- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasni
sevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi
Bnimde hepsi 1 sene icnde oldu 2012de tanstk esmle söz nsan dugun ddk smdi bebege geldi hayrlsyla sırasevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi
Aynen ya bide evlenince yasin kac olursa olsun bi 5 6 ay sonra insan anne olmak istiyo evine bi nese gelsin istiyo.Allah her isteyene nasip etsin.
Kesnlikle o bir gercek evin icnde br nese suan eksk gbi hssedyrz kendmizi
Tum yarismacilara basarilar diliyomusun:) kiz sen daha iki aylik evlisin bide evham yapiyo yaaa bida stres yaptigini gormucem he:)))
Iknzde bendn buyukmussunuz tek kucuk benmym;(
heh heh bende bilmiyorum artık ne oldu zaten hep o yaramaz çocukları göre göre çocuklardan soğudumartık kendi çocuğumuzu avutma zamanı geldi bu arada Allah sana da üçüz versinde gör bakalım ben ikiz olsun isterim
burda önemli olan küçük büyük olmak değil bebem hepimiz evliyiz bebek çabasındayız önemli olan tecrübe senin benden daha çok tecrübeli olduğuna eminim senden öğreneceğim çok şey vardır
bizim yoldan ilerliyorsun demek bence de bebek yap o çocukları görünce hiç yapasın gelmez sonraa
ben 29 uma giricem27 yasında daha 2 aylık evliyken bebek isteme olayı çok erken yaaa evliliğin tadı çıksın bakalım aaa
burda önemli olan küçük büyük olmak değil bebem hepimiz evliyiz bebek çabasındayız önemli olan tecrübe senin benden daha çok tecrübeli olduğuna eminim senden öğreneceğim çok şey vardır
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama canım forumun araçlar bölümünde ovülasyon hesaplama var bu linktende bakabilirsin. takip et ve değerlendir
bu konuları o kadar çok araştırdım ki o yüzden midem bulandı canım yakında kadın doğumcu olurum bendeya ne bilim ben kendimi haziranda hamile kalmaya o kadar adepte ettim ki o kadar çok inanıyorum ki bunu sanki ilk istememde hamile kalcak gibi hissediyorum kendimi belkide 6.histir :)
valla inşallah gerçekten öyle olur buna hepimiz çok ama çok mutlu oluruz ama bende sanki ilk deneme de hamile kalacam zannediyodum tüh dedim noluyoruz haha
Aynen ya bide evlenince yasin kac olursa olsun bi 5 6 ay sonra insan anne olmak istiyo evine bi nese gelsin istiyo.Allah her isteyene nasip etsin.
Slm kızlar bende buay başladım çalışmalara cok heyacan yapıyorum. :) ov.donemindeyim kocayı gorebilirsek yapicaz biseyler ins.:)))))
Du bakalım daha 1 ayda topik açtıysan
benim gibi 3 bucuk yıllık evli olsan kısır damgası yesen kafayı yicen
1 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz infertiillite
canısımmm ne dedin evlendikten sonra 5-6 ay sonra mı istiyo dedin wıyyy ben iki aylık evliyim desene anormallik var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?