- 5 Eylül 2023
- 37
- 7
- 27
HamilemisinizBenimde reglm 9 gün kaldı. Bacağımda ağrı yumurtalıkta ağrı arada kasıkta ağrı var.
Hamile misinizBelli belirsi bi çizgi görüyorum. Kaset test deneyebilirsin başka marka. Benim de 10 gün önceden başladı regl olacakmış gibi ağrım daha 6 gün var test negatif. Umutla bekliyorum
HamilemisinizBenim de adetime 3 gün var göğüslerde dolgunluk ağrı var kasığımda ağrı var 8-9 gündür adet olacakmışım gibi ve 8-9 gündür beyaz küçük akıntım iki gündür de ince uzayan akıntı aç karnına midem bulanıyor halsiz yorgunum dün test yaptım çıkmadı bacaklarım ağrıyor sırtım ağrıyor bendeki belirtileri de bu şekilde
Hayır arkadaşım regl oldum ne yazık ki.Hamilemisiniz
İnşallah Allah nasip eder üzülmeyinHayır arkadaşım regl oldum ne yazık ki.
Amin siz ?İnşallah Allah nasip eder üzülmeyin
Evet hamileyimNe yaptınız hamilemisiniz
Hayırlı olsun canım kan değeriniz kaç çıktıEvet hamileyim
Kan sonucuna göre evet ama çok düşük bir değer ilerler mi kimyasala döner mi bilmiyorumAmin siz ?
ilk öğrendiğimde 35di canımHayırlı olsun canım kan değeriniz kaç çıktı
Bende dün 14 le öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inşallah yükselir de kimyasala dönmez canımilk öğrendiğimde 35di canım
Erken öğrenmişsindir canım sen artışı kontrol et inşallah bebişin seninledirBende dün 14 le öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inşallah yükselir de kimyasala dönmez canım
Ya maşallah, tebrik ederim arkadaşım Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)Evet hamileyim
Keşke yapsaydın yatisi canım çok geçmiş olsun tuvalet dışında kalkma bikac gün duşta alma bide progestan fitil kullanıyor musun kullanmiyorsan keşke ondan alsaydın benim kese yanında kanama alanı göründü kullanıyordum zaten devam et dedi doktorum bende şuan yatıyorum haftaya kontrole gidecem benim dışardan kanama olmadığı için yatışa gerek duymadıNe yapıyorsun canım ,bugün benim kanamam oldu az azacile geldim hemen kesen görünüyor dedi ,yatış verdi ama ben istemedim evde yatarım dedim ilaç falan da vermedi 2 hafta sonra kontrole gel dedi
Canım doktor dediki bir ilaç tedavisi uygulamıcaz yatsanda,dedim o zaman evde yatayımKeşke yapsaydın yatisi canım çok geçmiş olsun tuvalet dışında kalkma bikac gün duşta alma bide progestan fitil kullanıyor musun kullanmiyorsan keşke ondan alsaydın benim kese yanında kanama alanı göründü kullanıyordum zaten devam et dedi doktorum bende şuan yatıyorum haftaya kontrole gidecem benim dışardan kanama olmadığı için yatışa gerek duymadı
İlaç vermedi yani çarşamba randevum var zaten bakalımCanım doktor dediki bir ilaç tedavisi uygulamıcaz yatsanda,dedim o zaman evde yatayımen son hastaneye giderken kanama oldu azcık ondan beride dahada gelmedi ,ultrasonla baktı sorun yokmuş yerleşmedir büyük ihtimalle dedi ,dinlen ve cinsel ilişki yasak dedi.inşallah birdaha görmem
Sağol canım Allah razı olsunYa maşallah, tebrik ederim arkadaşım Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)