Kizlar hamile miyim?

Evet canim Insallah düsünüyorum almanyada yasiorum Ben burdada vardir kesin bi sormam lazim 2ci ayim 5 gün var adetime Hayirlisi kismette varsa haberini veririm

Tebrik ederim sag Saglim kucaginiza alirsiniz Insallah ömrü hayati güzel saglikli gecer Insallah. Benim birtane Allah bagislarsa oglum var 2.5 yasinda Artik kardes Zamani geldi bakalim nasip Nezaman olursa. Belirtileriniz nelerdi?
Biraz özel olucak ama kacinci günler birliktelik oldu ? Yumurtlama Nezaman oldu?
Allah razı olsun canım. Paşayı Allah bağışlasın inşallah gönlünce olur ve kısa zamanda bir kardeşiniz olur
Benim yumurtlamam bu ay erken oldu ilişki yasağımız varken ovu testlerim pik gösterdi iki gün sonra denemeye başladık hangisi tuttu bilmiyorum ama muhtemelen ilk gün tuttu çünkü tam 13.gün kanda 31.1 çıktı değerim

Ben yumurtlama oldugunu akintidan anliorum ve kasik agrisindan kaynio gibi oluyo Yumurtaliklarim. 6-12-15 günler oldu Benim 15.3 en son adet oldum . Yaklasik 4-5gündür Belim cok agrio gögüslerim sizliyo ve kasiklarimda batma sizi var adet olucakmisim gibi hala devam Ediyor. Bugün erken gebelik Testi aldim ucuz Bisey negativ cikti 4-5gün var daha adetime olsaydi cikarmiydi

Yok canım sen erken yapmışsın biraz daha bekle

Hayır adetin 10. Günü yumurtlamam oldu ki benim hep 19.gün falan olur. İlk ilişkiden 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı 13.gün kan verdim
Seninde erken Cikmis canim ozaman testte Hayirlisi merak Ediorum cok uzun zaman ugrasmasi insani piskolojik olarak yoruyor ama daha yeni Basladim Ben hemen olursa tabiki süper olur süreceksede kismet dicez yapicak bisey Yok bol bol dua

Insallah canim bekliYelim bakalim senin ne gibi belirtilerin vardi
Seninde erken Cikmis canim ozaman testte Hayirlisi merak Ediorum cok uzun zaman ugrasmasi insani piskolojik olarak yoruyor ama daha yeni Basladim Ben hemen olursa tabiki süper olur süreceksede kismet dicez yapicak bisey Yok bol bol dua
Benim bu defa neredeyse tek belirtim göğsüm oldu dolgunlaştı erkenden sonra yerimden kalkarken bian kasıklarımda ağrı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…