Gebeliğe Hazırlık Kizlar hamile olduğunuzu nasil anladiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Adetim e 2 gün var test alıp yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptığım testler beni çok yanılttı yalancı çizgi yüzünden. Normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrılarım başlardı sadece kasigimda çok gerilme var lavabo isteğim bi tık daha fazla birde normalde salçadan nefret ederim ama ilginç biçimde aşeriyorum canim degisik şeyler istiyo gebelikte bunları yaşayan varmi

Umarım hamilesindir. Ama belirtiler çok geç başlıyo. En önemli belirti gecikmedir. Zaten iki güncük kalmış şimdi bile yapsan varsa çıkar :)

Umarım hamilesindir. Ama belirtiler çok geç başlıyo. En önemli belirti gecikmedir. Zaten iki güncük kalmış şimdi bile yapsan varsa çıkar :)
Yapmaya da korkuyorum yoksa diye hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum erkenden yapıp

Bence bekle coğu belirti psikolojik en net sonuc gecikme

Canım benim belirtilerim 10 gün önce başladı neredeyse. Göğüslerim çok şişti ve damarlarım çok belirginleşti çok açıyordu özellikle uçları. Kasık agrım oldu batma şeklinde hala oluyor. Çok fazla lavaboya çıkıyorum sabah uykudan uyandiriyor o kadar yani. 7 gün kala kaset test yaptım ve cizgi çıktı şaşırdım bu kadar erken çıkmasına. Bugu yeniden yaptım 5 gün var adetime ve yine çizgi çıktı daha belirgin şekilde. Yarın da kan vericem inşaallah

Ovulasyon testi yaptınız mı 7 gün kala cıkması enterasan

Ovulasyon testi yaptınız mı 7 gün kala cıkması enterasan
Hayır ovulasyon testi hiç kullanmadım muhtemelen erken yumurtlamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Bende şaşırdım o kadar erken çıkmasına inşaallah sağlıkla ilerler

Hayır ovulasyon testi hiç kullanmadım muhtemelen erken yumurtlamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Bende şaşırdım o kadar erken çıkmasına inşaallah sağlıkla ilerler
İnşallah demek ki yumurtalamanız bay erken olmus ya da iki kez yumurtladınız

Benim tek belirtim ovulasyondan sonra başlayan göğüs ağrısı ve hassasiyeti. Hiç bu kadar erken başlamamıştı.
Diğer tüm belirtiler sonradan çıkıyor.

Ben genelde erken yumurtluyorum herhalde ilk gebeliğimde de 5 gün kala öğrenmiştim
Bende adetim bir hafta varken öğrendim hatta baya belirgin cıktı. Bide isin garibi mide bulantım da vardı ondan süğhelenip test yaptım. Kimsenin ki kimseye uymuyor herkeste farklı ama benim belirtiler erken basladı pek karsılasmadım böyle yazan biriyle

Bende 7 gün varken adetime öyle öğrendim bu hamileliğimde. Bende mide bulantısı değil de daha çok göğüs hassasiyetiyle ve kasik ağrısı yoğun akıntıdan şüphelendim test yaptım çıktı. Ilkinde de 5 gün varken öğrenmiştim yine aynı belirtilerle

Peki bişey sormak istiyorum normal idrar testimiydi yoksa erken gebelik testimiydi

Bende bugn kaset test yaptım adetime 9 gün var daha negatif çıktı çok erken yaptğm için olablr mi
Olabilir yumurtlamaniza ve döllendigi zamana bağlı çünkü bu. Ben muhtemelen erken yumurtlamışım takip etmiyorum yumurtlama zamanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…