- Konu Sahibi cilekportakal
-
Uygulamadan girince eklenmiyor resim googleden giris yapman gerekiyorKizlar reglim 3 gun gecikti. Kasiklarimda ara ara batmalar var, adet olacagmisim gibi agriyor zaman zaman. Bugün idrar testi yaptim cok asiri silik bir cizgi var adeta hayali. Fotografi ne yaptiysam ekleyemedim. Cok silik de olsa cizgi gormek hamilelik mi? Yarin kan testi verecegim ama sabirsizlaniyorum
Uygulamadan girince eklenmiyor resim googleden giris yapman gerekiyor
Eğer çizgiyi çok silik te olsa görüyorsan büyük ihtimal vardır
Nekdar sonra çıktı çizgi oda önemli.
Benimde çok silikti hatta eşim yok diyodu ama ben görmüştüm
Kan vermelsinEki Görüntüle 2603376
Cevaplariniz için cok teşekkür ederim kizlar ekledim hemen. Fotografta daha da az gorunuyor ama ben evirip cevirdigimde görebiliyorum. Dun de yapmistim bir sey yoktu. Bugün cizgi olustu. 2 gün pembe akintim oldu cok hafif sonra kesildi. Bebegimizin olma ihtimali cok az oldugu soylenmisti, herhangi bir tedavi olmadan eger hamileysem bu mucizevi bir sey kizlar cok heyecanliyim:) Dua edin lutfen.
Eki Görüntüle 2603376
Cevaplariniz için cok teşekkür ederim kizlar ekledim hemen. Fotografta daha da az gorunuyor ama ben evirip cevirdigimde görebiliyorum. Dun de yapmistim bir sey yoktu. Bugün cizgi olustu. 2 gün pembe akintim oldu cok hafif sonra kesildi. Bebegimizin olma ihtimali cok az oldugu soylenmisti, herhangi bir tedavi olmadan eger hamileysem bu mucizevi bir sey kizlar cok heyecanliyim:) Dua edin lutfen.
İnşallah hamilesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin bende dün akşam yaptım birşey cikmadiEki Görüntüle 2603376
Merhaba canm bnde Perşembe gecesi yaptım fazla dikkatle bakmadım cuma sabahı bakınca silik bir çizgi gördüm yarın yine yapicam mesajları okuyunca seni merak ettim birşey çıktımı acabaMerhaba bu yazınızın üzerinden bi kaç hafta geçmiş, nedir durum gebelik var mi? Bugün benimde adet gecikince test yaptım, çok çok silik çıktı, sizdeki gibi belirtiler var, merak ettim bende hamile miyim dieinşallah mucizeniz gerceklesmistir ❤
Merhaba canm bnde Perşembe gecesi yaptım fazla dikkatle bakmadım cuma sabahı bakınca silik bir çizgi gördüm yarın yine yapicam mesajları okuyunca seni merak ettim birşey çıktımı acaba
Canm umutlandirmak istemiyorum ama ikinci kere yapmışsa yine çıkmışsa hamilesin galiba ama emin olmak için yarın kan testi yap inşallah hamileyizdirMerhaba, bu sabah yine yaptım t çizgisi çok silik hayalet gibi var, adetimde gecikti kaç gün oldu. Ama git-gide koyulasmaliydi t çizgisi, o gün yaptığım gibi silik. Bilemiyorum umutsuzum biraz. Yumurtlamam gec oldu yumurtlama testi yapmıştım, belki bununla alakalıdır. Beklemedeyim. Siz de durumlar nedir?
Canm umutlandirmak istemiyorum ama ikinci kere yapmışsa yine çıkmışsa hamilesin galiba ama emin olmak için yarın kan testi yap inşallah hamileyizdirbnde bugün yapicam
Amin inşallah cnm testin fotosunu atabilirmisin merak ettim bide bn yeni katıldım buraya fazla bilmiyorum özelden konuşma varmı varsa bna testini çek atAçıkçası bu hafta beklicem kan vermek istemiyorum, Cuma ya kadar bekleyip hala regli olmazsam o zmn verceğim , malûm virüs insan korkuyor.. sizinkini de merak ettim yapın ve söyleyin lütfen, inşallah gönlümüzden geçtiği gibi olur
Amin inşallah cnm testin fotosunu atabilirmisin merak ettim bide bn yeni katıldım buraya fazla bilmiyorum özelden konuşma varmı varsa bna testini çek at
Hayirlisi olsun inşallah canımÖzel msj atayim dedim beceremedim galiba sildim geriresim çekmiştim ama t çizgisi normalde o kadar silik ki resimde hiç gözükmüyor. Bugün çekmeden resim attım testi çöpe. Yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diolar, bakalım varsa gebelik sali cars günü cikat testte, zaten reglu olmasan daha cuma gidecem dr a.
Silikte olsa var sanki testin adı ne ?Eki Görüntüle 2603376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?