Test yaptın mıKizlar hala adet olmadim bugün 4
Gün gecikmenin vajinadan şu gibi akıntı geliyo neden olabilir yasayaniniz varmi
Yaptim negatif gosterioTest yaptın mı
Kan tahlili yaptırdin mi canımYaptim negatif gosterio
Yarın yaptiricam kuzum hala olmadimKan tahlili yaptırdin mi canım
Amin Songülcugum inşallah bakalım.Anladım canım inşallah vardır ya Rabb'im nasip etmiştir inşallah bizede haber ver canım
Canim ovulasyon ile takip ettin mi yumurtlama tarihini biliyor musun ?Amin Songülcugum inşallah bakalım.
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDaha ilk ayınızmış. Tek tavsiyem adet gününden önce yapma. Normal.kaset testler en fazla adetten 1 2 gün önce silik gösterir hatta benim kaset testim adtim 1 gün gecikince cokkk silik bir çizgi gösterdi erken gebelik testleri bu konuda daha hassas adetten 4 5 gün önce sonuç verebiliyor. Ama ilk ay tutacak diye biseh yok biz iki sağlıklı insan onlarak 8. Ayda tutturabildik. Bir diger tavsiyem internetten çoklu ovulasyon testi siparis vermen sayet bu ay tutmazsa. Çünkü benim de 28 30 günde bir adet olurum bi seferinde 15. Günde digerinde 18. Günde yumurtladim mesela. Telefondaki uygulama takvimleri hep tutmuyor canım. Insallah hic ugrasmadan beklemeden hemen hamile kalırsın ama hiç kasma kendini eşine fındık vs yedir bide sigarasi varsa azalttır. Benim eşim çok içiyordu azalttirdim onun da etkisi varhamile oldugumu da anlayamadim çünkü 8 ay boyunca ha oldum ha olacamdiye bekledim hatta o kadar agrim vardi ki ped takip yatiyordum ve aşırı uykum vardi ama testte pzoitfi çıktı cok şükür. Allah kimseye aratmasın kimsenin kucagi bos kalmasin
Aminn insallah siz de hayırlı haberler alırsınız bize de haber verinRabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkan testi verdim bugün 6 gün gecikme oldu bakalım sonuç bekliyorum sisteme ne zaman düşerse artık
Yumurtlamayı değerlendirince oluyormuş bu ağrılar, hamilelikten değil. Ama bebek istiyorsanız inşallah olur, Allah gönlünüze göre versinMerhaba hanımlar bende bsey sormak istiyorum bilgisi olan warsa cewap werebilirmi acaba ilişki olduktan sonraki gün karnım we belim cok kötü agrımaya başladı 3 gün oldu hayla daha aynı geçmedi bide pembe 3 4 damla akıntım oldu adetime daha 14 gün war gebelik olabilirmi acaba çok kötü belim we karnım agrıyo daha önce hiç olmamıştı adetten önce boyle
Adetten 3 4 gün önce oluyodu kafam çok karışk
Amin inşYumurtlamayı değerlendirince oluyormuş bu ağrılar, hamilelikten değil. Ama bebek istiyorsanız inşallah olur, Allah gönlünüze göre versin
testin yapım sekli de önemli, mesela sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar, test yapmadan 2 saat once su icmeyin diyorlar, dikkat etmiş miyduniz bunlara?Amin inşyumurtlamayı kaçrdımmı blmiyorum doktor 10. Günle 18. Gün arası olur dedi bende 11. Gün başladım teste bsey cıkmadı
Ewet 2 saat önce sıwı almıyodum ben bide halsizlik uykusuzluk war üzerimde bugüntestin yapım sekli de önemli, mesela sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar, test yapmadan 2 saat once su icmeyin diyorlar, dikkat etmiş miyduniz bunlara?
Adet ne zaman bekliyorsunuz?Ewet 2 saat önce sıwı almıyodum ben bide halsizlik uykusuzluk war üzerimde bugün
13 gün war daha ayın 27 28 i gibiAdet ne zaman bekliyorsunuz?
Aynen ole umutlanıp hayal kırıklığına ugramak daha kötüG Gzzmm Yani daha da çok var, bu kadar belirti göstermez diyorlar aslında.. Bence çok umutlanmayin, olursa da sürpriz olsun. gecen ay ben de belirti yaşadığımı düşündüm, adetim 3 gun gecikince kan verdim, doktor hamilelik yok dedikten bir kaç saat sonra adet oldum. Kendi kendimi geciktirdim sanırım.. Hamilelik dusuncesi olunca vücudumuzu çok dinliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?