- Konu Sahibi cilekportakal
-
Silik çizgi gördüm. Umarım vardır. Hayırlısı olsunKızlar var mı hastaneye gidemiyorum bugün yanıtlarsanız sevinirim lütfennn ?
TeşekkürlerSilik çizgi gördüm. Umarım vardır. Hayırlısı olsun
Bizler o kadar uğraşıyoruz olmuyor. Siz korunduğunuz halde nasıl hamile kalabildiniz??Teşekkürlerkorunuyorum ama ilk kez böyle gördüm
Emin değilim hamile miyim ki spiralim var ne kadardır kalamiyorsun canım rabbim nasip eder en kısa zamanda inşallahBizler o kadar uğraşıyoruz olmuyor. Siz korunduğunuz halde nasıl hamile kalabildiniz??
Gidemedim ki bir türlü mecbur gitcem artık eminde olamadım hastane 15 km uzaklıkta malum salginda varGebeliğin çok erken zamanlarında yapılan idrar testlerinde genelde ikinci çizgi ya çıkmıyor ya da çok belirsiz oluyor. Bende de öyle olmuştu. Kan testinde muhakkak çıkar ama :)
Merhaba aynı durum bende var benimkide silik çıktı ve kasık ağrım çok fazla çok korkuyorum sağlık ocağına gitmeyede salgından dolayı inş gebeliktir sizinde rabbim nasip etsin her isteyeneGidemedim ki bir türlü mecbur gitcem artık eminde olamadım hastane 15 km uzaklıkta malum salginda var
Kızlar var mı hastaneye gidemiyorum bugün yanıtlarsanız sevinirim lütfennn ?
İnşallah canım vardır seninde test yaptım mı evde ???? aslında şuan olmasa daha iyi kronik rahatsızlığm var tedavi altındayım korunuyorduk eşimle ama Allah'tan gelene sözüm yok tabiMerhaba aynı durum bende var benimkide silik çıktı ve kasık ağrım çok fazla çok korkuyorum sağlık ocağına gitmeyede salgından dolayı inş gebeliktir sizinde rabbim nasip etsin her isteyene
Kan verdiniz mi acaba ?Merhaba aynı durum bende var benimkide silik çıktı ve kasık ağrım çok fazla çok korkuyorum sağlık ocağına gitmeyede salgından dolayı inş gebeliktir sizinde rabbim nasip etsin her isteyene
Hayır veremedim sağlık ocağı almıyormuş salgından dolayı hastane çok riskli geliyor suan ama belirtilerim devam ediyor ve hala regli olmadımKan verdiniz mi acaba ?
İnşallah vardır canımHayır veremedim sağlık ocağı almıyormuş salgından dolayı hastane çok riskli geliyor suan ama belirtilerim devam ediyor ve hala regli olmadım
Kanda hemen çıkar canım kesin net sonuç alırsınBende test yaptım ilk testimde (pembe olan) silik çizgi çıktı 2 gün önce yapmıştım. Dün yine yaptım (mor olan) tek çizgi. Gebelik ne zaman belli olur. Gebelik durumum olabilir mi
Bugün tekrar test yaptım. Acaba test bozuk olabilir mi.? Bozuk olsa da çift çizgi çıkar mı.? Yoksa gebe miyim.? O yüzden mi pozitif çıkıyor.? 7 8 nisan yumurtlama 9 çatladı. 11 12 Nisan yumurtlama. 13 çatladı. Bugünde sonuç böyle.Kanda hemen çıkar canım kesin net sonuç alırsın
Canm ovulasyon testi olduğu için yumurtan çatlamışBugün tekrar test yaptım. Acaba test bozuk olabilir mi.? Bozuk olsa da çift çizgi çıkar mı.? Yoksa gebe miyim.? O yüzden mi pozitif çıkıyor.? 7 8 nisan yumurtlama 9 çatladı. 11 12 Nisan yumurtlama. 13 çatladı. Bugünde sonuç böyle.
Gidemedim ki bir türlü mecbur gitcem artık eminde olamadım hastane 15 km uzaklıkta malum salginda var
Çatlamış olsaydı T silik çıkardı ama burada T koyu c silik. İlk 1 dakika içinde sonuç böyle çıktıCnm bu
Canm ovulasyon testi olduğu için yumurtan çatlamış
Bende ikinci hamileliğimde evdeki testileri karıştırmışım gebelik testi yerine lh testi yapmisin ayni böyle iksii de kopkoyu çıktı farkettim gebelik testi yaptım arkasından oda böyle çıktı yani bence gebelik varsa ovulasyon testi de böyle pozitif çıkıyor sürekli.Çatlamış olsaydı T silik çıkardı ama burada T koyu c silik. İlk 1 dakika içinde sonuç böyle çıktı
YAAA çok sevindim mesajı okurken. İnşallah öyledirBende ikinci hamileliğimde evdeki testileri karıştırmışım gebelik testi yerine lh testi yapmisin ayni böyle iksii de kopkoyu çıktı farkettim gebelik testi yaptım arkasından oda böyle çıktı yani bence gebelik varsa ovulasyon testi de böyle pozitif çıkıyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?