Yapmaya da korkuyorum yoksa diye hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum erkenden yapıpUmarım hamilesindir. Ama belirtiler çok geç başlıyo. En önemli belirti gecikmedir. Zaten iki güncük kalmış şimdi bile yapsan varsa çıkar :)
Yoksa yok insan çok üzülüyor her ay yeni umut. Sen bilirsin canım :) inşallah vardırYapmaya da korkuyorum yoksa diye hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum erkenden yapıp
Bence bekle coğu belirti psikolojik en net sonuc gecikmeAdetim e 2 gün var test alıp yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptığım testler beni çok yanılttı yalancı çizgi yüzünden. Normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrılarım başlardı sadece kasigimda çok gerilme var lavabo isteğim bi tık daha fazla birde normalde salçadan nefret ederim ama ilginç biçimde aşeriyorum canim degisik şeyler istiyo gebelikte bunları yaşayan varmi
Aynen beklicem mecbur yoksa insan çok.moralim bozulurBence bekle coğu belirti psikolojik en net sonuc gecikme
Canım benim belirtilerim 10 gün önce başladı neredeyse. Göğüslerim çok şişti ve damarlarım çok belirginleşti çok açıyordu özellikle uçları. Kasık agrım oldu batma şeklinde hala oluyor. Çok fazla lavaboya çıkıyorum sabah uykudan uyandiriyor o kadar yani. 7 gün kala kaset test yaptım ve cizgi çıktı şaşırdım bu kadar erken çıkmasına. Bugu yeniden yaptım 5 gün var adetime ve yine çizgi çıktı daha belirgin şekilde. Yarın da kan vericem inşaallahAdetim e 2 gün var test alıp yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptığım testler beni çok yanılttı yalancı çizgi yüzünden. Normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrılarım başlardı sadece kasigimda çok gerilme var lavabo isteğim bi tık daha fazla birde normalde salçadan nefret ederim ama ilginç biçimde aşeriyorum canim degisik şeyler istiyo gebelikte bunları yaşayan varmi
Ovulasyon testi yaptınız mı 7 gün kala cıkması enterasanCanım benim belirtilerim 10 gün önce başladı neredeyse. Göğüslerim çok şişti ve damarlarım çok belirginleşti çok açıyordu özellikle uçları. Kasık agrım oldu batma şeklinde hala oluyor. Çok fazla lavaboya çıkıyorum sabah uykudan uyandiriyor o kadar yani. 7 gün kala kaset test yaptım ve cizgi çıktı şaşırdım bu kadar erken çıkmasına. Bugu yeniden yaptım 5 gün var adetime ve yine çizgi çıktı daha belirgin şekilde. Yarın da kan vericem inşaallah
Hayır ovulasyon testi hiç kullanmadım muhtemelen erken yumurtlamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Bende şaşırdım o kadar erken çıkmasına inşaallah sağlıkla ilerlerOvulasyon testi yaptınız mı 7 gün kala cıkması enterasan
İnşallah demek ki yumurtalamanız bay erken olmus ya da iki kez yumurtladınızHayır ovulasyon testi hiç kullanmadım muhtemelen erken yumurtlamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Bende şaşırdım o kadar erken çıkmasına inşaallah sağlıkla ilerler
Ben genelde erken yumurtluyorum herhalde ilk gebeliğimde de 5 gün kala öğrenmiştimİnşallah demek ki yumurtalamanız bay erken olmus ya da iki kez yumurtladınız
Hayırlı haberlerinizi bekliyorz :)Ben genelde erken yumurtluyorum herhalde ilk gebeliğimde de 5 gün kala öğrenmiştim
Inşaallah canımHayırlı haberlerinizi bekliyorz :)
Bende adetim bir hafta varken öğrendim hatta baya belirgin cıktı. Bide isin garibi mide bulantım da vardı ondan süğhelenip test yaptım. Kimsenin ki kimseye uymuyor herkeste farklı ama benim belirtiler erken basladı pek karsılasmadım böyle yazan biriyleBen genelde erken yumurtluyorum herhalde ilk gebeliğimde de 5 gün kala öğrenmiştim
Bende 7 gün varken adetime öyle öğrendim bu hamileliğimde. Bende mide bulantısı değil de daha çok göğüs hassasiyetiyle ve kasik ağrısı yoğun akıntıdan şüphelendim test yaptım çıktı. Ilkinde de 5 gün varken öğrenmiştim yine aynı belirtilerleBende adetim bir hafta varken öğrendim hatta baya belirgin cıktı. Bide isin garibi mide bulantım da vardı ondan süğhelenip test yaptım. Kimsenin ki kimseye uymuyor herkeste farklı ama benim belirtiler erken basladı pek karsılasmadım böyle yazan biriyle
Peki bişey sormak istiyorum normal idrar testimiydi yoksa erken gebelik testimiydiCanım benim belirtilerim 10 gün önce başladı neredeyse. Göğüslerim çok şişti ve damarlarım çok belirginleşti çok açıyordu özellikle uçları. Kasık agrım oldu batma şeklinde hala oluyor. Çok fazla lavaboya çıkıyorum sabah uykudan uyandiriyor o kadar yani. 7 gün kala kaset test yaptım ve cizgi çıktı şaşırdım bu kadar erken çıkmasına. Bugu yeniden yaptım 5 gün var adetime ve yine çizgi çıktı daha belirgin şekilde. Yarın da kan vericem inşaallah
Normal kaset testtiPeki bişey sormak istiyorum normal idrar testimiydi yoksa erken gebelik testimiydi
Bende bugn kaset test yaptım adetime 9 gün var daha negatif çıktı çok erken yaptğm için olablr miNormal kaset testti
Olabilir yumurtlamaniza ve döllendigi zamana bağlı çünkü bu. Ben muhtemelen erken yumurtlamışım takip etmiyorum yumurtlama zamanımıBende bugn kaset test yaptım adetime 9 gün var daha negatif çıktı çok erken yaptğm için olablr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?