Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

yani 1 buçuk sene önce yapılmıştı soru yok eşimde canım gün aşırı derken sabah saatlarimi

Bir gün bekleyip bir gün çalışmalı değil mi günaşırı demek ?

Bir gün bekleyip bir gün çalışmalı değil mi günaşırı demek ?

öylemi tam olarak bilmiyorum ama mantıklı çünkü sperm 48 saat canlılığını koruyabilirmiş yumurtalıkta 24 saat diye biliyorum bu mantıkla 1 gün arayla ilişkiye olması mantıklı sence

öylemi tam olarak bilmiyorum ama mantıklı çünkü sperm 48 saat canlılığını koruyabilirmiş yumurtalıkta 24 saat diye biliyorum bu mantıkla 1 gün arayla ilişkiye olması mantıklı sence

Bence de mantıklı. Ama sperm rezervi bakımından reglden sonraki günden itibaren çalışmalar iki dün ara ile, yumurtlama günlerinde ise bir gğn arayla çalışmak gerekiyomuş. Eğer sayı sorununuz yoksa yumurtlama günlerinde özellikle sabahları herngün çalışılabilirmiş. Arkadaşımdan tavsiye aldım o şu an üç aylık hamile :))

gercektenmi darısı başımıza inşallh daha haziranın başında korunmayı bıraktım bu ay müjdeli haberi almayı çok isterim gayrı dayanacak gücüm kalmadı gerçekten çok istiyorum 2 senedir bu günü bekliyorum

Doktor pek onemsemedi 1 seneden önce akışına birakiyolarmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gittim canım gittim de moralim alt üst oldu...çok kötü iltihap olusmus...fitil verdi yine ve iğne boyutuna geçtik 6 tane iğnem var ...nasıl böyle oldu düzelecek yere daha kötü oldu anlamış değilim

Hadi yaa çok geçmiş olsun verdiği ilaç mi ise yaramadı acaba..işlh bu sefer geçer biliyorum çok zor ben de yaşadım ama moralini bozmamaya çalış acaba başka doktora daha mı görünsen:?

ah canım ya o stresten bi kurtulabilsem hayatım daha güzel olacak ama bunun için öneri almam lazımdı aslında

Çoook haklisin😊Ben de bu ay kendimi sürekli dinlemeyip akışına birakicam. .

Doktor pek onemsemedi 1 seneden önce akışına birakiyolarmis.

evet ama ya spermlerde problem varsa veya hormonlarda yükselme varsa neden bir sene boşuna beklensin ki ben 3 denemeden sonra birkaç gün önce gittim doktora doktor daha erken olduğunu söyledi bir sene bekle dedi dedim sorun olmadığını bilmek için tahlil yapmak istiyorum ve prolaktinim yüksek çıktı yani buda gebeliği önlüyor ilaç verdi bekliyoruz bakalım hormon yüksekse hamileliğe engel olan bişey varsa neden boşuna beklemiş olalım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…