KIZLAR HAMİLE MİYİM

Cnm ben sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum üstünden 3 ay geçti bu ayda ovülasyon testi kullanıp denedik 5 gün kaldı adete bekliyorum inşallah hamileyimdir
Insallah dua edecegim sizin icin sonucu mutlaka yazin bence erken gebelik testi yapin beklemeye gerek yok varsa silikte olsa cikar

Canim bi belirtin varmi yumurtlamayi nezaman gördün
Yumurtlama adetimin 14. Gün gördüm ama ertesi günüde devam etti 15. Günüdü de pozitifti ovülasyon testim ama 15. Günün akşama çatladı muhtemelen ilişki oldu o günler tek belirti sayabiliceğim ara ara sağ kasıkta batma birde ben iştahı çok açık bi insanım iştahım kapandı gibi yani tam iştah kapanması değilde yemekler tatsız gibi bu biraz tuhaf geldi sadece başka da hiç belirtim yok

Yani yumurtlamanin kacinci günü canim inşallah hamileyizdir bende gecen pazartesi yumurtlama gibi gordumde testte degerlendrdk yumurtlamadan iki gün once göğüs ağrım baslamisti yogunlasti derken iki gundur göğüs ağrısı gitti birkac defa sağ kasigim hafif ağrıdı ama dün öğleden sonra bir saat kadar ağrıdı sağ kasığım hatta adet oluyorum galiba dedim sonra o da kesildi gelen giden yok bugun bi agrim yok bide sulu akintim var yani sadece ıslaklık seklinde inşallah hamileyimdir bu arada regl duzensiz benim oyuzden bi tarihim yok ama regl olmadan once belirtim olmazdi yani regl olurken bile agrim doğru duzgun olmaz benim bugun yumurtlamanin 8.gunu erken gebelik testi yaptım negatif muhtemelen varsa Perşembe cuma çıkar yoksada adet olurum daha once düşüklerim olmustu onlarda yumurtlamanin 10 11 günü silikte olsa cikiyordu

İlk belirtim sirt agrisi ve bas agrisi idi.yumurtlamadan sonraki 7.gun gibi..ardindan kasik agrisi basladi.reglime 3 gun kala(yumurtlama 11.gundu) erken gebelik testi yaptim.ince silik cizgi cikti.ertesi gun kaset test silik cikti.regl 1 gun kala kanda test yaptirdim.beta 73 cikti...

Benim bir hafta oldu yumurtlamanın üstünden geçeli benim adetlerim düzenli bende ilk sağlıksız gebeliğimde yumurtlama takibi yapmamıştım adetim bir gün geçince adetin 2. Günü teste çok silik çizgiyle öğrenmiştim ve çok fazla belirtim vardı ama adetim geçince anladım o belirtileri bende de şu an sulu akıntı var çok belirtim yok bu ay

Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonra sekizinci günüm göğüslerimde ağrı var kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ve çok fazla uyku halim var umarım bebeğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…