• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamile miyim? Lutfen yardimmm! :)

Bende dün test yaptım ikinci cizgi çıktı 2 test yaptım ikisinde de çıktı testlerinden ama şuan karnım adet olcakmisim gibi ağrıyo korkuyorum saat 10da hastane randavum var hayırlısı hakkımızda

Bende 11 12 Nisan yumurtlama görüldü 13 Nisan çatladı. O günleri değerlendirdim. 14 15 Nisan 2 gündür yapıyorum yine T çizgisi koyu. Yani pozitif. Bu neden olur peki.? Gebelik olsun istiyorum 🤲🏼😍

Merhaba. Nasıl oldunuz.? Hastane sonucunuz ne çıktı.? Merak ettim
Çıktı pozitif çıktı kan değerim ama adet sancısı gibi sancım olusuyo korkuyorum insllah Rabbim tamamına erdirir hayirlisiyla Tüm isyenlere Coronadan dolayida Çok tedirgin gittik Allah sonumuzu hayır etsin

Çıktı pozitif çıktı kan değerim ama adet sancısı gibi sancım olusuyo korkuyorum insllah Rabbim tamamına erdirir hayirlisiyla Tüm isyenlere Coronadan dolayida Çok tedirgin gittik Allah sonumuzu hayır etsin
Kaç gün sonra gördünüz pozitifi peki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. kizlar ben ovulasyon testi yaptım iki gün önce fazla belirgin çıkmadı bnde tarlusal kullanıyorum bugün kasıklarım çok ağırdı bnde yine ovulasyon testi yaptım bu sefer daha belirgin çıktı sizce tarlusal içmeyi bırakayım mi devammi edeyim fotosunu da koyuyorum bakın lütfen
1587056295148461184668.jpg

Merhaba kızlar. 11 13 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ama hala ovulasyon testim pozitif çıkıyor. Bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı. Gebelik durumum olabilir mi acaba. (üstteki test ovulasyon testi, alttaki test gebelik)

Eklentiler

• IMG_20200421_113622.jpg
    IMG_20200421_113622.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200421_113501.jpg
    IMG_20200421_113501.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar. 11 13 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ama hala ovulasyon testim pozitif çıkıyor. Bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı. Gebelik durumum olabilir mi acaba. (üstteki test ovulasyon testi, alttaki test gebelik)

Evet silik çizgi ikinci hamile görünüyor
Kan testin yaptırın veya bir kaç gebelik testi alın yapın garanti olsun malum korona var

Bugün yumurtlama sonrası 15. gün kasıklarım ara ara sızlıyo. İğne batırılıyo gibi. Ve bel ağrısı gibi çok değil ama sol bel boşluğum ağrıyo eden olabilir acaba.?

Back