yanıltıyordur allah nasip etsinArkadaslar bakarmısımısınız cok bılmiyorum testı yaptım ama 3 saat sonra silik cızgı olustu hamıle olma ihtımalım olmus olabılırmı sılık cızgının gecerlılıgı varmı cok ıstoyorum evlat sahıbı olmak rabbım tum evlat sahıbı olmak ıstiyenlere nasıp etsın
Hayırlı olsun çok yüksek ihtimalle gebesinKızlar merhaba ben geçen ayın 16 sında etken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ilişkimizin 5. Günüydü aynı gün kan vermeye gittik kanda çıkmadı 3 hafta geçti dün ablama o testi gçsterdim hamilesin tekrar yap dedi bugün yine yaptım 3 üde silik sizce var mı kesin mi?yarın kan vermeye gideceğim ama dayanamadım size de sormak istedim
3 dk içinde çift çizgi oldu
Canim ustteki test bozuk. Ama alttakinde pembelik goruyorum benKızlar benim testimi de yorumlar mısınız lütfen