Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.5 aylik hamileyim ve bebegin en ufak seyine kadar aldim o yuzden artik alisveris luksum kalmadi ::))
Insallah tatlim super bi duygu. Ne is yapiyosun :)
canım biraz daha geçmiş olsa yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım ona bile erken korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum ama içinin rahat etmesi için istersen bi doktora görün hem yumurtlama gününmü yumurtladınmı onları ve illişki günlerini de öğrenmiş olursun bizede haber ver sonra![]()
kikiki merak etme bu işin sonu hollandaya gitmez allahıma çok şükür sevdiğim bi kocam var ayrıca bebek düşünüyoruz bırak peşimi![]()
kikiki merak etme bu işin sonu hollandaya gitmez allahıma çok şükür sevdiğim bi kocam var ayrıca bebek düşünüyoruz bırak peşimi![]()
hah hah ben değil de sen daha zararlı çıkacaktın sanki![]()
Vay hem suçlu hem güçlü.Ama Allahtan kanıtlar burda:-D hem benimde sevdiğim bir kocam ve bebek düşüncemiz var.bence sen benim peşimi bırak :-D
Kizlar test alicam bu aksam bakalim ne cikcak acaba erkenmi amaicim rahat olsun çıkmazsa da gecikirsem yaparim 2 tane alicam
haha canımsındün 12. günümdü çizgi koyulaşmaya başlamış muhtemelen bugün daha koyu olacak geçen ay bugünde olgunlaşmıştı yumurtam. sordu eşim çizgiler koyu mu diye yani zamanı mı demek istedi yok dedim daha birkaç gün var yumurtlama zamanına aradan zaman geçince aldım aklını başından
çünkü bebek düşüncesini eşinin aklına sokarsan oda o psikolojiyle ilişkiye girerse sakın o ilişkiden bebek bekleme yani erkek strese girince hem spermleri azalıyor yani daha az boşalıyor hemde boşuna ikinizde geriliyosunuz bakalım bu ay neler olacak
![]()
Selam :) Benimde 17si 12.gunumdu. O gun doktora gittim yumurtan 2-3 gune catlar dedi..Degerlendirdik bakalim hayirlisiBu ay da olmazsa adetin 3. Gunu tahlil vermeye gidicem sonra da hsg cekilecek..esimden de test istedi doktor..islh tum bunlarla ugrasmak zorunda kalmadan kendiliginden oluverir
Bu ay idrar testi almamak icin esime soz verdim her ay bosu bosuna test aliyorum
Adet gecikmesi olursa kan vermeye gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aleykümselam canım :) bende değerlendirdim ama allah verirse olur inşallah olmazsa bende adetin 3. günü tahlil yapcam hormonlara baktırcam eşimde tahlil yapacak bide adetin ikinci günü hem incir kürüne hemde bal tarcın çörek otuna başlıcam her yolu denicem bu ayinşallah dediğin gibi olur da kendiliğinden uğraşmayız. bende bu ay kendime söz verdim hamilelik belirtilerine bakıp kendimde aramıcam o belirtileri ve asla ama asla gebelik testi almıcam her ay kaç tane test gidiyo bişey değil sinirlerim bozuluyo
mayısın 5inde adet olmuştum haziranın 2side diğer adet tarihim aynı zamanlarda mıyız acaba senin haziranın kaçı adet tarihin
![]()
canım çok erken yapma testi zaten idrar testi erken göstermiyo ne kadar var ki adetine![]()
ben senin peşini çoktan bıraktım çünkü sen çok geziyosun baş edemem senle ben![]()
As nusece canim bende bebek yapmaya karar verdigimde ilk olrak doktora gittim once vajinal muayene yaptı ve yara oldugunu gordu yarayi yakti ve ben yaradan sonra regl oldum ve yumurtlama gunumu takip ettim ve yara yakildiktan bir ay sonra hamile kaldim su an 3 ay 3 gunluk hamileyim yumurtlama gunlerinin cok onemli olduğunu dusunuyorum ve takibi hemen duşa girmemenin sevgiyle kal
İslh canim benim dedigin gibi her yolu denemeye devamBenim ki de 3 Haziran buradan haberleselim ayni sekilde ilerliyoruz
İnsana kendisiyle ayni durumda olan birileriyle paylasimda olmasi iyi geliyor..