Yok demem canım benim
Ama stres yapma lütfen.ben evleneli 2.5 yıl oldu. 10 ay önce myom ameliyatı oldum.bebek için de sabırsızlanıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz...
günaydın canım çok geçmiş olsun eğer bebek için ilaç almadıysan alabilirsin çünkü eğer bebek olursa bu ay daha döllenme aşamasındadır ona zararı dokunmaz merak etme doktorum bana böyle bilgi vermişti rahatlıkla kullanabilirsin daha çok ilerlemeden
geçmiş olsun canım inşallah rabbim bi bebek verir kucağına sağlıkla bugün yarın benim yumurtlama günüm galiba yumurtalıklarda ağrı var bakalım bugun iki koyu çizgi çıkacakmış çıkınca da herifi boş bırakmamak lazım
sıkma canını eminim hayırlı haberlerle döneceksin ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama evliliğin ilk aylarında gecikmeler oluyomuş ayrıca adet gecikmesinin kötü bir tarafı yok stresten gecikme olabiliyo belkide bebiş vardır hadi bekliyorum güzel haberler
haha ayşemmm bayılıyorum saaaaaa
vazgeçirmesen zaten bu işin sonunda ikimizde zararlı çıkacaktık
Saol canım benim.bugün beyaz akintim çok yoğun.demekki teni catladi dimi canım yumurtam
Sen isini bilirsin tatlım bir şey söylemeye gerek yokhadi bu ay inşallah sen de hayırlı haberler verirsin bana
İki yıllık evli sayılırım, doktora da gittik bi anormallik yok şimdilik. Aslında bu hafta adet olacaktım hormon testii ile hsg çekilecekti ama adet olmadım haliyle umutlandım. Ama dünkü kan testi 1.20 çıktı doktor bişey yok diyor. Hala adet olmadım ki bu kadar gecikmemde hiç olmadı. Şimdi ne yapayım bilmiyorum ya
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar migde bulantisi illa oluyo mu yoksa yapiya bagli bi durum mu ?
:18:
geçen gün hasta oluyordun bugün bayılıyorsun bakalım bu işin sonu nereye gidecek
hah hah ben değil de sen daha zararlı çıkacaktın sanki
canım sonuç 5de olsa bu doktora göre gebelik değil doktor yüksek rakam görmeyene kadar hastasını umutlandırmaz ben senin yerinde olsam gidip bi kan tahlili daha çoktaaaan yaptırmıştım hamilelik varsa zaten o değer yükselmiştir eğer yükselmemişse adet söktürücü kullanırsın bence bugün özelde hemen tahlil yap yarım saatte çıkar zaten
Günaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz...
Evet hamilelikte. Asiri bi migde bulantim var doktor normal diyo ama tedirgin oluyorum ben bu kadar cok olmasindan :S
Tsk ederim icimi rahatlatdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?