- 24 Ağustos 2019
- 449
- 169
- 103
- 29
- Konu Sahibi cilekportakal
Kasıklarım bugün çok sızlıyor. Sebebi ne olabilir sizce.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik Testi yaptnzmiKasıklarım bugün çok sızlıyor. Sebebi ne olabilir sizce.?
Bugünde yaptım negatif.Gebelik Testi yaptnzmi
Merhaba. Nasıl oldunuz.? Hastane sonucunuz ne çıktı.? Merak ettimBende dün test yaptım ikinci cizgi çıktı 2 test yaptım ikisinde de çıktı testlerinden ama şuan karnım adet olcakmisim gibi ağrıyo korkuyorum saat 10da hastane randavum var hayırlısı hakkımızda
Çıktı pozitif çıktı kan değerim ama adet sancısı gibi sancım olusuyo korkuyorum insllah Rabbim tamamına erdirir hayirlisiyla Tüm isyenlere Coronadan dolayida Çok tedirgin gittik Allah sonumuzu hayır etsinMerhaba. Nasıl oldunuz.? Hastane sonucunuz ne çıktı.? Merak ettim
Kaç gün sonra gördünüz pozitifi peki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇıktı pozitif çıktı kan değerim ama adet sancısı gibi sancım olusuyo korkuyorum insllah Rabbim tamamına erdirir hayirlisiyla Tüm isyenlere Coronadan dolayida Çok tedirgin gittik Allah sonumuzu hayır etsin
Yokmuş canım olmasa daha iyi şu dönemdeYakınlarda sağlık ocağı vardır oraya da gidebilirsin. Ben sağlık ocağında yaptırmıştım testimi.
Merhaba kızlar. 11 13 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ama hala ovulasyon testim pozitif çıkıyor. Bugün gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı. Gebelik durumum olabilir mi acaba. (üstteki test ovulasyon testi, alttaki test gebelik)