Sizin şansa mı yani tuttu beraber olduktan sonra ne zaman yapim acaba bdaha testOlabilir yumurtlamaniza ve döllendigi zamana bağlı çünkü bu. Ben muhtemelen erken yumurtlamışım takip etmiyorum yumurtlama zamanımı
Şans değil biz sık ilişki yaşadık bebek istediğimiz için doğal olarak da yumurtlamaya denk geldi bu sayede. Yumurtlama zamanını takip et istersen en yüksek olduğu zaman ilişkiyi kaçırma ve o ilişkiden 10-12 gün sonra yap en erkenSizin şansa mı yani tuttu beraber olduktan sonra ne zaman yapim acaba bdaha test
Bizde sık ilişki yaşıyoruz hergün yapıyoruz nerdeyse hergün içe boşalma da oluyor inşallah denk gelirŞans değil biz sık ilişki yaşadık bebek istediğimiz için doğal olarak da yumurtlamaya denk geldi bu sayede. Yumurtlama zamanını takip et istersen en yüksek olduğu zaman ilişkiyi kaçırma ve o ilişkiden 10-12 gün sonra yap en erken
Ne zamandır böyle ilişki ile deniyorsunuz tutmaması biraz garip o zaman. Bildiğiniz bir sorun var mıBizde sık ilişki yaşıyoruz hergün yapıyoruz nerdeyse hergün içe boşalma da oluyor inşallah denk gelir
Bende vajinismus rahatszlğı vardı 26 aralıkda yendim o günden beri ilişki deniyorum ama bazen birkaç gün olmadı her ayın 17 de regl oluyorum yumurtlama dönemim ne zamandır ki acabaNe zamandır böyle ilişki ile deniyorsunuz tutmaması biraz garip o zaman. Bildiğiniz bir sorun var mı
Daha yeni başlamışsınız canım acele etme hemen olucak diye birşey yok vakti zamanı vardır elbet ve stres yapma oldu mu olucak mı diye o bile etkiliyor inan. Ben ilk gebeliğimde hep stres yapardım oldu mu olucak mı diye sürekli her belirtiyi hamilelik zannederdim ama ne zaman ki oluruna bıraktım o zaman hamile kalmıştım tabi kucağıma alamadım o başka. Çok düşünme çok da zorlama olucak diye vakti geldiğinde oluyor inan. Ovulasyon testi alıp yumurtlama zamanını takip edebilirsin emin olmak için ne zaman yumurtladigindan. Ama baktın herşeye rağmen olmuyorsa bi kadın doğuma görünmeni tavsiye ederim bir çok sebebi olabilirBende vajinismus rahatszlğı vardı 26 aralıkda yendim o günden beri ilişki deniyorum ama bazen birkaç gün olmadı her ayın 17 de regl oluyorum yumurtlama dönemim ne zamandır ki acaba
Tabiki Rabbim ne zaman nasip ederse tabi valla yapıyorum işte bende sürekli her belirtiyi hamilelik zannediyorum olmayıncada insan üzülüyor o yüzden dediğiniz gibi oluruna bırakmak lazım bu bazı yumurtlama programları var indirdiğim onlar yanlış mı acbaDaha yeni başlamışsınız canım acele etme hemen olucak diye birşey yok vakti zamanı vardır elbet ve stres yapma oldu mu olucak mı diye o bile etkiliyor inan. Ben ilk gebeliğimde hep stres yapardım oldu mu olucak mı diye sürekli her belirtiyi hamilelik zannederdim ama ne zaman ki oluruna bıraktım o zaman hamile kalmıştım tabi kucağıma alamadım o başka. Çok düşünme çok da zorlama olucak diye vakti geldiğinde oluyor inan. Ovulasyon testi alıp yumurtlama zamanını takip edebilirsin emin olmak için ne zaman yumurtladigindan. Ama baktın herşeye rağmen olmuyorsa bi kadın doğuma görünmeni tavsiye ederim bir çok sebebi olabilir
O programlar ortalama olarak gosteriyor ben pek inanmiyorum uygumamalara açıkcası. Çünkü yumurtlama kişiden kişiye değişir. Ben o takvimdeki uygulamaya göre yumurtlamış olsam daha yeni öğrenmiş olmam lazımdı hamileliğimi ama çok erken öğrendim demekki erken yumurtlamışım. Çok da oraya bağlı kalma derim ben ama sen bilirsin tabi yine deTabiki Rabbim ne zaman nasip ederse tabi valla yapıyorum işte bende sürekli her belirtiyi hamilelik zannediyorum olmayıncada insan üzülüyor o yüzden dediğiniz gibi oluruna bırakmak lazım bu bazı yumurtlama programları var indirdiğim onlar yanlış mı acba
Evet bende hergün nerdeyse ilişki yaşıyorum bklm belki tutar inşllh adet bşlngcnın 14.ü günü yumurtlama günü oluyırmuş doğru muO programlar ortalama olarak gosteriyor ben pek inanmiyorum uygumamalara açıkcası. Çünkü yumurtlama kişiden kişiye değişir. Ben o takvimdeki uygulamaya göre yumurtlamış olsam daha yeni öğrenmiş olmam lazımdı hamileliğimi ama çok erken öğrendim demekki erken yumurtlamışım. Çok da oraya bağlı kalma derim ben ama sen bilirsin tabi yine de
