- 12 Ağustos 2023
- 6
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi aslihanomer
-
Şu an negatif çıkıyor olması normal mii böyle bir ihtimal var mı pozitif olsa bile negatif çıkar mıGebelik tesleri regl gecikmesinin 6-7. günlerinde daha anlaşılabilir sonuçlar verir. Beta-hcg hormonu bu günler de daha çok artar.
Abla şu an pozitif olsa bile testlerde negatif çıkabilir mi yaniAdet gecikmesinden 1 hafta sonra garanti olurmuş
Negatif çıkması normal belki geç döllenme olduysa hemen çıkmayabilir. En doğru sonucu kan testi verir. Gün aşırı beta hcg baktırırsanız artışa göre anlayabilirsiniz.Şu an negatif çıkıyor olması normal mii böyle bir ihtimal var mı pozitif olsa bile negatif çıkar mı
Teşekkür ederiiimm inşallah gebeyimdir sağlıklı bebeğim olur inşallahNegatif çıkması normal belki geç döllenme olduysa hemen çıkmayabilir. En doğru sonucu kan testi verir. Gün aşırı beta hcg baktırırsanız artışa göre anlayabilirsiniz.
İnşallah Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederiiimm inşallah gebeyimdir sağlıklı bebeğim olur inşallah
Evet çok erken test yapmamak laızm o yüzdenAbla şu an pozitif olsa bile testlerde negatif çıkabilir mi yani
GEbelik varmi bakarmisinizKızlar adetim her ayın 10unda düzenli. Birliktelik yumurtlama döneminde oldu ve şu an adetim 2 gün gecikti. Sürekli acıkıyorum ve halsizim test yaptım kan ve idrar ama hep negatif? Ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım ?
Kızlar adetim her ayın 10unda düzenli. Birliktelik yumurtlama döneminde oldu ve şu an adetim 2 gün gecikti. Sürekli acıkıyorum ve halsizim test yaptım kan ve idrar ama hep negatif? Ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım ?
Var gibi gorunuyor birde kan testi yapinGEbelik varmi bakarmisiniz
Umarim oyledir tesekkur ederimVar gibi gorunuyor birde kan testi yapin
Var gibi ve baya yeni..yarin sabah tekrar yapin.giderek koyulasacaktir.regl ye kac gununuz var?GEbelik varmi bakarmisiniz
1 gun gectiVar gibi ve baya yeni..yarin sabah tekrar yapin.giderek koyulasacaktir.regl ye kac gununuz var?
2 gun daha bekleyin ve testi yenileyin. Beta hormonu artacaktir.2 gun sonra kan testi verirsiniz koyulasma gorunce.1 gun gecti
Peki tesekkur edetim2 gun daha bekleyin ve testi yenileyin. Beta hormonu artacaktir.2 gun sonra kan testi verirsiniz koyulasma gorunce.
Kan testi verdim sabah sonucum 548 xikti2 gun daha bekleyin ve testi yenileyin. Beta hormonu artacaktir.2 gun sonra kan testi verirsiniz koyulasma gorunce.
Var gibi gorunuyor birde kan testi yapin kan testi verdim 548 cikti sonucum
Rica ederimPeki tesekkur edetim
Yaa hayirli olsunKan testi verdim sabah sonucum 548 xikti
Tesekkur ederim umarim kimyasal olmaz bu sefer sevinmelimiyimRica ederim
Yaa hayirli olsunsaglikla ilerlesin insallah...aramiza hosgeldin mayis 2024 annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?