Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Tabiii hic yapmazsinnnnn evham:) bende seni seviyom stres yokkk:) sen kac yasindasin bu arada canimmm nerdensin?ben istanbuldayim 24 yasndayim 9 aylik evliyim:)

bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum

ne ikizler miiii zaten çocuklardan basımı kaşıyacak vaktim olmuyor ki canım heh heh okul öncesi öğretmeni olunca napcan mecburrrr

anaaaa desene duamı oldu beddua mı belli değil olsun ben ettiğim her neyse ısrarlıyım

bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum

Tum yarismacilara basarilar diliyomusun:) kiz sen daha iki aylik evlisin bide evham yapiyo yaaa bida stres yaptigini gormucem he:)))

terapi sarttt :) nusece senin mesleğin ne ben öğretmen olunca ona göre ayarlayıp hamile kalmam lazım ev hanımı olsam istediğim ayda hemen denemelere baslardım

canım şu an çalışmıyorum bölüm değiştirmeye çalışıyorum çocuk gelişimi yapıyorum bölümümü ondan sonra çalışıcam inşallah bende diyom bi an önce çocuk yapayım çalışınca ilgilenemem fırsatım da olmaz

anaaaa desene duamı oldu beddua mı belli değil olsun ben ettiğim her neyse ısrarlıyım

heh heh bende bilmiyorum artık ne oldu zaten hep o yaramaz çocukları göre göre çocuklardan soğudum artık kendi çocuğumuzu avutma zamanı geldi bu arada Allah sana da üçüz versinde gör bakalım ben ikiz olsun isterim

bizim yoldan ilerliyorsun demek bence de bebek yap o çocukları görünce hiç yapasın gelmez sonraa

ya canım bu anestezisiz kürtajı ben anlamıyorum. dr larmı sadist sen düşünemedin mi o an nasıl yaparlar o şekilde ya. bende kürtaj oldum ama tamamen uyuttular yani . devlette mi olmuştun?

eczaneden alınan bazı testler varmış galiba tükürüğünü koyup yumurtlama zamanını öğreniyomuşsun acaba omu daha güvenilir yoksa normal saymak mı bilemedim :)

tükürükle değilde idrarla yapılanı daha kolay. ovülasyon testin adı canım.

Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasni

sevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…