Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Canım mrb:) dun tavsiyelerine uyarak kandırdım kocami;)bugün bekleyip yarin tekrar kandirsam diyorum. Çok iyisini.Allah kalbin gibi tüm güzellikleri de versin sana insallajlh.bu ay ki ilk çalışmamiz oldu ama vakitlice oldu sayede.yoksa dün çok karamsardim.içine doğan olur da inşallah bu ay hamile kalırim.ozaman dile benden ne dilersen;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bendee seni bekliyodum naptı acaba diye hele şükür gelebildin :32: inşallah sanada rabbim tüm güzellikleri versin ve tek dileğim hepimizin sağlıkla hamile kalması bana da dualarında yer ver başka bişi istemiyom senden :49: eğer yumurtlama günlerinse bugün de ilişkiye girmeye çalış yok olmaz dersen yarın denersin anlat bakım özür diledinmi neler yaptın da aldın adamın kalbini :9:

ya oluruna bırakamıyorum ki heyecanlanıyorum :) birde ovulasyon testi yapmasam ilişki gününü kaçırabilirim zavallı yumurtacığımın ömrü zaten 24 saat oda boşa gitmesin :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizede o anlattığın tuhaf duyguları yaşatsın amin :49:

Hayırlısı diyelim ozaman şekerim:))))) Allah herkese nasip etsin ins aminnn :52:

bunuda yapmışlığım var tatlım neden etik olmasın ki :) gidip beğen bak internetten ver siparişini gidip baktığın yerden almak zorunda değilsin ki süper olur bence :52:

o halde şu siteden sipariş vermek mantıklı geldi,

şu ürünü sipariş verecem gbi :8: mağazada 2 katı çünü :32:
sizce mutfakta nasıldır bu ürün canlarım :3:

iyi ki forumdayım :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende bosh var gayet kullanışlı ürünler bunlar de sen bebek kıyafetleri demiştin küçük ev aletleri çıktı :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
bebek için henüz erken ama :emir_bebek:

ev için hazırlık yapmam gerekiyor die düşündüm, mağazaya bakıp da buradan alcam sayenizde :9: :12:

Hayırlı olsun şimdiden ama sana tefal actifry almanı tavsiye ederim. Çeyizinde olsun. Çok pratik bir şey. Hele ki çalışan bi bayansan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay bendee seni bekliyodum naptı acaba diye hele şükür gelebildin :32: inşallah sanada rabbim tüm güzellikleri versin ve tek dileğim hepimizin sağlıkla hamile kalması bana da dualarında yer ver başka bişi istemiyom senden :49: eğer yumurtlama günlerinse bugün de ilişkiye girmeye çalış yok olmaz dersen yarın denersin anlat bakım özür diledinmi neler yaptın da aldın adamın kalbini :9:

canım aslında dün tartışma nedeni de yoktu çok gergindik.ikimiz de öğretmeniz ve gün içinde çok stresli oluyoruz.öncesinde masaj yaptım o çok sever:)sonrasında dayanamadı tabi:)özür dileyemez açık açık ama davranışarında tabi değişme oldu.artık yarın yparız canım çünkü gün aşırı diyor doktorm.canımm benim çok iyisin.dualrım seninle.inşallah en kısa sürede hamile kalırız.canım sne nerde yaşıyosun?çalışıyo musun?çok iyisin canım benim ya

Merhaba hanımlar..Canım çok sıkkın ,ne yapacağımı bilemedim. :( 11 nisan pazar günü adet olmam gerekiyordu.Adet düzenim ise 34 veya 35 günde oluyor.Fakat ben adet olmadım, haliyle de acaba diye ümitlendim.Dün idrar testi denedim bişey çıkmadı.Belki kanda netleşir diye test yaptırdım sonuç ise 1.20.. Doktor, bu değerle gebelik olmadığını, belki stresten sebeb günün geciktiğini söyledi.Gerçi bu aralar birçok stresli şey yaşadım ama adetim bu kadarda gecikmedi şimdiye kadar..Kendimi umutlandırıp üzülmek istemiyorum ama bir umudum olsunda istiyorum..Ne yapacağım şimdi, çok üzgünüm ben yaa :14::43:
-

