- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
şimdi doktor varrr doktor varr bazıları da hak ediyor mesela benim doktor bide özelde çalışıyor tövbe tövbeee
Aynen bazi doktorlari benim dovesim geliyo hak ediyolar:):)
Tabiii hic yapmazsinnnnn evham:) bende seni seviyom stres yokkk:) sen kac yasindasin bu arada canimmm nerdensin?ben istanbuldayim 24 yasndayim 9 aylik evliyim:)
Aynen bazi doktorlari benim dovesim geliyo hak ediyolar:):)
bencede :) doktorlarda bilgi vereyim anlatayım diye bir anlayış yok her seyi kendim araştırdım off hamilelik hakkında o kadar çok yazı okudum ki midem bulanmaya başladı artık ( belirtiler erken yola çıktı bakalım)
ne ikizler miiiizaten çocuklardan basımı kaşıyacak vaktim olmuyor ki canım heh heh okul öncesi öğretmeni olunca napcan mecburrrr
bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum
şimdi doktor varrr doktor varr bazıları da hak ediyor mesela benim doktor bide özelde çalışıyor tövbe tövbeee
işte benim ki de özelde çalışıyor hak eden de var etmeyende ama benimki hak ediyo çocuk yapcam dedim hiç bişey önermedi vermedi
bencede :) doktorlarda bilgi vereyim anlatayım diye bir anlayış yok her seyi kendim araştırdım off hamilelik hakkında o kadar çok yazı okudum ki midem bulanmaya başladı artık ( belirtiler erken yola çıktı bakalım)
Evet ben aile hekimine gittim dedim burda kan testi ypiyomusnuz diyo oyle hemen test yapilmaz adetin 20 gun gecsin oyle gel kucumsuyo.yok dogururken geleydim dicektim:):)
bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum
terapi sarttt :) nusece senin mesleğin ne ben öğretmen olunca ona göre ayarlayıp hamile kalmam lazım ev hanımı olsam istediğim ayda hemen denemelere baslardım
anaaaa desene duamı oldu beddua mı belli değilolsun ben ettiğim her neyse ısrarlıyım
canım şu an çalışmıyorum bölüm değiştirmeye çalışıyorum çocuk gelişimi yapıyorum bölümümü ondan sonra çalışıcam inşallah bende diyom bi an önce çocuk yapayım çalışınca ilgilenemem fırsatım da olmaz
ayyy sakın o psikolojiye girme mahfediyo insanı ben daha geçen ay istemeye başladım bebek sanki ilk korunmamada olacak gözüyle baktım hamile psikolojisine girdim hareketlerimi kısıtladım midem bulandı başım döndü adet oluncaya kadar 2 test yaptım adet olunca tepetaklak oldu psikolojim hehe
Evet ben aile hekimine gittim dedim burda kan testi ypiyomusnuz diyo oyle hemen test yapilmaz adetin 20 gun gecsin oyle gel kucumsuyo.yok dogururken geleydim dicektim:):)
anlatış tarzı çok önemli işte....hormon testlerini de adetin 3.günü yapıyorlar araştıra araştıra onuda öğrendim :)
Ben de 22 subatta 8 haftalik bebegimi kaybettim, kalp atislari durmustu. Anestesi bile yapilmadan kurtaj oldum dusun. O yuzden canini sıkma hic. Hayirlisi ile olur insallah. Daha ilk ayın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Iknzde bendn buyukmussunuz tek kucuk benmym;(
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasniben 29 uma giricem27 yasında daha 2 aylık evliyken bebek isteme olayı çok erken yaaa evliliğin tadı çıksın bakalım aaa
ayyy sakın o psikolojiye girme mahfediyo insanı ben daha geçen ay istemeye başladım bebek sanki ilk korunmamada olacak gözüyle baktım hamile psikolojisine girdim hareketlerimi kısıtladım midem bulandı başım döndü adet oluncaya kadar 2 test yaptım adet olunca tepetaklak oldu psikolojim hehe
bu konuları o kadar çok araştırdım ki o yüzden midem bulandı canım yakında kadın doğumcu olurum bendeya ne bilim ben kendimi haziranda hamile kalmaya o kadar adepte ettim ki o kadar çok inanıyorum ki bunu sanki ilk istememde hamile kalcak gibi hissediyorum kendimi belkide 6.histir :)
eczaneden alınan bazı testler varmış galiba tükürüğünü koyup yumurtlama zamanını öğreniyomuşsun acaba omu daha güvenilir yoksa normal saymak mı bilemedim :)
Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?