- Konu Sahibi nsishsbsusnsisi
kuruma çizgiside ola bilir ilk 5-6 dak icinde çikan cizgi önemlidir siz testi yaptiktan sonra 5 dak bekleyin 15dak yada yarm saat sonra cikan cizgi kuruma cizgisi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlerbulanti genelde hamileliğin 6-7haftasinda başliyor ve feci bir durum yaşiyorum sizin belirtiler adet oncesi belirtide ola bilir stresten gecikmede yaşaya bilirsiniz en guvenilir yontem testte ilk 5 dak orda cift cizgiyi gorurseniz de kan testi verirsiniz
Hemen kan ver benimde öyle oldu dış gebelık ameliyatı oldum sol tüpüm alındı dış gebelık te beta artıp düşüyor veya aynı kalıyor 3. Beta takını yapacak ve anlayacak erken teşhis onemlı yoksa tüpünü alırlarMerhabalar normalde adetim hep 5 gün sürer bu ay 3 gün sürdü ve kahverengi akıntım oldu yerleşme kanamasıymış galiba test yaptım silik çizgi çıktı bı tane daha yaptım tek çizgi çıktı ama belimde ve kasıklarımda çok ağrı var arada miğdem bulanıyo testleri ard arda yaptım bacaklarım ağrıyo adetime 15 gün var kan testi vermedim eşim 11 aydır evliyiz ve genelde korunmayız hep test yaparım ama ilk defa bu kadar şüphelendim 3 gün sonra tekrar test yaptım yine çok silik bı çizgi çıktı kafam çok karışık sizce hamile miyim? Lütfen kadınlar cevap versin. Eki Görüntüle 3393145
Hadi ya korktum şimdi kasık ağrım hâlâ geçmedi bu aradaHemen kan ver benimde öyle oldu dış gebelık ameliyatı oldum sol tüpüm alındı dış gebelık te beta artıp düşüyor veya aynı kalıyor 3. Beta takını yapacak ve anlayacak erken teşhis onemlı yoksa tüpünü alırlar
Benim kaşık ağrımdan dolayı gitttim zaten apandist sandım ama hamıleymısım :/ ve sırt omuz ağrım çok oldu kalça dış gebelikte oluyorHadi ya korktum şimdi kasık ağrım hâlâ geçmedi bu arada
Başka ne oldu peki başka bı belirti var mıydı korktum şuan reglin gecikmişmiydi yoksa benim gibi daha günün var mıydı benimde sırtım ağrıyoBenim kaşık ağrımdan dolayı gitttim zaten apandist sandım ama hamıleymısım :/ ve sırt omuz ağrım çok oldu kalça dış gebelikte oluyor
Benim şu sekılde oldu regl oldum diye hıc test yapmadım 2. Reglıme 15 gün var dı o sıra ilaç kullandım ama hamıleymısım ve rahımde değilmiş tabi bunu asla bilmiyorum . Yanı bır kramp girdi oturduğum yerden kalkarken vajınama saplanıyordu kımıldayamadım aslında reglıme 15 gün var dı ama o bi önceki reglimden önce tutunmuş sen düşün 1,5 aylık olmuşum artık yanı :/ üstüne görmüşüm oda dış gebelık olduğu ıcın kanamam oluyormuş geç farketttımBaşka ne oldu peki başka bı belirti var mıydı korktum şuan reglin gecikmişmiydi yoksa benim gibi daha günün var mıydı benimde sırtım ağrıyo
Ay evde test yok özelden yazym mıBenim şu sekılde oldu regl oldum diye hıc test yapmadım 2. Reglıme 15 gün var dı o sıra ilaç kullandım ama hamıleymısım ve rahımde değilmiş tabi bunu asla bilmiyorum . Yanı bır kramp girdi oturduğum yerden kalkarken vajınama saplanıyordu kımıldayamadım aslında reglıme 15 gün var dı ama o bi önceki reglimden önce tutunmuş sen düşün 1,5 aylık olmuşum artık yanı :/ üstüne görmüşüm oda dış gebelık olduğu ıcın kanamam oluyormuş geç farketttım
Gece uyutmayan kalça bel ve omuz ağrısı masajla hatırlıyor masajı bırakınca geri başlıyordu ,
Şiddetli kramp ve Kasık ağrısı .
Bebek tüpte 2 cm olmuş tüp dediğimiz şey de mm Bişi yanı geriyor ağrı yaratıyor evde test var sa yapsana yine
Bence var gibi görünüyor kan verdin miKızlar merhaba. 35 yaşındayım bir çocuğum var. Bende pko var ve normalde adetlerim çok düzensiz. Bazen 2 ayda bir bazen ayda bir bazen de 1buçuk ayda bir oluyorum En son 29 ocakta adet olmuşum 3-4 gün önce test yapmıştım çok hafif silik çıkmıştı. Dün yine yaptım yine silik çıktı. Adet gecikmesi diye birşey diyemiyorum çünkü zaten çok düzensiz. Bir bakabilir misiniz?
Hayır henüz vermedim. Bir kaç gün daha geçsin istedim.Bence var gibi görünüyor kan verdin mi
Ver benceHayır henüz vermedim. Bir kaç gün daha geçsin istedim.
Yanıtınız için teşekkürler hafta sonu tekrar test yapmayı düşünüyorum duruma göre de önümüzdeki hafta kan veririmVer bence
Hayırlısı olsun canım benimYanıtınız için teşekkürler hafta sonu tekrar test yapmayı düşünüyorum duruma göre de önümüzdeki hafta kan veririm
Çok teşekkürlerHayırlısı olsun canım benim
Canım naptın test yaptın mıÇok teşekkürler
Canım az önce kan verdim malesef negatif çıktı ama reglime 8 gün varHemen kan ver benimde öyle oldu dış gebelık ameliyatı oldum sol tüpüm alındı dış gebelık te beta artıp düşüyor veya aynı kalıyor 3. Beta takını yapacak ve anlayacak erken teşhis onemlı yoksa tüpünü alırlar
Evet birkaç gün sonra yaptığım idrar testinde netti. Dün doktora gittim. Vajinal muane ile gördü ama henüz çok küçük dedi. 4 haftalık gibi duruyor dedi. Kan aldı. Yarın sonuçlar çıkacak. Umarım her şey yolundadır.Canım naptın test yaptın mı
Umarım sizde en yakın zamanda pozitif sonucunuzu görürsünüzCanım az önce kan verdim malesef negatif çıktı ama reglime 8 gün var