• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim lütfen cevap verin ❤️

Oluyor bu arada belli ama çok çok silikk ben kan testini bu çift çizgi olduğunda anlamamiştim cok silik olduğu için 1 hafta sonra görümcem görünce kız hamilesin sen tekrar yap dedi yaptım baya kırmızı olmuştu 2. Artık tam belliydi kanı o zaman verdim 489 beta çıkmıştı
Ama çizgi var yani bende görüyorum aşkım ama dediğin gibi silik fakat o kadar silik değil silik pembe kamerada böyle göstermiyor işte

Canım öncelikle umarım vardır ama testin sanırım artimed ve çok yalancı pozitif çıkarıyor ama rengi pembe yani olma ihtimali yüksek baska testle denemelisin bence artimed days doktor ve freely alma kesinlikle kaset test yada prodoctor predictor falan al
Farklı testler

Canım öncelikle umarım vardır ama testin sanırım artimed ve çok yalancı pozitif çıkarıyor ama rengi pembe yani olma ihtimali yüksek baska testle denemelisin bence artimed days doktor ve freely alma kesinlikle kaset test yada prodoctor predictor falan al
İkisi de farklı daha önce hiç silikle bile rast gelmedim

Back