Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Yok demem canım benim
Ama stres yapma lütfen.ben evleneli 2.5 yıl oldu. 10 ay önce myom ameliyatı oldum.bebek için de sabırsızlanıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım inşallah rabbim bi bebek verir kucağına sağlıkla bugün yarın benim yumurtlama günüm galiba yumurtalıklarda ağrı var bakalım bugun iki koyu çizgi çıkacakmış çıkınca da herifi boş bırakmamak lazım

günaydın canım çok geçmiş olsun eğer bebek için ilaç almadıysan alabilirsin çünkü eğer bebek olursa bu ay daha döllenme aşamasındadır ona zararı dokunmaz merak etme doktorum bana böyle bilgi vermişti rahatlıkla kullanabilirsin daha çok ilerlemeden

Saol canım benim.bugün beyaz akintim çok yoğun.demekki teni catladi dimi canım yumurtam

Sen isini bilirsin tatlım bir şey söylemeye gerek yok hadi bu ay inşallah sen de hayırlı haberler verirsin bana

İki yıllık evli sayılırım, doktora da gittik bi anormallik yok şimdilik. Aslında bu hafta adet olacaktım hormon testii ile hsg çekilecekti ama adet olmadım haliyle umutlandım. Ama dünkü kan testi 1.20 çıktı doktor bişey yok diyor. Hala adet olmadım ki bu kadar gecikmemde hiç olmadı. Şimdi ne yapayım bilmiyorum ya

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar migde bulantisi illa oluyo mu yoksa yapiya bagli bi durum mu ?

Saol canım benim.bugün beyaz akintim çok yoğun.demekki teni catladi dimi canım yumurtam

canım inşallah akıntı çatladığını gösteriyo zaten bakalım bu ay senden umutluyum

Sen isini bilirsin tatlım bir şey söylemeye gerek yok hadi bu ay inşallah sen de hayırlı haberler verirsin bana

haha canımsın dün 12. günümdü çizgi koyulaşmaya başlamış muhtemelen bugün daha koyu olacak geçen ay bugünde olgunlaşmıştı yumurtam. sordu eşim çizgiler koyu mu diye yani zamanı mı demek istedi yok dedim daha birkaç gün var yumurtlama zamanına aradan zaman geçince aldım aklını başından çünkü bebek düşüncesini eşinin aklına sokarsan oda o psikolojiyle ilişkiye girerse sakın o ilişkiden bebek bekleme yani erkek strese girince hem spermleri azalıyor yani daha az boşalıyor hemde boşuna ikinizde geriliyosunuz bakalım bu ay neler olacak

canım sonuç 5de olsa bu doktora göre gebelik değil doktor yüksek rakam görmeyene kadar hastasını umutlandırmaz ben senin yerinde olsam gidip bi kan tahlili daha çoktaaaan yaptırmıştım hamilelik varsa zaten o değer yükselmiştir eğer yükselmemişse adet söktürücü kullanırsın bence bugün özelde hemen tahlil yap yarım saatte çıkar zaten

Arkadaslar migde bulantisi illa oluyo mu yoksa yapiya bagli bi durum mu ?

canım hamilelikte migde bulantısından bahsediyosun sanırım ama açıklamamışsın da tabiki yapıya göre değişiyo benim iki abim var ikisininde eşi hamile kaldıklarında biri 9 ay boyunca migde bulantısı çekerken diğeri hamileliği boyunca sadece iki defa midesi bulandı

:18:

geçen gün hasta oluyordun bugün bayılıyorsun bakalım bu işin sonu nereye gidecek

kikiki merak etme bu işin sonu hollandaya gitmez allahıma çok şükür sevdiğim bi kocam var ayrıca bebek düşünüyoruz bırak peşimi

Ya bugün 6 gün oldu hadi bi daha idrar testi yapayım dedim ama sonuç 0 :-( maalesef özele gidemem bugün kardeşimin düğünü için memlekete yola çıkıyorum ama bundan sonrası için ne yapsam bilemedim. Hani negatif görünce insanın umudu kırılıyor. Acaba adet söktürücü bişeyler mi yapsam nasıl olsa devamlı negatif görünüyor :'(

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun canım.. havalara dikkat etmek lazım, bizde erkek arkadaşımla moda da gezerken üşüttük biraz. ama şuan daha iyiyiz.

bu arada geçen burada bahsettiğim siteden alışveriş yaptım 1 güne geldi baya karlı çıktık kikiki

tavsiye ederim kızlar baya ürünler kampanyalı;

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hamilelikte. Asiri bi migde bulantim var doktor normal diyo ama tedirgin oluyorum ben bu kadar cok olmasindan :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…