• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMİLE MİYİM

Tesekkur ederim umarim kimyasal olmaz bu sefer sevinmelimiyim😊
Keseyin ardindan kalp atisini gormeden hicbirimize huzur yok:) ama degerin baya yuksek artmis baya..2 gun sonra yeniden kan ver 2 katina cikmismi diye bak;) bende ayni durumdayim.2. Testimin sonucunu bekliyorum:) ama hissesiyorum bebis benimle:)

Sabh verdiyseniz simdiye cikmistir gogldan bakabilirsiniz ben oyle yapiyorum
Maalesef saglik ocaginda verdim.oda ilin halk sagligi merkezine iletiliyor.onlarda sonuclari sabaha dogru isliyorlar.bircok sey icin test verdim bugun.tum degerlerime bakti doktor.sonuclarin bi kismi cikti ama beta hgc nin oldugu hormon kisminin henuz sisteme girisi yapilmadi. Oncekinde sabaha karsi 07.00 gibi cikmisti..

Bende saglik
Maalesef saglik ocaginda verdim.oda ilin halk sagligi merkezine iletiliyor.onlarda sonuclari sabaha dogru isliyorlar.bircok sey icin test verdim bugun.tum degerlerime bakti doktor.sonuclarin bi kismi cikti ama beta hgc nin oldugu hormon kisminin henuz sisteme girisi yapilmadi. Oncekinde sabaha karsi 07.00 gibi cikmisti..
Saglik Ocagindan veriyorum ama cikiyor hemen bence sizinkide cikmistir

Ben bu ekrandan bakiyorum.
melis.saglik.gov.tr/hastasonuc

saglik ocagi bana protokol no verdi.o numara ile bu linkten takip edin dediler..e nabiza da dusmuyor cunku bunlarin sonucu..bos cikiyor deger bolumu🥴entegre degilmis sanirim henuz sisteme bu labratuar..

Siz nerden bakiyorsunuz?

hanımlar öncelikle herkese merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız Allahım herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻🙏🏻

Bende konu açtımda bi bakabilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar sizce kızlar varmi kan testim 3.48 çıktı doktor gebelik yok dedi

Eklentiler

• IMG-20230824-WA0009.jpeg
    IMG-20230824-WA0009.jpeg
    156,3 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20230821-WA0025.jpeg
    IMG-20230821-WA0025.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar bende Pko var eşiminde sperm canlılığı az ama ben yumurtlama günümü değerlendirdim daha doğrusu. Öyle denk gelmiş benim adete yaklaşık bir hafta var 28 günde -30 günde bazen oluyor adetim kasıklarım geçen hafta ağrıyodu ama adete 1 hafta var en fazla ve benim kasıklarım , afedersiniz göğüslerim hiç ağrımiyor geçen ayda adet gördüğüm halde göğüslerimde hiç şişlik ve ağrı olmamıştı ..

Back