• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik 6 +5 ben çok fena yorgun hissediyorum :/

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.878
1.976
53
31
Kızlar selam

6+5teyim

Son dönemde işe giderken çok aşırı yorulmaya başladım, normalde de zaten yorulduğumu hissediyordum ama bu durum iyice artmaya başladı ve eve gidince ayağa kalkmakta zorlanıyorum ve sürekli uyuyorum ,
Ve çok fena yorgun hissetmeye başladım.

Öğretmenim sabah 6.30 da kalkıyorum , 4 te evde oluyorum , hele nöbet günleri çok zor oluyor. Şimdi kafama takılan şeyler şunlar oldu

Bu yorgunluğun artmasının sebebi ne olabilir?

Kışları zaten hep zor geçiyordu benim için , çünkü sabah uyanıyorum karanlık eve geliyorum hemen karanlık oluyor , ruh halim bedenim bundan mı etkileniyor acaba ?

Ya da Hamileliğin kendisi bu kadar erken etki eder mi?

Normalde d vitamini alırken kendi doktorum ilk 3 ay d vitamini konusu tartışmalı dedi ne öneriyorum dedi ne önermiyorum dedi 3. Aydan sonra kesin başlıyoruz diyince ben bıraktım , 15 gündür kullanmıyorum, bu yorgunluğun d vitamini ile ilgisi olabilir mi, doğuda hizmet yapıyorum ve güneşi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum hava soğuk olduğu kadar da hep kapalı

bir de 5. Hafta idrar testi yapılınca 3 4 lökosit 3 4 epitel hücre gözükmüştü , doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama çok az ilaç vermeyeceğim demişti bol su demişti , idrar yolu enfeksiyonu da bu yorgunluğu yapıyor olabilir mi, idrarda yanma yok.

Çok bitik hissediyorum kendimi. Allahtan sömestra az kaldı ama doğru düzgün ev yemeği yapamıyorum , eşimde uzakta daha gelmesine var, halime üzülmeye başladım. Fikir ya da öneriniz varsa söylerseniz çok sevinirim

Gebelik yorgunluğu yapan, bütün gebeler böyle ilk haftalar halsiz yorgun bitkin, merak etme ilerleyen haftalarda azalacak, bol su zaten i men gerekir gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyor önlemek için de suyu arttırmak zaten şart, fırsat buldukça otur dinlen, geçecek inşallah

17haftam bitecek ve hala boyle hissediyorum calismiyorum ama evin islerini yapmak yemek yapmak markete bile cikmak zor geliyor enerjim bi gun varsa bi gun yok
Mide bulantisi yasamaktansa bu halsizligi tercih ederim mide bulantisi cok zor

İlk haftalara böyle geçer :) folik asit içeren multivitamin, mineral takviyenizi için 14. Haftaya yaklaştıkça azalacak yorgunluğunuz

Gebelikten. Ben sabah uyanıp yüzümü yıkamadan önce yarım saat dinlenirdim çok yorgunum diye. Sanki uyumamışım da taş taşımışım sabaha kadar. 3.aydan sonra geçiyor.

Gebelik yorgunluğu yapan, bütün gebeler böyle ilk haftalar halsiz yorgun bitkin, merak etme ilerleyen haftalarda azalacak, bol su zaten i men gerekir gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyor önlemek için de suyu arttırmak zaten şart, fırsat buldukça otur dinlen, geçecek inşallah
İnş :( 🙏

17haftam bitecek ve hala boyle hissediyorum calismiyorum ama evin islerini yapmak yemek yapmak markete bile cikmak zor geliyor enerjim bi gun varsa bi gun yok
Mide bulantisi yasamaktansa bu halsizligi tercih ederim mide bulantisi cok zor
İşte mide bulantım yok şükür sadece hafif çok hafif bi bulantı oluyor o da dayanılmaz değil ama bugün ilk defa normalde bi arkadaşımın parfüm kokusu hoşuma giderken kokusuna tahammül edemedim :/

Back