- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canım yumurtlama günlerindesin mutlaka gün aşırı ilişkiye gir ama hergün ilişki yaşama spermler kendini toparlamalı ilişkiden sonra 1saat kalkma hayırlısıysa olacaktır zaten hormonlarına falan bakıldımı senin eşinin tahlilide yapıldımı
Bir gün bekleyip bir gün çalışmalı değil mi günaşırı demek ?bende öyle düşünüyorum zaten ama regl zamanı gelince nedense bu düşünceler bi anda uçup gidiyorben bu ay hormonlara baktırdım prolaktinm yüksekmiş ilaç verdi doktor ve haftada en az iki defa ilişki dedi inşallah bu defa olur dur bakalım
Bir gün bekleyip bir gün çalışmalı değil mi günaşırı demek ?
öylemi tam olarak bilmiyorum ama mantıklı çünkü sperm 48 saat canlılığını koruyabilirmiş yumurtalıkta 24 saat diye biliyorum bu mantıkla 1 gün arayla ilişkiye olması mantıklı sence
Bence de mantıklı. Ama sperm rezervi bakımından reglden sonraki günden itibaren çalışmalar iki dün ara ile, yumurtlama günlerinde ise bir gğn arayla çalışmak gerekiyomuş. Eğer sayı sorununuz yoksa yumurtlama günlerinde özellikle sabahları herngün çalışılabilirmiş. Arkadaşımdan tavsiye aldım o şu an üç aylık hamile :))
yani 1 buçuk sene önce yapılmıştı soru yok eşimde canım gün aşırı derken sabah saatlarimi
Bir gün bekleyip bir gün çalışmalı değil mi günaşırı demek ?
canım bir gün ilişkiye giriyosun diğer gün bekliyosun sonraki gün tekrar ilişkiye giriyosun
gittim canım gittim de moralim alt üst oldu...çok kötü iltihap olusmus...fitil verdi yine ve iğne boyutuna geçtik 6 tane iğnem var ...nasıl böyle oldu düzelecek yere daha kötü oldu anlamış değilim
ah canım ya o stresten bi kurtulabilsem hayatım daha güzel olacak ama bunun için öneri almam lazımdı aslında
Sürekli düşününce olacağı varsa da olmuyor, reglden bir hafta öncesi acaba olacakmı paniği ve regl sonrası yıkım insanı yıpratıyor. O yüzden çalışmalar devam edip, insanın farklı alanlara yönlendirmesi gerek zihnini. Bi de böyle deneyelim hanımlar. Nasıl olsa ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman geleceltir bebeğimiz, o yüzden bu kadar kafa yormak anlamsız değil mi :)
Doktor pek onemsemedi 1 seneden önce akışına birakiyolarmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
efendimmmmmmm :)))
topik sahibi nerelerdesin ya
ben burdayım siz nerelerdesiniz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?