- 6 Nisan 2019
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Aslikavrat
-
Kesin mi sizceHamilesin tebrikler hem de baya belirgin cikmis:)
Bunu nasıl cikarabildinizEvvett
Ee balım testin pozitif ve baya belirgin kan testiyle netlestrBunu nasıl cikarabildiniz
Şöyle 1 aydan fazladir regl olmadım ve midem sabahlari çok bulaniyor baş dönmesi var. Arada kisa kısa kanamalar oluyor normal mi bilmiorum...Gözünüz aydin Test positiv gösteriyor siz yinede kan tahlili yaptirin. Kisaca belirtilerinizi yazarmisiniz gününüz gectimi?
Bunun tarihi daha dogru gibi geldiİyide yaptığınız testte sanki LH yazıyor gebelik testinde HCG yazar
Ama Evet Simdi gördüm kösede yaziyor ne anlama geliyor peki LHİyide yaptığınız testte sanki LH yazıyor gebelik testinde HCG yazar
Gidicem insallah umarim kotu bisey yokturCanim Hic doktora gitmedinmi arada kanamalar olmasi Pek Iyi bisey degil Diye biliorum Bence zaman kaybetmeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim
LH testinde gebelik öğrenemezsiniz öyle bir şüpheniz varsa ve ara ara kanamanız oluyorsa mutlaka bir doktora görününBunun tarihi daha dogru gibi geldi
Ovulasyon testi. Yumurta takibi için yapılan test canım planlı gebelikler de yumurtlama zamanını kaçırmamak için yapılıyorAma Evet Simdi gördüm kösede yaziyor ne anlama geliyor peki LH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?