Kızlar hamilelik öncesi yapılması gerekenleri paylaşır mısınız?

canim bende hamile kalmadan once jinekolejik muyaneden gecdim. hanturks'un dedigi gibi rahim azgi kanseri içinde bazi test yapti dr sonuc iyi cikti ama. kan idrar tersi yaptirmak aklima gelmedi :KK43:( hamile kalincada kan testimde tiberkulos basigsikliga karsi asi olmam gerektigi soyledi dr hamilelikten sonra yapariz fazla onemli degil dedi ama Allahim koruusn ins bebegimi yine de.
yane hamilelikten once muhakkak testlerden gecmek çok onemli. Allah yardimcin olsun ins.

valla neler öğrendim ya iyiki açmışım bu başlığı; polaktin yüksek, tüberkiloza bağışıklık yok falan,bunları bilerek doktora gitmek daha iyi olur tabi en azından bilinçli bir şekilde takip edebiliriz muayeneyi bazı doktorlar sallayabiliyor çünkü işini bildiğim bir doktor da yok ankarada şu anda o yüzden hasbelkader gidicez birine artık. işimiz ne zor valla kızlar, erkekler ne rahat ya kaydirigubbakcemile

Ben ilk hamileligimde doktorum kizamikcik gecirmemissin sen cok dikkatli oll dedi dogumdan sonrada ilk isim bu asiyi yaptirmak oldu.Simdi icim rahat 3bebegime hamile kalabilirim.bu arada 18 aylik ikizlerim var ve bu benim ikinci gebeligim olucak insallah.

X