- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
sen üzülme tamam mı niyet et ve her gün 111 defa ayetel kürsi oku kırk gün boyunca rabbim böyle edilen duayı geri çevirmezmiş tabi hayırlısıyla
canım hoş geldin buralardayız diş çektim bugün oyüzden çok durmuyom pc de sen nasılsın
Sağol canim iyi ki varsın iyi geldi soylediklerin. .Islh sana da en kisa zaman da nasip eder..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmaya çalışıyorum en azından bu ay daha rahatım doktora gittim prolaktinim yüksek çıkmış ilaç verdi bakalım denemelere devam ediyoruz dua et sende bize hamişlerin duası kabul olurmuş
geçmiş olsun tatlım bende iyiyim dün yumurtlama günüödü galiba artık tutar inşallah ya dua edin bana
Kesinlikle yumurtlama testi kullanin..testle ilk denemede pozitif :)
:) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinwuuuu süpersin ilk yumurtlama takibinde hamilemi kaldın maşallahhhhhh sanaaaaaa dua et bize de
canım hoş geldin buralardayız diş çektim bugün oyüzden çok durmuyom pc de sen nasılsın
kız diş çektirdiğin haberini burdan mı alacaktık ne hallere düşmüşüz bizzzdemek bana ondan hiç diş çektirdin mi diye sordun
Cnm bnde bu ay ilk kez kullandm.cift cizginin resmi varsa atar msn.birde cift cizgiyi gorunce iliski oldu sonrasnda gebeligi ne zaman ogrndn
canım çift çizgiyi gördükten sonra bi defa ilişkiye girip bırakmayın sakın ondan sonra bile bir hafta gün aşırı ilişki devam edilmeli
Canim bizim gunasiri iliski mumkun degil haftaici esim cok yogun calisiyo ve yorgun oluyo napicam bilmiyorum cift cizgi 2 gun sonra mi siliniyodu o zaman catliyo dimi
günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnn tatlımmmm nabersin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?