neden biliyomusun çünkü çoğu kişinin o koyu çift çizgiyi gördüğü tarih adetinin 14. günü de o yüzden senin hesaplamana göre onlarda adetlerinin 16veya 17. günü çatlamış oluyolar :1:

aynen öyle oluyor canım çift çizgiyi görünce 24 saat içinde ilişkiye girin diye ondan diyor yani 24 saat sonra çatlama oluyor ..diğerleri anormal:1:

canım aslında dün tartışma nedeni de yoktu çok gergindik.ikimiz de öğretmeniz ve gün içinde çok stresli oluyoruz.öncesinde masaj yaptım o çok sever:)sonrasında dayanamadı tabi:)özür dileyemez açık açık ama davranışarında tabi değişme oldu.artık yarın yparız canım çünkü gün aşırı diyor doktorm.canımm benim çok iyisin.dualrım seninle.inşallah en kısa sürede hamile kalırız.canım sne nerde yaşıyosun?çalışıyo musun?çok iyisin canım benim ya

ay çok teşekkür ederim gerçekten :42: sizlerde çok iyisiniz bu arada doktor gün aşırı diyor ama yumurtlama gününde iki gün üst üste de olabilir ama sen yinede yarın tekrar denersin inşallah hayırlısıyla olur :49: ben istanbuldayım şimdilik çalışmıyorum çünkü daha yeni evlendim 3ay oldu ama bu ne acele deme he :52:

Merhaba hanımlar..Canım çok sıkkın ,ne yapacağımı bilemedim. :( 11 nisan pazar günü adet olmam gerekiyordu.Adet düzenim ise 34 veya 35 günde oluyor.Fakat ben adet olmadım, haliyle de acaba diye ümitlendim.Dün idrar testi denedim bişey çıkmadı.Belki kanda netleşir diye test yaptırdım sonuç ise 1.20.. Doktor, bu değerle gebelik olmadığını, belki stresten sebeb günün geciktiğini söyledi.Gerçi bu aralar birçok stresli şey yaşadım ama adetim bu kadarda gecikmedi şimdiye kadar..Kendimi umutlandırıp üzülmek istemiyorum ama bir umudum olsunda istiyorum..Ne yapacağım şimdi, çok üzgünüm ben yaa :14::43:
-

canım öncelikle ikisini bir arada yaşaman çok yanlış hem umutlanıp strese giriyosun hem adetim neden gecikti hamile değilsem sorun ne deyip strese giriyosun herşeyi rabbim bilir ben burda adeti 4 gün geçipte kanda negatif çıkan ama bir hafta sora tekrar baktırdıgında pozitif olduğunu gören çok kişi gördüm buda geç döllenmeden kaynaklanıyomuş ayrıca bildiğim kadarıyla kan değeri 0 larda olunca kesin negatif oluyo ama tabiki sen yinede çok ümitlenme sadece deki rabbim ol demişse olmuştur nasip etmişse vardır nasip etmemişse de adetinin gecikmesinde de bi hayır vardır gelişmelerden de bizi haberdar et :34:

Sağol Nusece, cidden morale ihtiyacım vardı. İnş hayırlı haberlerle dönerim..

Sağol Nusece, cidden morale ihtiyacım vardı. İnş hayırlı haberlerle dönerim..

sıkma canını eminim hayırlı haberlerle döneceksin ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama evliliğin ilk aylarında gecikmeler oluyomuş ayrıca adet gecikmesinin kötü bir tarafı yok stresten gecikme olabiliyo belkide bebiş vardır hadi bekliyorum güzel haberler :16:

ay çok teşekkür ederim gerçekten :42: sizlerde çok iyisiniz bu arada doktor gün aşırı diyor ama yumurtlama gününde iki gün üst üste de olabilir ama sen yinede yarın tekrar denersin inşallah hayırlısıyla olur :49: ben istanbuldayım şimdilik çalışmıyorum çünkü daha yeni evlendim 3ay oldu ama bu ne acele deme he :52:

Yok demem canım benim
Ama stres yapma lütfen.ben evleneli 2.5 yıl oldu. 10 ay önce myom ameliyatı oldum.bebek için de sabırsızlanıyorum.

Günaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz...

Back