Kizlar hamile miyim? Lutfen yardimmm! :)

Kızlar var mı hastaneye gidemiyorum bugün yanıtlarsanız sevinirim lütfennn ?

Eklentiler

• IMG_20200412_033141.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 107
Gebeliğin çok erken zamanlarında yapılan idrar testlerinde genelde ikinci çizgi ya çıkmıyor ya da çok belirsiz oluyor. Bende de öyle olmuştu. Kan testinde muhakkak çıkar ama :)

Gebeliğin çok erken zamanlarında yapılan idrar testlerinde genelde ikinci çizgi ya çıkmıyor ya da çok belirsiz oluyor. Bende de öyle olmuştu. Kan testinde muhakkak çıkar ama :)
Gidemedim ki bir türlü mecbur gitcem artık eminde olamadım hastane 15 km uzaklıkta malum salginda var

Gidemedim ki bir türlü mecbur gitcem artık eminde olamadım hastane 15 km uzaklıkta malum salginda var
Merhaba aynı durum bende var benimkide silik çıktı ve kasık ağrım çok fazla çok korkuyorum sağlık ocağına gitmeyede salgından dolayı inş gebeliktir sizinde rabbim nasip etsin her isteyene

Kızlar var mı hastaneye gidemiyorum bugün yanıtlarsanız sevinirim lütfennn ?
Merhaba aynı durum bende var benimkide silik çıktı ve kasık ağrım çok fazla çok korkuyorum sağlık ocağına gitmeyede salgından dolayı inş gebeliktir sizinde rabbim nasip etsin her isteyene
İnşallah canım vardır seninde test yaptım mı evde ???? aslında şuan olmasa daha iyi kronik rahatsızlığm var tedavi altındayım korunuyorduk eşimle ama Allah'tan gelene sözüm yok tabi

Bende test yaptım ilk testimde (pembe olan) silik çizgi çıktı 2 gün önce yapmıştım. Dün yine yaptım (mor olan) tek çizgi. Gebelik ne zaman belli olur. Gebelik durumum olabilir mi

Kanda hemen çıkar canım kesin net sonuç alırsın
Bugün tekrar test yaptım. Acaba test bozuk olabilir mi.? Bozuk olsa da çift çizgi çıkar mı.? Yoksa gebe miyim.? O yüzden mi pozitif çıkıyor.? 7 8 nisan yumurtlama 9 çatladı. 11 12 Nisan yumurtlama. 13 çatladı. Bugünde sonuç böyle.

Eklentiler

• IMG_20200414_151837.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 66
Cnm bu
Canm ovulasyon testi olduğu için yumurtan çatlamış

Çatlamış olsaydı T silik çıkardı ama burada T koyu c silik. İlk 1 dakika içinde sonuç böyle çıktı
Bende ikinci hamileliğimde evdeki testileri karıştırmışım gebelik testi yerine lh testi yapmisin ayni böyle iksii de kopkoyu çıktı farkettim gebelik testi yaptım arkasından oda böyle çıktı yani bence gebelik varsa ovulasyon testi de böyle pozitif çıkıyor sürekli.

YAAA çok sevindim mesajı okurken. İnşallah öyledir peki hızlı gebelik testim var. Onu ne zaman yapmalıyım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…