günüm geçeli 2 hafta oluyor kızlar ama hala adet olmadım test yaptım negatif bari adet olsamda kurtulsam şu sıkıntıdan kan testine gerek olurmu bilmiyorum bu testlerin yanılma payı çok az oluyormuş diye duymuştum
bence kan testi yaptır...idrarda çıkmayan kanda çıkıyor
kızlar hala adet olmadım yaaa 4 hafta geçti üstünden test yapmaya korkuyorum
canım korkuyorum valla idrar testi yaptırmaya negatif çıkar diye kan testide yaptıramam oruç tutuyorum midem bulanıyo arada ama bilmiyorum yaa
arkadaslar benım bugün adetımden sonra 18. günüm hala yumurtlamadım adet sonrası ilişki olmuştu kasıklarımda ağrıyor acaba hamıle olabılırmıyım ?
suanda bunun belli olma ihtimali düşük biliyorum ama buşekilde olan varmı onu merak ettım 7 aydır yumurtlama takıbı yapıyorum buay olmadı onun çelişkisindeyim.Havalı kız siz hemşiresiniz siz bizi aydınlatabilirsiniz diye düşünüyorum:):kedi:
suanda bunun belli olma ihtimali düşük biliyorum ama buşekilde olan varmı onu merak ettım 7 aydır yumurtlama takıbı yapıyorum buay olmadı onun çelişkisindeyim.
AMİNNN nasıl bıtest acaba kesın bı sonuç verıyomudur?nerden alıcazinş hepimizn gönlüne göre verir Allah.
bi test var orda ilişkiden 7 gün sonra belli sonucu öğrenebileceğimiz yazıyor ben de onu deneyim diyorum.
amin canım allah olmayan herkese versin off hergun aynı düşünce