Bence pozitifMerhaba kızlar iki bundan 3 gün önce test yaptım silik çizgi cikti ilk iki dk da acaba hamile ola bilir misim belirtilerim de var biraz hani bı kaç saat sonra çıkan çizgi değil kırmızılık gider gitmez gordum ben bu arada adetim düzensiz ve bu ay ikinci key klomen kulandim çok düzenli ilişkiye girdim eşimle
Yaaa ay aglicam o kadar negatif kuruma cisgisi gördüm ama bu başka ydi ilk dk da cikti tekrar test yapacam yarınBence pozitif
Bence kuruma çizgisi değil canım gebelik var. Testi tekrarladın mı pekşBaya zaman geçmiş durumunuz nedir benimde adetime 1 gün kaldı hap kullanıyorum korunmak amaçlı ama bu ay düzensiz hap almalarım oldu üç gündür aşırı midem bulanıyor adetime bir gün kalmasına rağmen akşam testi yaptım tek çizgiyi görünce peceteye sarıp çöpe attım iki dk içinde aşağı yukarı 2 saat sonra baktım merakına yenilip ikincu çizgiyi gördüm dünya başıma yıkıldı resim yüklüyorum hanımlar başına böyle bişey gelen varmı bu kadar net kırmızı kuruma çizgisi olurmu
Pozitif bu sonuç markası neBaya zaman geçmiş durumunuz nedir benimde adetime 1 gün kaldı hap kullanıyorum korunmak amaçlı ama bu ay düzensiz hap almalarım oldu üç gündür aşırı midem bulanıyor adetime bir gün kalmasına rağmen akşam testi yaptım tek çizgiyi görünce peceteye sarıp çöpe attım iki dk içinde aşağı yukarı 2 saat sonra baktım merakına yenilip ikincu çizgiyi gördüm dünya başıma yıkıldı resim yüklüyorum hanımlar başına böyle bişey gelen varmı bu kadar net kırmızı kuruma çizgisi olurmu
Freely ama iki saat falan geçmiştir yarın sabah nöbetçi eczane bulup tekrarlayacagim bakalımPozitif bu sonuç markası ne
Bence kuruma çizgisi değil canım gebelik var. Testi tekrarladın mı
Hayır henüz bu akşam 7 de yaptım yarın sabah tekra bir test yapacağım Allahim isteyene versin inşallahBence kuruma çizgisi değil canım gebelik var. Testi tekrarladın mı pekş
Yaptınmı test tekrarHayır henüz bu akşam 7 de yaptım yarın sabah tekra bir test yapacağım Allahim isteyene versin inşallah
Yaptım ama bişey çıkmadı diye görüyorum bu sefer adet gününu beklemek daha doğru olacak sanırım görüntü yüklüyorumYaptınmı test tekrar
Yaptım ama bişey çıkmadı diye görüyorum bu sefer adet gününu beklemek daha doğru olacak sanırım görüntü yüklüyorum
Yaptınmı test tekrar
Silik görüyorum evet bende normal kaset test alın bence onda yaptınSanki hafif gölge var ama bilemedim çorba oldu kafam
Silik görüyorum evet bende normal kaset test alın bence onda
Silik görüyorum evet bende normal kaset test alın bence onda yaptın
Yarınada onu yapacam reglim gelmezse karnımda agriyo gibi yoksa erken mi yaptım testleri günümün geçmesini gerekirdi acaba hemen netliğe kavussaydim hayırlısıyla çok sıkıntıya girdimSilik görüyorum evet bende normal kaset test alın bence onda yaptın
Canım senin çok net bence kan verKızlar benim de bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Test yaptım ve sonuç bu. Sizce hamile miyim? Silik gibi ama pozitif mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?