O kişiden kişiye değişir canım. Senin kaç günde bir adet gördüğüne alakalı. Eğer 28 günde bir adet gören biriysen evet 14 ünde oluyor ortalama olarak tabi bu da herkes icin yüzde yüz geçerli değilEvet bende hergün nerdeyse ilişki yaşıyorum bklm belki tutar inşllh adet bşlngcnın 14.ü günü yumurtlama günü oluyırmuş doğru mu
Evet doğru bdaha ne zaman yapim test idrar testini kaset testO kişiden kişiye değişir canım. Senin kaç günde bir adet gördüğüne alakalı. Eğer 28 günde bir adet gören biriysen evet 14 ünde oluyor ortalama olarak tabi bu da herkes icin yüzde yüz geçerli değil
Her ayım 17 sinde adet oluyorum dedin eğer 17 sinde olacaksan daha çok erken canım en azından adetine bir iki gün kala yaparsan sonuç alırsın bence hamilelik varsaEvet doğru bdaha ne zaman yapim test idrar testini kaset test
Evet 17 de adet oluyorum o zaman öyle yapim dua edin lütfen bebek istiyorum çnküHer ayım 17 sinde adet oluyorum dedin eğer 17 sinde olacaksan daha çok erken canım en azından adetine bir iki gün kala yaparsan sonuç alırsın bence hamilelik varsa
Allah gönlüne göre versin canım inşaallah Hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Isteyen herkes için dua ediyorum biliyorum çünkü böyle beklemenin nasıl bisey olduğunuEvet 17 de adet oluyorum o zaman öyle yapim dua edin lütfen bebek istiyorum çnkü
Allah razı olsun canım sağol evet ya bunu beklemek bile zor 9 ay karnımızda nasıl bekleriz blmyrm şimdi size o zor geliyordur hamileliği öğreniosun sonra sabırsızlıkla cinsiyet sonra doğması çok heyecanlı ve mutluluk vericidirAllah gönlüne göre versin canım inşaallah Hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Isteyen herkes için dua ediyorum biliyorum çünkü böyle beklemenin nasıl bisey olduğunu
Evet aynen öyle cinsiyete gelene kadar ilk acaba değerlerim artacak mı endişesi vardı çok şükür arttı şimdi doktora randevu aldım haftaiçine acaba kese yerli yerinde mi diye endişem var yani endişe hiç bitmiyor çünkü çok şey yaşadım ben iki tane kaybım var biri 4 aylıktı kaybettim. Yani insan sevinç ve endişeyi beraber yaşıyor. Inşaallah sağlıkla ilerler tek isteğim bu. Allah sana da en kısa zamanda tattirsin bu tatlı endişeyi canımAllah razı olsun canım sağol evet ya bunu beklemek bile zor 9 ay karnımızda nasıl bekleriz blmyrm şimdi size o zor geliyordur hamileliği öğreniosun sonra sabırsızlıkla cinsiyet sonra doğması çok heyecanlı ve mutluluk vericidir
Amin inşallah.canım inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza sağlıkla alırsınızEvet aynen öyle cinsiyete gelene kadar ilk acaba değerlerim artacak mı endişesi vardı çok şükür arttı şimdi doktora randevu aldım haftaiçine acaba kese yerli yerinde mi diye endişem var yani endişe hiç bitmiyor çünkü çok şey yaşadım ben iki tane kaybım var biri 4 aylıktı kaybettim. Yani insan sevinç ve endişeyi beraber yaşıyor. Inşaallah sağlıkla ilerler tek isteğim bu. Allah sana da en kısa zamanda tattirsin bu tatlı endişeyi canım
Amin canım inşaallahAmin inşallah.canım inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza sağlıkla alırsınız
Nasıl yanılttı bende öyle birşey olmamıştı 1 hafta vardı adetime çok silik çıktı 2 tane yaptım ikiside öyle acile gittim kan verdim beta hcg 62 çıktı suan 13 haftalık gebeyimAdetim e 2 gün var test alıp yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptığım testler beni çok yanılttı yalancı çizgi yüzünden. Normalde adet olmadan önce göğüslerim ağrılarım başlardı sadece kasigimda çok gerilme var lavabo isteğim bi tık daha fazla birde normalde salçadan nefret ederim ama ilginç biçimde aşeriyorum canim degisik şeyler istiyo gebelikte bunları yaşayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?